Zdravím chovatelskou veřejnost, vrátil jsem se do mé dětské minulosti a po 15 letech jsem vystřídal úplně kompletně plemeno na mém holubníku.Nasadil jsem si České staváky černý tygry.Mám teprve dva chovné páry, ale jeden už má holoubě na hnízdě tak snad to bude pěkný.Musím přiznat, že nádherně staví a opravdu to jsou temperamentní holoubci.A že tech staváků jsem měl víc, od modrých sedlatých kapratých tak po černý sedlatý až po tygry.
Proč jsem založil tohle téma?
No chovatelů co chovají tenhle barevný ráz moc není a tak to zkouším touhle cestou jestli se někdo přidá a vloží sem nějaký zkušenosti.A třeba to pomůže pro výměnu krve na holubníku.
Děkuji za vaše reakce. S pozdravem Radek Přikryl.
koburák
napsal(a):
Zdravím chovatelskou veřejnost, vrátil jsem se do mé dětské minulosti a po 15 letech jsem vystřídal úplně kompletně plemeno na mém holubníku.Nasadil jsem si České staváky černý tygry.Mám teprve dva chovné páry, ale jeden už má holoubě na hnízdě tak snad to bude pěkný.Musím přiznat, že nádherně staví a opravdu to jsou temperamentní holoubci.A že tech staváků jsem měl víc, od modrých sedlatých kapratých tak po černý sedlatý až po tygry.
Proč jsem založil tohle téma?
No chovatelů co chovají tenhle barevný ráz moc není a tak to zkouším touhle cestou jestli se někdo přidá a vloží sem nějaký zkušenosti.A třeba to pomůže pro výměnu krve na holubníku.
Děkuji za vaše reakce. S pozdravem Radek Přikryl.
Přeji mnoho úspěchů . Černý tygr je opravdu ráz, který se moc nechová a mizí z holubníků, proto díky za každého nového chovatele. Zdraví Lukáš M. Toužetín.
Mrkni na foto ze Slavonic. Tam byla soutěž o pohár o nejlépe oceněného českého staváka tygra. Na fotce dva vynikající chovatelé Václav Hořejš a Stanislav Fabeš při prohlídce tygra. Miloši mrkni na foto. zdraví Jirka Jahoda
https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3006646/okresni-vystava-slavonice-okr-jindrichuv-hradec#a3007658.