Koná sa v motoreste " Zlatá Rybka" 11 - 13.11.2016 v priestoroch tohto rekreačného zariadenia za účasti chovateľov z Bosny - Hercegoviny, Srbska, Chorvátska, Maďarska, Nemecka a Slovenska.
Možnosť videnia najlepších holubov a popredných chovateľov takmer z celej Európy dáva príležitosť porovnania kvality chovov v jednotlivých štátoch. Jedinečná príležitosť zakúpenia chovného materiálu a skúsenosti s chovom tohto exkluzívneho plemena sa ponúka záujemcom.
Pre zorientovanie návštevníkov, motorest sa nachádza na hlavnej ceste Bratislava - Komárno...
Je to moje obľúbene plemeno holubov ktoré som niekedy choval ale tento nový štandart sa my nepáči stým krátkym zobákom. Dnes som bol u chovateľa ktorý sa ešte snaží udržať tie staré typy týchto niekedy pekných holubov prikladám pár fotiek len sa ospravedlňujem za zlú kvalitu ale pôjdem ešte niekedy na návštevu a urobím lepšie fotky.
Informácia pre chovateľov komárňanských kotrmeliakov a pre všetkých milovníkov holubov...Prvá v poradí, Medzinárodná výstava - špeciálka na Slovensku, konaná v dňoch 11. - 13.11.2016 v motoreste " Zlatá rybka" je oficiálne otvorená pre návštevníkov z celého Česko - Slovenska a zahraničia. Prihlásených 150 kusov holubov od popredných chovateľov z celej Európy je zárukou kvality a spoločenského vyžitia, nielen v priateľskom posedení, ale aj v pohostení...
Aktuálne, výstava komárňanských kotrmeliakov dnes, Zlatá Rybka, Slovensko.
Zdravím, zháňam knihu Komarňanský kotrmeliak od Oskara Ferienca.ďakujem za info.
Komárňak strieborno sedlatý bol stredobodom pozornosti. Pôvod Bosna-Hercegovina, t.č. Maďarsko...
Niektoré fotografie z výstavy sa zapatrošili a s námahou sa dali obnoviť. Škoda by bola, aby ostali len v archíve. Nech slúžia k poznaniu krásy pre chovateľov...
Vďaka aj usporiadateľom, vývoj holubiarstva speje týmto smerom a bude pokračovať ďalej...