Dobrý den mám 3 holoubky dva poštovní a jednu samici hřivnáče krmím všechny stejně a hřivnačka začla tloustnout a poštáci hubnout nevíte někdo čím to může být?Jsou ve voliéře 5m délka a 2,5 hloubka a ven je nepouštím (ve voliéře jsou i rosely penantovy a čínské křepelky)Všichni dostávají směs zrnin pro velké papoušky(roselám to víc chutná) hrách, oves, kukuřici, oves holubí granule a spoustu zeleného krmení ovoce a zeleniny a ještě grity písek apod.(hrách kukuřice a granule skoro neubývají).
Děkuji za radu holt to letos budou ptáci muset přežít takhle a příští rok to vymyslím jinak.Nejvíc mě nakrklo že tu je krásnej holubník ale mluvila jsem s člověkem který tu bydlel před námi a holubi choval prý mu z 30 kusů zbyl jeden zbytek pochytaly dravci takže pouštět je tu na volno je na nic.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To ze se to nepodarilo jemu neznamena ze se to nepodari vam...chce to najit to zpravne plemeno ktere si na to zvykne.
Janine

XXX.XXX.224.219
Jako že si to plemeno zvykne na to, že je sežere nějaký pták?
Zaho Rak
napsal(a):
Jaké papíry?
Buďte v klidu. Na holuba hřivnáče, kachnu divokou, bažanta a ještě několik dalších druhů papíry k chovu n e p o t ř e b u j e t e.Horší je to s těma co zde inzerují například husu velkou /divokou/, protože na její chov papíry nutné jsou.
-tak jen na uklidnění pár fotek, pořízených při cestě domů z trhu v Soběslavi.Jaro je tady, tak chovejte holuby a přeji krásné odchovy. Zdraví Kouťák.