Zdravím všechny,
mám malý dotaz hlavně na svazové funkcionáře. Jak má správně vypadat oficiální klubové razítko? Kluby mají různá razítka a nikdo to vlastně pořádně neví. Je to někde ve směrnicích? Má být kulaté, hranaté, s IČO, s ČSCH apod. ? Nebo je to jedno a záleží pouze na klubu? Za odpovědi předem děkuji. Jirka Suda.
incas
napsal(a):
Zdravím všechny,
mám malý dotaz hlavně na svazové funkcionáře. Jak má správně vypadat oficiální klubové razítko? Kluby mají různá razítka a nikdo to vlastně pořádně neví. Je to někde ve směrnicích? Má být kulaté, hranaté, s IČO, s ČSCH apod. ? Nebo je to jedno a záleží pouze na klubu? Za odpovědi předem děkuji. Jirka Suda.
Jirko mi máme razítko s ICO.
incas
napsal(a):
Zdravím všechny,
Zde máte odkaz jaká razítka používat. Snad to půjde.
http://media0.webgarden.name/files/media0:52efac75ea24b.pdf.upl/%28U%C5%BE%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD%20raz%C3%ADtek%29.pdf.
jo012810
napsal(a):
Odkaz ukazuje současný stav, který bude platit do 1.1.2016, co bude potom se uvidí. K tomuto datu musí ČSCH provést registraci podle NOZ. Na okresy byl rozeslán návrh nových Stanov k diskusi. Tam si zejména některé kluby docela dobře počtou...A to nejen kluby.
Nikomu nic nevnucuji. Pouze jsem odpověděl jak v současné době by měla vypadat razítka a jak je používat. Pokud jde o registraci podle NOZ tak dle mého je již registrace od 1.4.2014 provedena Viz odkaz :
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?p%3A%3Asubmit=x&.%2Frejstrik-%24firma=&nazev=%C4%8Cesk%C3%BD+svaz+chovatel%C5%AF%2C+&ico=&obec=&ulice=&forma=&oddil=&vlozka=&soud=&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&jenPlatne=PLATNE
Jestli se mýlím prosím o prominutí.
Ano je pravdou, že uvedené o razítkách, je v současné době pravdivé. Ve spolkovém rejstříku jsou všechna bývalá občanská sdružení "překlopena", jako spolky. Proto, aby zde zůstala i po 1.1.2016, musí přepracovat Své stanovy a doplnit některé formuláře a to i ZO a stát se zapsaným spolkem (z.s.). V návrhu Stanov, který byl rozesnán na okresy, nepočítá s IČem( právní osobností) pro kluby. Vis ustanovení XX. Tohoto návrhu.
jo012810
napsal(a):
Ano je pravdou, že uvedené o razítkách, je v současné době pravdivé. Ve spolkovém rejstříku jsou všechna bývalá občanská sdružení "překlopena", jako spolky. Proto, aby zde zůstala i po 1.1.2016, musí přepracovat Své stanovy a doplnit některé formuláře a to i ZO a stát se zapsaným spolkem (z.s.). V návrhu Stanov, který byl rozesnán na okresy, nepočítá s IČem( právní osobností) pro kluby. Vis ustanovení XX. Tohoto návrhu.
V někerých věcech s Vámi souhlasím, ale ZO nikdy nebude dle NOZ zapsaný spolek, nýbrž pobočný spolek. Zapsaný spolek bude ČSCH.