Vážení přátelé,
jménem Klubu chovatelů pražských krátkozobých rejdičů Vás všechny zvu 7. 2. 2015 do chovatelského areálu "Kuželník" v Libčicích na speciálku prk. Výstavy se mohou se svými holuby zúčastnit i nečlenové klubu. A pokud nechcete vystavovat, přijeďte se alespoň podívat, dát klobásku a popovídat se stejně "postiženými". Současně bude probíhat velký trh holubů všech plemen, kde si jistě přijdete na své. Tradičně na trhu bývá několik stovek holubů ! Navštivte také naše webové stránky : http://prazsky-kratkozoby-rejdic.webnode.cz
Jistě tam najdete spoustu zajímavého čtení a dost fotek. Zrovna nedávno jsem tam přidal pár fotek z chovu našeho kamaráda, Petra Kece z Prahy. Tento skvost mezi našimi plemeny si jistě trochu té propagace zaslouží. Vždyť to s ním není zdaleka tak špatné, jako s ostatními krátkozobými plemeny. Loňská speciálka, kde bylo vystaveno cca 220 holubů od dvaceti vystavovatelů je toho důkazem. Doufejme, že letošní výstava bude ještě obsazenější a bude to pro nás všechny krásně prožitý den. Tak se na Vás za měsíc těším, Jirka Suda.
Přátele, v lonském roce naše výstava byla velice pěkná.Doufám že ti co v loni váhali zda vístavi tak letos se rozhodnou správně.
A zde par fotek letošní pražáky.
Zdravím všechny,
připomínám akci Klubu chovatelů pražských krátkozobých rejdičů příští sobotu v Libčicích nad Vltavou. Katalog je téměř uzavřen a již nyní vám mohu říct, že se můžete těšit na cca 230 kusů vystavených pražských krátkozobých rejdičů v mnoha barevných a kresebných rázech. Velice potěšitelné je, že se opět začínají objevovat vzácní tygříci a vlaštováci. Na své si doufám přijdou i zájemci o doplnění chovu. Na venkovním trhu, který tradičně v tomto termínu pořádá libčická organizace, budou mimo jiná plemena nabízeni i pražáci. Přijeďte se podívat, budete všichni vítáni.
- tak to jsi to asi nedal Jirko nejlépe?
- když jsem se podíval na název vlákna, tak ve mě hrklo, že se moje skléroza tak zhoršila!
- asi bys měl založit vlákno nové co?
/někdo si pospíšil a dal ti tam tu špatnou ťapku- já to nebyl - když nejde o život, tak... Měj se - těšíme se do Prahy na pražáky... čau B.
chov.
napsal(a):
- tak to jsi to asi nedal Jirko nejlépe?
- když jsem se podíval na název vlákna, tak ve mě hrklo, že se moje skléroza tak zhoršila!
- asi bys měl založit vlákno nové co?
/někdo si pospíšil a dal ti tam tu špatnou ťapku- já to nebyl - když nejde o život, tak... Měj se - těšíme se do Prahy na pražáky... čau B.
Jasně, omlouvám se. Založím nové vlákno.