Nevíte někdo, proč zmizelo toto téma z ifauny? Ani jsem nevěděl, že je to technicky možné. Byl bych docela rád, kdyby mě to tady někdo fundovaně vysvětlil aby nedocházelo ke spekulacím ohledně cenzury. Mám tento portál v oblibě hlavně pro jeho nestrannost a že se tady může člověk svobodně vyjádřit i k různým neduhům našeho holubářství. Samozřejmě i informace z té pozitivní strany, zde také rád sleduji a beru je s povděkem. Přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak technicky mozne to je protoze kazdy web ma sveho spravce(administratora zkracene admina) tuhle funkci ma kazdy web tudiz admin muze s obsahem webu nakladat jakkoli chce.
pavko
napsal(a):
Podle mého tam nic špatného nebylo ( v tom vlákně ) spíš se někdo kompetentní zasadil o jeho smazání ! V časopise Holubář se sice píše o káníkovi, více méně se jedná o jeho minulosti ! Je špatné když se politika plete do chovatelství, asi se s tím musíme naučit žít !
Právě, že tam opravdu nic špatného nebylo, tak jsem vznesl tento dotaz. Politika do chovatelství je opravdu neduh současnosti. Kvůli tomu sem občas dám kritický příspěvek a někdy jsem za to kritizován. Jenže já se s tím odmítám učit žít, když sleduji jaké typy tu politiku dělají! Kdyby alespoň do toho chovatelství něčím užitečným přispěli a nemusí to být jen finance. Tento týden mne navštívil velmi starý a dlouholetý chovatel ČS pan Theodor Zíma z Loun, který dostal za svou práci uznání klubu již v roce 1949! Kdyby jste viděli tu pokoru a skromné charisma a naproti tomu se člověk musí dívat na nesoudné typy, kteří nejenže nedrží slovo ale pořád se snaží škodit a ti se derou do funkcí! Jinak jsem rád, že Svět holubů vydal další číslo a děkuji Petru Čechovi, co pro naše holubářství dělá. Věřte, že je to nesnadný počin a proto děkuji také všem, kteří mu nezištně pomáhají a přeji mu, abych těch čísel vyšlo co nejvíce pro potěchu těch, kteří mají holubářství jako zdroj životní inspirace a ušlechtilý koníček. Hezké páteční odpoledne přeje z Toužetína Lukáš M.
Asi si někdo myslel, že se mu šláplo na kuří oko, přitom nešlo vůbec o nic. Nikdo nebyl jmenován, žádná konkrétní věc z klubu se nezveřejňovala. Jestli jsem příčinou smazání já, co jsem napsal, tak se omlouvám, ale necítím se nikterak vinen. Prácheňský káník bude žít i bez diskuse na Ifauně.
Je zajímavé, že mnohdy osobní invektivy, zde zveřejněné, se nemažou, ale několik obecných příspěvků se v tomto vlákně "vypařilo". Jak napsal Lukáž s Toužetína, i já nechci tolerovat některé nedobré "manýry" a proto budu vždy otevřeně na ně poukazovat a pravděpodobně, je bude někdo mazat...Jinak prácheňský kaník bude mít stále své obdivovatele a chovatele a to třeba i bez klubu...
touzetin
napsal(a):
Nevíte někdo, proč zmizelo toto téma z ifauny? Ani jsem nevěděl, že je to technicky možné. Byl bych docela rád, kdyby mě to tady někdo fundovaně vysvětlil aby nedocházelo ke spekulacím ohledně cenzury. Mám tento portál v oblibě hlavně pro jeho nestrannost a že se tady může člověk svobodně vyjádřit i k různým neduhům našeho holubářství. Samozřejmě i informace z té pozitivní strany, zde také rád sleduji a beru je s povděkem. Přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.
Chlapi, žádná cenzura, nic takového. Požádal jsem admina sám, aby byl tak laskav a to vlákno dal pryč. Měl jsem pocit, že jsem píchl do něčeho, co se asi nehodí. Tak se nezlobte.
mysak
napsal(a):
Chlapi, žádná cenzura, nic takového. Požádal jsem admina sám, aby byl tak laskav a to vlákno dal pryč. Měl jsem pocit, že jsem píchl do něčeho, co se asi nehodí. Tak se nezlobte.
To jsem moc rád a děkuji za odpověď. Je to jen opravdu nešťastná přestřelka, která PK moc nepřidá, ale jeho chov to určitě neohrozí. Přeji hezký večer z Toužetína. Lukáš M.