- no jo /to mně tam naskočil ten CLUB - použil jsem jejich mapu/- dáme opravu!
- kdo nic nedělá-až se ucho...
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Bédo parádní akce, ale je to blíž. Musíš změnit vyhledavač, Ontario není v Kalifornii
.- Jardo, trochu jsem se lekl - ale mám dojem, že to mám přeci jen dobře?
.- vyhledávač bude tedy v pořádku /jde o název CLUBU -ONTARIO/!
.- to bude zase
- takhle to teď vypadá přímo u Jardy /fotka ze včerejška/!
- Kalifornie je přeci jen o něčem jiném...
Na tejto výstave sme mali aj slovenskú účasť, len dúfam, že okrem Tysona nafotili aj holuby.
Keď chcete ako vyzerá výstava v Amerike tak pozrite 25 minútové video
https://www.youtube.com/watch?v=9L-kuyA82g4
A ten komentár v "prekrásnej" angličtine, paráda
Tak když jsme již do toho vzdáleného, ale holubářského světa nakoukli, tak ať o něm něco víme:
ONTARIO - provincie v Kanadě /je nejlidnatější 12mil/ a pro zajímavost nejen nejvíce chovatelů
holubů, ale i 150 000 černých medvědů, 250 000 jezer a teplota -40 až + 30 stC
ONTARIO - /místo konání SHOW/ město ve státě Kalifornie v okrese San Bernardino /50km od
od Los Angeles
- jo a Jerry S - nechá všechny známé pozdravovat
- tak jsem zkoukl to video a...
- no, k holubům a k výstavě, nemám co dodat...
- ale chlapci, když vezmu, že tu u nás baštíme bůček, kolínka a knedlíčky a zapíjíme Plzní, Budvárkem... Tak vám řeknu, že ti Amerikáni, mají ty pupky daleko větší než my !
chov.
napsal(a):
Tak když jsme již do toho vzdáleného, ale holubářského světa nakoukli, tak ať o něm něco víme:
ONTARIO - provincie v Kanadě /je nejlidnatější 12mil/ a pro zajímavost nejen nejvíce chovatelů
holubů, ale i 150 000 černých medvědů, 250 000 jezer a teplota -40 až + 30 stC
ONTARIO - /místo konání SHOW/ město ve státě Kalifornie v okrese San Bernardino /50km od
od Los Angeles
- jo a Jerry S - nechá všechny známé pozdravovat
Tak vysvětleno, sypu si popel na hlavu, o zeměpisu vím kulový. Sice vím, že Praha je i na Slovensku nebo v Polsku, ale dodnes jsem netušil, že Ontario je i město v Kalifornii.
- tak na co tedy tu hel...máš? Když pak sedíš doma ?
- jinak určitě nejsi sám - to nám dělají naschvál...!