Rotvik
napsal(a):
Zdravím Vás,
Chová tady někdo tyto holoubky?
Nedaří se mi nikoho dohledat
Zdravím Vás, chovatele Staronemeckých racků jsou...pokud si dobře pamatuji byly vystaveni v lednu v Lysé, před 14 dny na trhu v Libčicích n Vl a pokud se nepletu tak i v listopadu na vystavě tamtéž. Pokud by Vám pomohl někdo kdo má k dispozici katalog z těchto akcí. Nerad bych tady zveřejnoval konkretní jména - nezlobte se...
Pozdravujem. Pravdaže sú chované. Foto z výstavy 20.2.2016 Part.Lupča/ Liptov-Slovensko. J.Hrabal.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Www.dhd24.com
nejlepe hledat v domovine jejich puvodu

Tak bohuzel veskere inzeraty - byly dva z min. tydne jsou pryc. Bile staronemecke racky pouzival jako droppery muj kamarad v Oberschone, ale netusim jestli je i mnozi.
napsal(a):
Tak bohuzel veskere inzeraty - byly dva z min. tydne jsou pryc. Bile staronemecke racky pouzival jako droppery muj kamarad v Oberschone, ale netusim jestli je i mnozi.
Martine nemnoží, ono to se 4 samcema moc dobře nejde...:).

Ahoj Peeters,
jj tak to asi fakt nejde
Rotvik
napsal(a):
Zdravím Vás,
poslaly by jste mi nějaké kontakty na můj email? brenci26@seznam.cz
Bohužel, ani na jedné z akcí jsem nebyl a někoho najít je opravdu umění.
Díky a at se daří
Pozdravujem. Tak v tej Part. Lupči boli vystavené červené, biele, jarabé, červenoplavé. Chovateľ červených -viď vyše foto dal súhlas na zverejnenie adresy. Tekeljak Peter, Antonína Bernoláka 22/2,034 01 Ružomberok. Ináč je tajomníkom obls. výboru Liptov, cestuje na burzy aj do Přerova. J.Hrabal.