Staváci v Bohušovicích n.O.20.9.2015

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2015 19:26
3deněk

XXX.XXX.216.107

Severočeská pobočka českého staváka zahájila výstavní sezonu v Bohušovicích n.O.

A bylo se nač dívat a co obdivovat.

No, posuďte sami přátelé.

A brzy zase na shledanou na dalších přehlídkách chovatelského umu a dobré zábavy.

20.9.2015 19:35
poty76

XXX.XXX.145.250

3deněk napsal(a):
Severočeská pobočka českého staváka zahájila výstavní sezonu v Bohušovicích n.O.

A bylo se nač dívat a co obdivovat.

No, posuďte sami přátelé.

A brzy zase na shledanou na dalších přehlídkách chovatelského umu a dobré zábavy.

Díky za pěknou prezentaci Zdeňku. Dle fotek, muselo být předvedeno spousty krásných českých staváků. Jsem moc rád, že vám přálo počasí a koukám, že se sešlo i dost přátel z pobočky a bylo nač se koukat. Výborný vstup do nové výstavní sezony. Jen tak dál

22.9.2015 11:21
touzetin

XXX.XXX.59.92

Moc pěkné . Škoda. že jsem se nemohl zúčastnit. Příště to snad vyjde. Ahoj Miloš. Toužetín.

22.9.2015 14:57
jeník12

XXX.XXX.7.213

Ahoj kluci,

taky mě mrzí že jsem nemohl dorazit, určitě to byla parádní podívaná.
Zdenku díky za fotky, s tím krásným stříbrňákem jsi mě podráždil smajlík smajlík

Honza.

22.9.2015 20:02
3deněk

XXX.XXX.216.107

Tož dobře bobře.

Jsem rád, že jste si našli naše vlákénko.
Přehlídka se nesla v přátelském a soutěživém duchu fer plej.
Holoubků, na můj vkus, mohlo být více.
Bylo příjemné sledovat živé a pochvalné diskuse nad našimi mladými staváky z úst staváčkářů středočeské, západočeské, východočeské a jihočeské pobočky klubu.
Poděkování zaslouží mládnoucí divoch Josef Staněk s jeho týmem pořadatelů za přípravu expozice a velmi vstřícný majitel areálu a špičkový fotograf p. ing.Tuma.

Tak nezapomeňte příště:

Již 17.10.2015 znovu za staváky do Bohušovic n.O.na speciálku dospělých staváků severočeské pobočky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík