Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím. Tých 5-6 párú tam može byt uplne v pohode pokád bude holubník rozumne riešený a každý pár bude obývat dostatečne prostorný búdník.
1ms1mm
napsal(a):
Zdravím, chcel by som začať chovať a závodiť s ph. Mám volieru po papagájoch ktorá má rozmer 3, 3x1, 6x2 (DxŠxV) koľko párov chovných holubov by som mohol v takejto voliere mať? Chcem tam dať cca 5-6 párov.
Chov letově nebo sportovně vedených holubů není o jednom holubníku. Poštovní nechovám ale u jiných dovednostních rejdičů mám chovný holubník pro dvacet chovných párů 4x5x2m. Zbytek používám letové boxy pro holuby trénované v letu cca 2x2x1m. Pro holuby trénované na klícku mám na půdě holubník 2x2x2m.
romika
napsal(a):
Chov letově nebo sportovně vedených holubů není o jednom holubníku. Poštovní nechovám ale u jiných dovednostních rejdičů mám chovný holubník pro dvacet chovných párů 4x5x2m. Zbytek používám letové boxy pro holuby trénované v letu cca 2x2x1m. Pro holuby trénované na klícku mám na půdě holubník 2x2x2m.
Zdravím, je mi jasné že musím postaviť ešte minimálne 2 oddelenia iba som sa pýtal že či môžem využiť prázdnu volieru po papagájoch.