Přátelé, z kraje týdne jsem vás zval do Lysé na bubláky. Dnes, jako ochutnávku jsem vyfotil pár obrázků, ale ne pro to, aby jste zůstali doma, naopak, vydejte se k nám, výstava je moc pěkná. Pro ty, kteří jsou zdaleka tedy pár fotek...
..tak začneme-č.b. Bílý.
.. A pozor...šampion všech šampionů..klubová vítězka, není tak vidět, to proto, aby jste přijeli do Lysé...
Klub chovatelů holubů českých bubláků nezdružuje jen chovatele českých, ale i ostatních bubláků..
tady francký, moc se mnou nekomunikoval..
Ale co arabští, to jsou šoumeni, když spatřili že je fotím, tak se předváděli a nepřestávali bublat..
A tak vás už nebudu více unavovat a na závěr, kdo si pamatuje, jak jsem psal o vídeňácích co tahají staváky do vejšek, tak tady je jede z letky a z blízka.., hezký večer.
Zdraví vás, Fér Miroslav-jednatel klubu čb.
..jé, velká omluva. Jen přijeď, to víš, že je mám vyfocené, poslední obrázek. Bédo, ještě že tě mám. Obětavý chovatel až z Litovle přítel Antonín Blaháček dovezl červené buchary..
mirafer
napsal(a):
.. A pozor...šampion všech šampionů..klubová vítězka, není tak vidět, to proto, aby jste přijeli do Lysé...
Tady jí máte v celé kráse...
Tohle jsem považoval za raritku listopadové Lysé.Ani nevím jestli jsem je tam kdy viděl...