Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2015 14:28
vajdovi

XXX.XXX.40.193

Dobrý den Vážení chovatelé našeho plemene holubů Ostravská bagdeta,
tímto se na Vás obracím jako jednatel Klubu chovatelů Ostravských bagdet s žádostí, zda by jste mi pomohli zmapovat celkový stav našeho plemene. V klubu máme přehled kdo a v jakém počtu a barevném rázu přibližně chová, ale jsou mezi námi i chovatelé, kteří Ostravskou bagdetu vystavují, nebo jen pro zábavu chovají, ale nejsou členy našeho klubu, tedy mi o nich nevíme. Vaši odpovědí bych měl přehled o počtu chovaných jedinců a rozšířených barevných rázech mezi chovately, a tím o možnosti rozšíření, jak se říká nové krve, abychom předešli degeneraci našeho plemene, a následnou regeneraci plemene, spojeného s přikřižováním jiných plemen s nejasným výsledkem.
Nikdo Vás tímto nenutí ke vstupu do našeho Klubu, a taky Vás nikdo nenutí, aby jste mi na fóru odpovídali, ale myslím si, že jsme ještě chovatelé, kterým jde o to dané chované plemeno, které máme rádi, a nechceme si hrát na svém písečku a držet si od jiných odstup. Naše nádherné a od jiných velmi odlišné plemeno si to přece nezaslouží.
Kdo z Vás by měl zájem mi odpovědět, tak mi napište na můj email marekvajda@seznam.cz, napište tel. číslo a já Vám rád zavolám.
WWW stránky našeho klubu: www.ostravskabagdeta.estranky.cz
Děkuji Vám za spolupráci.
S chovatelským pozdravem
Marek Vajda
jednatel klubu OB
tel.604489291.

20.1.2017 09:25
vajdovi

XXX.XXX.159.236

Vazeni chovatele ostravskych bagdet,
dnes a zitra to je 20.-21.1.2017 mela probehnout
v prostorach ZO CSCH Klimkovice Specialni propagacni vystava Klubu chovatelu holubu ostravskych bagdet, avsak z duvodu zakazu poradani vystav pernatych zvirat byla zrusena. Novy termin bude v predstihu zverejnen. Vystava jeotevrena clenum tak neclenum klubu. Tesime se
na chovatelske setkani. Marek Vajda, jednatel klubu.

20.1.2017 13:09
peparazak

XXX.XXX.162.50

Marku, delate opravdu praci ktera si zaslouzi uznani.

Přidejte reakci

Přidat smajlík