Zdravím všechny holubáře. Nevíte někdo o chovatelích české čejky bezrousé černé, červené, žluté popř. modré v Královéhradeckém nebo Pardubickém kraji? Chtěl bych si je pořídit, ale organizovaných chovatelů je velmi málo, tak se pokouším najít i touto cestou. Děkuji všem za pomoc. JendaF.
Stránky klubu chovatelů čejek a lysek již delší dobu nefungují. V Jaroměři chová hladkonohé čejky pan Jaroslav Erban. Hlavně má červené a žluté šupkaté a bělopruhé, ale má snad i několik párů černých rovných. Zkuste hledat na něj kontakt, provozuje zemědělskou výrobu, pokud se nemýlím.
Na ifauně inzeruje modré pan Podolský, tuším od od Rychnova nad Kněžnou.
Speciální výstava českých čejek a lysek bude asi počátkem prosince. Tam byste v burze určitě něco sehnal.
Trojánek.
nimels
napsal(a):
Pokud si najdete na internetu Klub chovatelů Českých čejek, tak zcela určitě tam najdete spojení a potřebné informace pro vaši zálibu. Těch chovatelů není málo, jen je potřeba najít to pravé ořechové. Tak ať se daří.
p.š.
Adresář organizovaných chovatelů mám již k dispozici, ale i tak se mi nedaří najít mezi organizovanými ty, kteří chovají mnou sháněné bezrousé barevné rázy ve výše zmiňovaných krajích. Proto se pokouším najít i takto.
Cejka
napsal(a):
Stránky klubu chovatelů čejek a lysek již delší dobu nefungují. V Jaroměři chová hladkonohé čejky pan Jaroslav Erban. Hlavně má červené a žluté šupkaté a bělopruhé, ale má snad i několik párů černých rovných. Zkuste hledat na něj kontakt, provozuje zemědělskou výrobu, pokud se nemýlím.
Na ifauně inzeruje modré pan Podolský, tuším od od Rychnova nad Kněžnou.
Speciální výstava českých čejek a lysek bude asi počátkem prosince. Tam byste v burze určitě něco sehnal.
Trojánek.
Mnohokrát děkuji. Pana Erbana jsem původně ani nekontaktoval, jelikož v adresáři chovatelů měl uvedené jiné rázy, než které sháním. Nyní však vím, že je vše trochu jinak - již jsem s ním domluven. A Vám pane Trojánek ještě jednou děkuji.