Jak to bude s Prácheňským káníkem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2016 12:12
touzetin

XXX.XXX.59.92

Nevíte někdo, proč zmizelo toto téma z ifauny? Ani jsem nevěděl, že je to technicky možné. Byl bych docela rád, kdyby mě to tady někdo fundovaně vysvětlil aby nedocházelo ke spekulacím ohledně cenzury. Mám tento portál v oblibě hlavně pro jeho nestrannost a že se tady může člověk svobodně vyjádřit i k různým neduhům našeho holubářství. Samozřejmě i informace z té pozitivní strany, zde také rád sleduji a beru je s povděkem. Přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2016 12:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak technicky mozne to je protoze kazdy web ma sveho spravce(administratora zkracene admina) tuhle funkci ma kazdy web tudiz admin muze s obsahem webu nakladat jakkoli chce.

26.8.2016 13:32
peparazak

XXX.XXX.162.50

Moc hezky clanek o prachenskych kanicich je v poslednim cisle sveta holubu.

26.8.2016 14:39
pavko

XXX.XXX.213.38

Podle mého tam nic špatného nebylo ( v tom vlákně ) spíš se někdo kompetentní zasadil o jeho smazání ! V časopise Holubář se sice píše o káníkovi, více méně se jedná o jeho minulosti ! Je špatné když se politika plete do chovatelství, asi se s tím musíme naučit žít !

26.8.2016 16:20
touzetin

XXX.XXX.59.92

pavko napsal(a):
Podle mého tam nic špatného nebylo ( v tom vlákně ) spíš se někdo kompetentní zasadil o jeho smazání ! V časopise Holubář se sice píše o káníkovi, více méně se jedná o jeho minulosti ! Je špatné když se politika plete do chovatelství, asi se s tím musíme naučit žít !

Právě, že tam opravdu nic špatného nebylo, tak jsem vznesl tento dotaz. Politika do chovatelství je opravdu neduh současnosti. Kvůli tomu sem občas dám kritický příspěvek a někdy jsem za to kritizován. Jenže já se s tím odmítám učit žít, když sleduji jaké typy tu politiku dělají! Kdyby alespoň do toho chovatelství něčím užitečným přispěli a nemusí to být jen finance. Tento týden mne navštívil velmi starý a dlouholetý chovatel ČS pan Theodor Zíma z Loun, který dostal za svou práci uznání klubu již v roce 1949! Kdyby jste viděli tu pokoru a skromné charisma a naproti tomu se člověk musí dívat na nesoudné typy, kteří nejenže nedrží slovo ale pořád se snaží škodit a ti se derou do funkcí! Jinak jsem rád, že Svět holubů vydal další číslo a děkuji Petru Čechovi, co pro naše holubářství dělá. Věřte, že je to nesnadný počin a proto děkuji také všem, kteří mu nezištně pomáhají a přeji mu, abych těch čísel vyšlo co nejvíce pro potěchu těch, kteří mají holubářství jako zdroj životní inspirace a ušlechtilý koníček. Hezké páteční odpoledne přeje z Toužetína Lukáš M.

26.8.2016 16:26
st toman

XXX.XXX.32.219

Asi si někdo myslel, že se mu šláplo na kuří oko, přitom nešlo vůbec o nic. Nikdo nebyl jmenován, žádná konkrétní věc z klubu se nezveřejňovala. Jestli jsem příčinou smazání já, co jsem napsal, tak se omlouvám, ale necítím se nikterak vinen. Prácheňský káník bude žít i bez diskuse na Ifauně.

26.8.2016 17:31
jo012810

XXX.XXX.96.211

Je zajímavé, že mnohdy osobní invektivy, zde zveřejněné, se nemažou, ale několik obecných příspěvků se v tomto vlákně "vypařilo". Jak napsal Lukáž s Toužetína, i já nechci tolerovat některé nedobré "manýry" a proto budu vždy otevřeně na ně poukazovat a pravděpodobně, je bude někdo mazat...Jinak prácheňský kaník bude mít stále své obdivovatele a chovatele a to třeba i bez klubu...

27.8.2016 00:10
mysak

XXX.XXX.54.2

touzetin napsal(a):
Nevíte někdo, proč zmizelo toto téma z ifauny? Ani jsem nevěděl, že je to technicky možné. Byl bych docela rád, kdyby mě to tady někdo fundovaně vysvětlil aby nedocházelo ke spekulacím ohledně cenzury. Mám tento portál v oblibě hlavně pro jeho nestrannost a že se tady může člověk svobodně vyjádřit i k různým neduhům našeho holubářství. Samozřejmě i informace z té pozitivní strany, zde také rád sleduji a beru je s povděkem. Přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.

Chlapi, žádná cenzura, nic takového. Požádal jsem admina sám, aby byl tak laskav a to vlákno dal pryč. Měl jsem pocit, že jsem píchl do něčeho, co se asi nehodí. Tak se nezlobte.

27.8.2016 07:19
jo012810

XXX.XXX.96.211

Asi se nepovedlo, když tam vlákno částěčně zůstalo...

27.8.2016 08:37
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Můj příspěvek taky zmizel, aniž bych jmenoval.

27.8.2016 11:25
lupus4

XXX.XXX.197.18

Koukám, že mezi holubáři stále panuje jistá "předposranost" (omlouvám se za vulgarismus, ale
teď mne zrovna jiné slovo, které by to lépe vystihovalo nenapadá)

strkání hlavy do písku ještě NIKDY NIC nevyřešilo...

27.8.2016 12:21
pavko

XXX.XXX.213.38

Nakonec stejně nic nevíme, jenom se budeme dohadovat mezi sebou, debata o ničem !

29.8.2016 18:31
touzetin

XXX.XXX.59.92

mysak napsal(a):
Chlapi, žádná cenzura, nic takového. Požádal jsem admina sám, aby byl tak laskav a to vlákno dal pryč. Měl jsem pocit, že jsem píchl do něčeho, co se asi nehodí. Tak se nezlobte.

To jsem moc rád a děkuji za odpověď. Je to jen opravdu nešťastná přestřelka, která PK moc nepřidá, ale jeho chov to určitě neohrozí. Přeji hezký večer z Toužetína. Lukáš M.

Přidejte reakci

Přidat smajlík