Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o informaci, zda se znate s dovozcem, který se na bazoši a na ifauně inzeroval růrzná exoticka zvířata- od kraviček, po šelmy odkrmene na flašce,atd..- inzerat psaný jasně, stručně.
I nyní jsou od těchto dovozcu inzeraty, ale pod jiným emailem, telefonim čislem atd.
Dříve to zaštitovali dva panove F + V.
Máte již někdo od těchto dovozcu zvířata, či teprva čekáte????
Děkuji za jakekoli informace,
M.
ano šlo o mnoho desítek tisíc korun v zálohách,smlouva,ofocená OP,místo jednání ve statku,ověření firmy v rejstříku atd. Zatím jsou bez reakcí.Telefony prý neberou již více jak 3 týdny. Ten jeden zahraniční kolega již to vzdal a právě od nás si odvezl jinou šelmu. Bude pracovat na navrácení zálohy a slíbil,že mi dá vědět ,,jak vše dopadlo.Uvidíme,třeba se vše vysvětlí.
OJOJ,
začínám se děsit- průběh je zcela totožný..
Zajímam se o to také, protože jsem na inzerat upozornila mou kamarádku a ta zaplatila zálohu a cítim se být tak trochu zodpovedna- měla strach, zda se nejedná o podvod..
Tím, že jsem sama výrobcem (přišlo mi to logické, zarezervovat- zaplatit prvonáklady na dovoz)+ od dalších lidí jsem slyšela, že taktéž dávají zalohy, hlavně, aby se zvířat dočkali.
Pokud budete mít prosím nějaké informace o komunikaci s dovozci dříve než my, prosím, písněte.
Kamaradka ma platnou smlouvu ještě pár dní a pak to začneme řešit.
RÁDA BYCH, KDYBY SE OZVAL I NĚKDO DALŠÍ- ČI ČLOVĚK, KTERÝ JIŽ V MINULOSTI ZVÍŘATA ZAKOUPIL- MĚLO SE JEDNAT O KLOKANY, LAMY,ATD...ALE DOUFÁM, ŽE TO NENÍ JEN FÁMA?
bohužel jsem se i dozvěděl,že ti pání tvrdí,že mě osobně velmi doře znají,se mnou spolupracují a již jsem prý od nich odebral nejednu šelmu pro své klienty.
S pány se neznám,v životě jsem je neviděl,pouze na mobilu jednoho zájemce,kde měl ofocenou občanku jednoho z nich..
Přeji všem co složili zálohu ,aby vše bylo ok.
Čím více to čtu, tak nabývám výrazného podezření..
Děkuji za info!
Jdu vyzjistit více..Když ne zvířata, chci zpět pro kamaradku zalohu´, doufám, že to nebude utopie a vše se snad vysvětli- jsem do poslední chvíle optimista..A spíš z jedineho duvodu- jak mám chtít po lidech zalohy, pokud se čím dál víc zklamají u ostatních obchodníku...?Už se není čemu divit...
No, byl by to podvod obrovský- předběžně když budu přehánět, tak za zalohy mají vybrano víc jak pul milionu- což jsou částky, které jen odhaduji- tuším...
A to je jen čr..
Budu myslet i na Vaše přátelé, ať to dobře dopadne...
mišule
Ok- prosím, až bude kamarád mít čas, ať semka písne, rozešlu to další lidičkám- každý si včetně mě donedávna myslel, že se na nas prostě jen zapomnělo, nebo ,,něco´´.
Ale pokud se to stane všem a dovozci vesele nadale inzerují- jen pod jinými jmény, budou se chytat další a další zájemci-viz bazos.sk
Beru, že se může jednat o uhyny,atd-ale vše se dá domluvit po telefonu..
V případě šelem - se jedna o určitě vyšší částky, protože dle mých dosavadních info pobírali kolem 40% celkové častky, ostatní zvířata taktéž- ono i zebry a jiní se možná pohybují v takových cenových podobnýh kruzích-ale to jen tipuji, šelmičkám nerozomumim a nedostala jsem se krom ,,bobku na SVU při rozboru´´ s nimi blíže do kontaktu:)
Budete-li vědět o dalších lidičkách, kteří se trápí podobným problémem jako my, at se prosím vyjadří...
Přeci jen máte větší přehled mezi šelmami (mrkla jsem na ifauně, s kým mam tu čest diskutovat:).
Bude dobré vědět, že nás je víc, ale větší radost bych do poslední chvíle měla, kdyby se ozvali ti, co se dočkali.
Děkuji m..
zkušenosti dalšího kamaráda ze Slovenska byly následovné.Odebíral si ode mne mládě šelmy ,cca před měsícem a ptal se zda vím ,o koho se jedná,Co nabízejí ti 2 pánové šelmy a jiná exot. zvířata.Měl jet v ten den i k němu,ale až byl v Čechách,mluvil s ním opět,že jedou k němu.Řekl mu,at nejezdí,že na něj nebude mít čas,poněvadž zrovna prý vykládá několik kamionu velkých exotických zvířat.Alespon tak mi to říkal ten slovenský kolega osobně ,při přebírání šelmy ode mne.Cestě předbíhalo prý několik telefonu ,když se konečně dohodli,že k nim jede,tak nastala ta neočekávaná situace s kamiony exotu.
misule07
napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o informaci, zda se znate s dovozcem, který se na bazoši a na ifauně inzeroval růrzná exoticka zvířata- od kraviček, po šelmy odkrmene na flašce,atd..- inzerat psaný jasně, stručně.
I nyní jsou od těchto dovozcu inzeraty, ale pod jiným emailem, telefonim čislem atd.
Dříve to zaštitovali dva panove F + V.
Máte již někdo od těchto dovozcu zvířata, či teprva čekáte????
Děkuji za jakekoli informace,
M.
jsou to podvodníci a ničeho se nedočkáte. Kdo má zájem mám jejich bydliště.pište na marikazb@volny.cz
Udivuje mě, kolik lidí je stále ochotno dát někpmu peníze předem a přitom si myslet, že za ně něco dostanou. Mluvila jsem s jedním z těch dvou pánů a velmi se mu nelíbily moje dotazy, neboť na ně ani nebyl schopen odpovědět. Kdo jiný by slíbil vzácné, téměř nesehnatelné zvíře do dvou měsíců, než podvodník. Dokud budou lidi naivní a nezjistí si potřebné informace, tak se musí smířit s tím, že lumpové se obohatí na jejich úkor. Kolikrát už tu něco podobného bylo a jak je vidět - lidi jsou nepoučitelní.