Vážení kolegové, zde jsem založil téma s názvem, Fotografie holubů´´Určitě se ptáte proč?Všichni co už chováme holubi nějaký ten pátek tak určitě jsem si je párkrát vyfotili a tím zachytili některé okamžiky či detaili.Pořád se zde dohadujem o různých problematikách a nebo si představujeme své chovy.Ale tohle je něco jiného.Proto vy všichni sem můžete přidávat své fotografie holubů, ale jen ty opravdu vyjímečné nebo ty které vystihujé nějaký pěkný detail.Ty fotky mají nás pokochat a ukázat naše umění.Děkuji za pochopení a klidně sem něco pěkného přidejte.Na úvod sem hodím něco z mého foťáku. S pozdravem Radek Přikryl
Český stavák při letu 1.
- mají-li zde být fotky "vyjímečné" - tak bych sem dal i tuto:
- kdo má doma problém, nebo je mlčky trpěn pochopí...
chov.
napsal(a):
- kdo říkal, že predátoři chtějí také žít...?
/starší foto/
To znám.
justovi
napsal(a):
Bělohlávek přítele Korouse z Lenešic.
Tohle je neskutečná paráda, rád bych zatleskal...
U mně kontakt s chovatelem...
- já se domnívám, že dnes již patří mezi fotky "vyjímečné" i ty fotky těch zavrhnutých,
ošklivých pávíků... Nebo se mýlím?
Priatelia, na http://www.pekolpouter.estranky.sk/ so vložil snímky zo špeciálky slovenských hrvoliakov, Veľké kostoľany I.2015.
Túto fotku som už uverejňoval ale podelím
sa s ňou ešte raz, nakoľko sa len tak nepodarí
odfotografovať rôzne farby takto vedľa seba.
Moje Moravské hrvoliaky sedlaté.
Zadavatel chtěl fota vyjímečné, tohle není moc kvalitní, ale vyjímečné už asi ano.
Neviem či výnimočné...
Zosadnutie českých letúnov, troška im prehnal šunky pán tréner krahulík...
justovi
napsal(a):
Bělohlávek přítele Korouse z Lenešic.
Škoda jen že nemá chocholku :)
Já přidám jednu ze svého chovu, taky od pana Korouse ;) moc mu za ně děkuji.
Moravský bělohlávek černý a Rys modrý šup. Na střeše, aneb výborná letecká dovednost Rysů
Zdravím všechny kdo mají své holoubky opravdu rádi.Přidám pár obrázku mých miláčku.Jsou možná obyčejné, ale pro mne jsou všechny chvíle strávene s nimi vyjimečné tak snad to nebude vadit.Jarda K.
arlen
napsal(a):
Zdravím všechny kdo mají své holoubky opravdu rádi.Přidám pár obrázku mých miláčku.Jsou možná obyčejné, ale pro mne jsou všechny chvíle strávene s nimi vyjimečné tak snad to nebude vadit.Jarda K.
"pat" - mě inspiroval a mrkl jsem do mého archivu
- ona ta bílá má opravdu něco do sebe...
Nas na výstavě bylo moc pěkných holubů ale tenhle byl fakt extra třída.
faha
napsal(a):
Nas na výstavě bylo moc pěkných holubů ale tenhle byl fakt extra třída.
Holub krasavec, je škoda že není nikdo na výstavách schopen zabezpečit aspoň rošty pro rousná plemena.
..další generace holubářů u Férů ? Již sedmý vnouček, musí se to zkoušet..
Pokud se budu držet zadání, tak i sestavení párů je umění...letos jsem začal s červenými a žlutými štítníky... snad se něco povede..