Tak jsem to moje ohřívátko konečně vyfotil. Je to přesně pod plastové věžové napáječky. Optimální spotřeba. Při celodenním vyhřívání max. za 2, -Kč/ denně. Koupil jsem to na nějaké výstavě, jedno mám u holubů, druhé u holubic. Maximální spokojenost.
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Tak jsem to moje ohřívátko konečně vyfotil. Je to přesně pod plastové věžové napáječky. Optimální spotřeba. Při celodenním vyhřívání max. za 2, -Kč/ denně. Koupil jsem to na nějaké výstavě, jedno mám u holubů, druhé u holubic. Maximální spokojenost.
Jardo díky. F.Z.
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Čau Jardo,
tohle je to nejběžnější" ohřívátko" co používáme /má ho třeba Driml, který je dost drahý za 360, -/ funguje tak do přibl. -8st /pak si již vymýšlíme, někdo nasadí kulicha na napáječku, někdo krabici s polystyrenem, někdo to ohřevný kabílek, jak jsem psal !
/Ovšem někdo imigruje i s holuby do - jenže bacha mezi Maďarskem a Chorvatskem je teď plot/!
B.
PENKJAN
napsal(a):
Jenom dotáz-podle článku uvedeného výše, holuby a holubice na zimu máte oddělené?Dík za odpověd. TURKOT.
Ano, holubi rozděluji. Obvykle měním z 80% složení párů, tak se zjara lépe sestavují nové páry. I při rozdělování výletků na holuby a holubice je to takto jednodušší.
chov.
napsal(a):
Čau Jardo,
tohle je to nejběžnější" ohřívátko" co používáme /má ho třeba Driml, který je dost drahý za 360, -/ funguje tak do přibl. -8st /pak si již vymýšlíme, někdo nasadí kulicha na napáječku, někdo krabici s polystyrenem, někdo to ohřevný kabílek, jak jsem psal !
/Ovšem někdo imigruje i s holuby do - jenže bacha mezi Maďarskem a Chorvatskem je teď plot/!
B.
Bédo zkoušel jsem i kabílek, ale vyhovuje mi více ta podložka.
- souhlas!
- u kabílku složitější manipulace!
- ale pokud přijde větší mráz - kabílek k nezaplacení !
- při normální zimě podložka postačí pokud přijde větší mráz, kabílek přidávám.
- o Vánocích vypínám vše
B.
/u podložek kupovat ty "umělohmotné" - ty plechové jsou tak na jednu sezonu/!