Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2015 08:59
helena.

XXX.XXX.66.189

Dobrý den mám 3 holoubky dva poštovní a jednu samici hřivnáče krmím všechny stejně a hřivnačka začla tloustnout a poštáci hubnout nevíte někdo čím to může být?Jsou ve voliéře 5m délka a 2,5 hloubka a ven je nepouštím (ve voliéře jsou i rosely penantovy a čínské křepelky)Všichni dostávají směs zrnin pro velké papoušky(roselám to víc chutná) hrách, oves, kukuřici, oves holubí granule a spoustu zeleného krmení ovoce a zeleniny a ještě grity písek apod.(hrách kukuřice a granule skoro neubývají).

2.7.2015 16:09
jo012810

XXX.XXX.49.191

Pokud je voliéra oasazena tak jak píšete, nelze dosáhnout toho, aby všichni byli v optimální výživné kondici. Pokud by jste měl rozděleno podle druhů, pak lze o čemsi přemýšlet. Taakto se nedá asi nic "vymyslet".

3.7.2015 07:26
helena.

XXX.XXX.66.189

Děkuji za radu holt to letos budou ptáci muset přežít takhle a příští rok to vymyslím jinak.Nejvíc mě nakrklo že tu je krásnej holubník ale mluvila jsem s člověkem který tu bydlel před námi a holubi choval prý mu z 30 kusů zbyl jeden zbytek pochytaly dravci takže pouštět je tu na volno je na nic.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2015 12:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

To ze se to nepodarilo jemu neznamena ze se to nepodari vam...chce to najit to zpravne plemeno ktere si na to zvykne.

Janine

7.2.2016 17:28
Janine

XXX.XXX.224.219

Jako že si to plemeno zvykne na to, že je sežere nějaký pták?

7.2.2016 18:46
čendas

XXX.XXX.242.17

Pošťáci, barevnohlávci aj. nepřešlechtění lehčí holubi mohou dravcům odolat, nemáte-li na toho hřívnače papíry, tak se s tím moc nechlubte.

7.2.2016 18:58
Zaho Rak

XXX.XXX.9.31

Jaké papíry?

7.2.2016 19:41
kouták

XXX.XXX.168.33

Zaho Rak napsal(a):
Jaké papíry?

Buďte v klidu. Na holuba hřivnáče, kachnu divokou, bažanta a ještě několik dalších druhů papíry k chovu n e p o t ř e b u j e t e.Horší je to s těma co zde inzerují například husu velkou /divokou/, protože na její chov papíry nutné jsou.
-tak jen na uklidnění pár fotek, pořízených při cestě domů z trhu v Soběslavi.Jaro je tady, tak chovejte holuby a přeji krásné odchovy. Zdraví Kouťák.

Přidejte reakci

Přidat smajlík