Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2015 20:18
delbelco

XXX.XXX.144.90

Zdravim pani holubári
chel by som sa prostrednictvom tejto diskusie zoznamiť s nejakým chovatelom ktorý chová tieto holuby, lebo som sa ešte s nikým nestretol na Slovensku kto by ich mal. Ja som ich kupil od Poliakov na vystave v Košiciach vBarci minuly rok na jesen. Kupil som štyri pariky každý v inej farbe..rad by som rozširil chov a doplnil nejaku novu krv.. Dakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2015 23:38

Dobrý večer. Juhonemecké štítníky nemám a ani nikoho kto ich má nepoznám. Mám ale franské štítniky ktoré by sa možno pre osveženie krvi do nich hodili. Majú sice vyvinuté, tmavo červené obočnice, krásne, silno začervenalý koreň zobáku a sú hladkohlavé, ale to všetko by pri medziplemennom krížení malo zmiznúť. Ale je možné že by sa stále vyhadzovali nejaké nežiadúce znaky aj po viacerých generáciách.
Fotky sú staršie. Aktuálne, hlavne holuby majú občnice ešte intenzívnejšie ako vo farbe tak vo vývine. Inak sú to úžasne vitálne holuby. Perfektní letci a rodičia.

29.1.2015 20:19
cejkar

XXX.XXX.110.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý večer. Juhonemecké štítníky nemám a ani nikoho kto ich má nepoznám. Mám ale franské štítniky ktoré by sa možno pre osveženie krvi do nich hodili. Majú sice vyvinuté, tmavo červené obočnice, krásne, silno začervenalý koreň zobáku a sú hladkohlavé, ale to všetko by pri medziplemennom krížení malo zmiznúť. Ale je možné že by sa stále vyhadzovali nejaké nežiadúce znaky aj po viacerých generáciách.
Fotky sú staršie. Aktuálne, hlavne holuby majú občnice ešte intenzívnejšie ako vo farbe tak vo vývine. Inak sú to úžasne vitálne holuby. Perfektní letci a rodičia.

Křížit se dá cokoliv, ale francký a jihoněmecký štítník jsou velmi rozdílní především v hlavě, obočnici, zobáku, ale i v postavě. Jednodušší je dovézt jihoněmecké ze zahraničí. Na německé straně Krušných hor pár chovatelů štítníků je. Přikládám link na stránky německého klubu jihoněmeckých barevných holubů.
http://www.sueddeutsche-farbentauben.de/.

29.1.2015 22:26
faha

XXX.XXX.205.5

V Chodově u Sokolova ted v sobotu vystavují dva vystavovatelé tyto jihoněmecké štítníky seženu vám kontakt a pošlu vám ho.Franta.

30.1.2015 08:38
delbelco

XXX.XXX.186.231

faha napsal(a):
V Chodově u Sokolova ted v sobotu vystavují dva vystavovatelé tyto jihoněmecké štítníky seženu vám kontakt a pošlu vám ho.Franta.

Velmi pekne dakujem..

30.1.2015 08:38
delbelco

XXX.XXX.186.231

Dakujem pekne.

30.1.2015 08:39
delbelco

XXX.XXX.186.231

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Dakujem za ochotu, ale u mna ide hlavne o to aby som ich mal čiste..

30.1.2015 14:54

delbelco napsal(a):
Dakujem za ochotu, ale u mna ide hlavne o to aby som ich mal čiste..

Nie je za čo. Pridal som to sem skorej pre spestrenie diskusie o nemeckých farbistých plemenách. Nejde mi do hlavy že majú u nás (ČR, SR) tak malé zastúpenie. Tak nech sa podarí zohnať novú krv a prajem vela úspechov. Sú nádherné...

4.2.2015 09:04
rudla

XXX.XXX.102.21

Zdravím.Pozrite inzerciu, niekto ich predáva pod názvom staronemecký štítnik.

5.2.2015 18:55
delbelco

XXX.XXX.212.118

Zdravim, on chce kupiť a nie že predáva..to som už videl ten inzerat, ale staronemecký a juhonemecký to su dva plemena
staronemecký ma kratky zobák a juhonemecký ma taký normálny zobák
ale inak dakujem za ochotu.

14.2.2015 08:36
faha

XXX.XXX.205.5

faha napsal(a):

Omlouvám se trvalo to dlouho.Štítníky vystavoval přítel Schuh Helmut Havlíčkova 757 35801 Kraslice.

14.2.2015 08:42
faha

XXX.XXX.205.5

A přítel Ludwig Peter Klingental Forshoinkel 1 SRN Doufam že mě neukamenují za to že jsem zde uvedl jejich adresy. Hodně úspěchů v nové chovné sezoně Franta.

14.2.2015 18:36
rudla

XXX.XXX.94.236

delbelco napsal(a):
Zdravim, on chce kupiť a nie že predáva..to som už videl ten inzerat, ale staronemecký a juhonemecký to su dva plemena
staronemecký ma kratky zobák a juhonemecký ma taký normálny zobák
ale inak dakujem za ochotu.

Tento inzerát som mal na mysli.

https://www.ifauna.cz/holubi/inzerce/r/detail/2447753/staronemecky-stitnik/.

4.2.2016 20:45
lala4

XXX.XXX.97.120

Vracím se ke staré diskuzi.Měl bych na prodej žluté a červené štítníky po dvou párech.Helmut Schuh.

5.2.2016 15:31
delbelco

XXX.XXX.127.64

Dobry den
ja by som kupil, kde presne byvate ako by sme sa vedeli dohodnuť ?

18.2.2016 12:45
lala4

XXX.XXX.97.120

Dobrý den,
jsem z Kraslic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík