Tak jsme se vrátili, Unavení, ale myslím spokojení. Více než dobrá reprezentace KAHCS a chovatelů Čech a Slovenska.
hrabal1
napsal(a):
Pozdravujem a tiež gratulujem. S čím tam lietal Roman, keď to tak rozpálil, žeby agaráni. Pekné výkony, už sa teším na český Švihov/27-29.8/. J.Hrabal.
Jo jo, Agarani konečně slušně zabodovali.
Zdravím všechny. Je zatím času dost, ale napište si do kalendářů datum 28. a 29. srpna 2015. To se konají opět závody v létání na klícku v České republice. Město Švihov, okres Klatovy. Stejné místo jako v roce 2013. Plakát později. Pepík Voráček.
Tak máme za sebou letošní druhý závod. V Německu u města Wabern jsme si užili adrenalinu, že máme vybráno na rok dopředu. Zima, déšť a vítr. Já jsem to měl cca 500km, Andrej s Danem a Maťou 1000km. To Šandor si dal rovnou 1500km jednu cestu. Nevím, ale je to na vyšetření. Tady je pár fotek z místa konání. Kdo by chtěl vyrazit někam na závody, tak příští týden se konají ve Švýcarsku a poslední závod v sezóně 2017 bude v termínu 11.-12.8. na Slovensku v Rakolubech. Stejné místo jako v loňském roce. Voráček.
voracek
napsal(a):
Tak máme za sebou letošní druhý závod. V Německu u města Wabern jsme si užili adrenalinu, že máme vybráno na rok dopředu. Zima, déšť a vítr. Já jsem to měl cca 500km, Andrej s Danem a Maťou 1000km. To Šandor si dal rovnou 1500km jednu cestu. Nevím, ale je to na vyšetření. Tady je pár fotek z místa konání. Kdo by chtěl vyrazit někam na závody, tak příští týden se konají ve Švýcarsku a poslední závod v sezóně 2017 bude v termínu 11.-12.8. na Slovensku v Rakolubech. Stejné místo jako v loňském roce. Voráček.
Až na to počasí bylo celkem fajn...
Klub akrobatických holubů Česko – Slovensko – KAH CS
6.Mezinárodní závod holubů na letovou klícku 10.8– 12.8.2017 6.
Srdečně Vás zveme na 5. Mezinárodní Závod akrobatických holubů na letovou klícku 10.8– 12.8.2017 v měste Rakoľuby číslo domu 222, Slovensko.
rudla
napsal(a):
Dobrý deň, teším sa, že pôjdem pozrieť na preteky. Mohli by ste sem vložiť aspoň orientačnú mapku kde presne v Rakoluboch sa to bude konať?
Podrobnosti najdete na klubových stránkách.
http://kahcs.webnode.sk/.