Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2016 07:25
oldaholub

XXX.XXX.114.7

Vážení přátelé, po přečtení dopisu od př. Martince, nevím, co si mám myslet o našem svazu. Myslí si př. Martinec, že je všemohoucí, nebo pohrdá členskou základnou. Jednou pro dva dny zpoždění při zaslání podkladů pro jednání VH odvolává ÚV. Sám ale nedodrží usnesení VH a klidně napíše že o dvacet dní a odpovědnost z toho žádná. Dá se použít přirovnání káže vodu pije víno, možná se řídí pravidlem já můžu ostatní nesmí. Jestli že se sedm členů komise neshodnou na znění stanov, co potom osmdesát delegátů. Ty to dostanou povelem, už není čas musíme to schválit, nebo bude ještě možné připomínkování. Když nedodrželi usnesení VH, předložit do 31.12.2015 návrh stanov, tím jim zaniká mandát v pokračování. Nedodržel jsem co jsem měl uložené, končím. Snad se tak zachovají, charakterní člověk by to udělal. Jenže u chovatelů se tak neděje. Máme co jsme chtěli a hloupě posloucháme. Přeji krásný den. Olda

6.1.2016 07:56
rafan

XXX.XXX.43.20

Oldíku, oldíku, ty zhrzelý ješito, copak se nám tu snažíš říci?

6.1.2016 08:09
jo012810

XXX.XXX.32.78

Já to až zas tak černo-bíle nevidím. Je pravdou, že komise byla zvolena, všichni zvolení souhlasili a zavázali se k termínu. Určitě není dobře, že termín nedodrželi, nicméně někdo musí připravit návrh stanov, aby nebyl takový, jaký zpracovala AK za velké peníze. Pokud někdo má v "šuplíku" rychlé řešení, případně hotový geniální návrh stanov, pak nechť je předloží při připomínkovém řízení, v termínu určeném v usnesení MVH. Pokud v jakémkoliv návrhu stanov budou ustanovení, týkající se vnitřní struktury jiného rázu, než existence ČSCH a jejich pobočných spolků (bez pojmenování) a nebudou vycházet z potřeb a možností členské základny, pak bude vše o ničem a dojde skutečně k prohlasování paskvilu. Nechci se nikoho zastávat, ale musíme si uvědomit, že téměř dva roky ÚV intenzivně "nepracoval" na stanovách a do časové pasti nás nedostatne 20 dnů posunu stávající komise, ale...

waw

9.1.2016 15:04
waw

XXX.XXX.105.91

oldaholub napsal(a):
Vážení přátelé, po přečtení dopisu od př. Martince, nevím, co si mám myslet o našem svazu. Myslí si př. Martinec, že je všemohoucí, nebo pohrdá členskou základnou. Jednou pro dva dny zpoždění při zaslání podkladů pro jednání VH odvolává ÚV. Sám ale nedodrží usnesení VH a klidně napíše že o dvacet dní a odpovědnost z toho žádná. Dá se použít přirovnání káže vodu pije víno, možná se řídí pravidlem já můžu ostatní nesmí. Jestli že se sedm členů komise neshodnou na znění stanov, co potom osmdesát delegátů. Ty to dostanou povelem, už není čas musíme to schválit, nebo bude ještě možné připomínkování. Když nedodrželi usnesení VH, předložit do 31.12.2015 návrh stanov, tím jim zaniká mandát v pokračování. Nedodržel jsem co jsem měl uložené, končím. Snad se tak zachovají, charakterní člověk by to udělal. Jenže u chovatelů se tak neděje. Máme co jsme chtěli a hloupě posloucháme. Přeji krásný den. Olda

Proč píšete polopravdy. Vámi jmenovaný př.Martinec neodvolával ÚV. Pokud jste byl na MVH a následné VH, tak to musíte vědět přesně. Mám takový dojem, že citujete blábol, který rozesílal pan Kudr. Myslím, že bude dost času předložený návrh připomínkovat a pevně věřím, že na naše připomínky bude zvolená komise reagovat a budou zapracovány do předloženého návrhu a nebude to tak jak v návrhu, který byl předložen bývalým ÚV při konání MVH.

10.1.2016 14:59
fmoravec

XXX.XXX.136.183

To nebyl Návrh stanov ale paskvil pro "vyvolené" v čele s bývalým GS.

Přidejte reakci

Přidat smajlík