Šmejdi, ale jak na ně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2015 21:06
chov.

XXX.XXX.79.50

- již týden sháním nějaký silný jed do vajíčka pro kuny! A nevede se! Potřebuji pro souseda, kterému berou vajíčka / když posvítíme do hromady dřeva - neměla by tam být/, vidíme ty vejce a za nim svítí očíčka mladých kun! Já nevěřím na sklopce, pasti, trojháčky a dinosauří lejna, ale sežeňte pořádný jed?
Minulý týden mně volal jeden z nás, co zde píše, že přišel o všechny vajíčka mandarinek!
A dnes mně přišel email od kamaráda z Moravy:
Katastrofa- končím a já hned věděl oč asi jde...
B.

4.5.2015 21:10
chov.

XXX.XXX.79.50

- já jsem si to již také zažil...
- přijdete po ránu do holubníku - sednete si na zadek a jen zíráte...

/ koupím pancerfaust - nabídněte !

4.5.2015 21:16
chov.

XXX.XXX.79.50

- jo a ten můj kamarád Jarda z Moravy:
5 párů omský +
5 párů volžských +
2 páry parukářů +

4.5.2015 22:25
lupus4

XXX.XXX.45.9

Jdi do... s jedem.
Postav takové chov. zařízení, aby se tam prostě nedostali.
Když to umí exotáři, tak proč né holubáři?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2015 22:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Letos taky zkusenost...holubice slezske straky zakousnuta vejce tri dny pred lihnutim sezrane kousek od holubniku.

5.5.2015 07:34
chov.

XXX.XXX.79.50

Lupus4 - neboj se, že nemají exotáři také ztráty a neshání jed!
- já letos přišel již o krém. mandarinku i s vejci a to tam mám el. ohradník, ale ochránit papouška v kleci je přeci jen o něčem jiném, než chovné zařízení pro kačeny nebo pro holuby!
A že jsou ty šmejdi přemnoženi o tom není pochyby! A chovat kačeny či holuby v bungrech - ale snad by se i tam dostaly!
Takže ty ochránče přírody - lepší, než s jedem do... je s jedem na ty přemnožené šmejdy!

6.5.2015 16:07
cajzek

XXX.XXX.168.65

lupus4 napsal(a):
Jdi do... s jedem.
Postav takové chov. zařízení, aby se tam prostě nedostali.
Když to umí exotáři, tak proč né holubáři?

A co poradíš, když už běhají k večeru jako kočky a někteří holubi jsou ještě na střeše.

9.5.2015 08:04
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Ano, kuny jsou drzé.U nás běhá jedna už k večeru, ještě pomalu za světla.Mně zakousla slepici, sousedovi totálně vybílila holubník.Ty holuby zvládla za jediný večer!Pak šla do sklopce a odvezli jsme ji asi 40 km k Sázavě.Rok byl pokoj a už je tu nastěhovaná nová.A to jsme ve městě v zástavbě.
To by muselo být chovatelské zařízení nejméně celé z plechu a na zámek.
Do pevných voliér taky tenhle prevítek vleze.U školy maji bažanty v pevné voliéře a o dvě slípky přišli-navštívila je kuna.

14.5.2015 11:19
palo sk

XXX.XXX.73.18

chov. napsal(a):
Lupus4 - neboj se, že nemají exotáři také ztráty a neshání jed!
- já letos přišel již o krém. mandarinku i s vejci a to tam mám el. ohradník, ale ochránit papouška v kleci je přeci jen o něčem jiném, než chovné zařízení pro kačeny nebo pro holuby!
A že jsou ty šmejdi přemnoženi o tom není pochyby! A chovat kačeny či holuby v bungrech - ale snad by se i tam dostaly!
Takže ty ochránče přírody - lepší, než s jedem do... je s jedem na ty přemnožené šmejdy!

Ahoj Beďo, skoč do predajne záhradnických potrieb a pýtaj si "karate"Nebudem tu rozmazávať, ako "ochrancovia prírody"ničia prírodu viac ako atomová bomba.Stačí sa prejsť po lesoch a lúkach a mať otvorené oči.
U mňa si kuna poradila s elektrickou ochranou veľmi ľahko, v čase silnej nočnej búrky, keď blesk zrušil dedinsky transformátor odniesla 10 vajíčok morčáka chocholatého a nanosila si ich do susedovej felicie, ukazal mi ich po 3 dňoch.
Palo SK.

15.5.2015 10:57
Yoginko

XXX.XXX.54.62

Môžeš mi vysvetliť ako "ochrancovia prírody" spôsobili premnoženie kún? Je to poľovná zver. A na uvolnené miesto po mrtvej kune príde ďalšia. čo tak ich otráviť všetky, že?

Přidejte reakci

Přidat smajlík