Poslední dobou se mně zdá...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2015 13:39
chov.

XXX.XXX.79.4

- jako bychom se někam stěhovali!

Tak teď i ivo /Kolovratník/ - již se na nás dívá ze zhora, kam ani ti naši nejlepší holubi nedolétnou!
Mám vás všechny nechat pozdravovat!
A já mu vzkazuji za nás: Ivo jsi stále mezi námi!
Béda a.

15.1.2015 15:21
modena5

XXX.XXX.24.95

Dnes jsem se to taky dozvěděl. Ke konci listopadu jsem byl u něho a už si stěžoval že mu není dobře.F.Z.

15.1.2015 15:45
pavko

XXX.XXX.213.38

Do háje, Bédo ty mi dáváš , Ivoše jsem osobně neznal ale přes Skype jsme spolu prokecali hodiny. Vždycky měl pejska na klíně. Zítra pustím hejno do vzduchu at tam není nahoře sám ! Pavko.

15.1.2015 17:16
pavko

XXX.XXX.213.38

No nevím, asi je něco blbého ve vzduchu, právě jsem se dozvěděl, že umřel Standa Štok z Chrástavy u Liberce. Zítra má pohřeb. Byl to chovatel holubů a králíků, okrasného ptactva.

15.1.2015 17:52
kakariki

XXX.XXX.211.187

Nikdy na Iva nezapomenu, je mi to moc lito, znal jsem ho dobre

15.1.2015 18:51
justovi

XXX.XXX.249.239

„Nedaleko od města Teplice v Čechách, v Bystřanech, najdeme chovatele“, tak začínalo kdysi jedno krátké představení chovatele na ifauně …..nyní musíme bohužel hovořil pouze v minulém čísle. Holuby choval Ivo snad celý život a byla to řada plemen od brněnských voláčů, přes jeptišky, německé výstavní či dánské rejdiče až po ruské čiliky. A nebyli to jen holubi, ale i drůbež aj. Pokud se do něčeho pustil, vždy s plným nasazením a do poslední kapky potu se snažil být nejlepší.
Zpráva o tom, že Ivo odešel do holubářského nebe nás zastihla zcela nepřipravené. Vyrovnat se s touto skutečnosti je těžké, obzvlášť, když jsme dříve ještě v Teplicích bydleli od sebe jen přes kopec. Zůstane navždy v naších vzpomínkách.
Lumír a Anna Justovi.

15.1.2015 19:27
chov.

XXX.XXX.79.4

-prohlížel jsem si fotky, co tu mám od Iva a našel jsem jednu dost zajímavou! Je na ní Ivo a přední němečtí chovatelé holubů.
Nejzajímavější je však místo, kde jsou fotografováni, je to tam, kde tehdy ještě nestála, potom stála a nyní již opět nestojí "Berlínská zeď !
B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík