Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2016 21:01
incas

XXX.XXX.13.241

Zdravím všechny,
upozorňuji, že stále se opakující pražský rejdič modrý sedlatý v inzerátech přítele "RosyVlasik" skutečně není z jeho chovu. Je to MOJE fotka MÉHO holuba. Myslím, že ani jedna fotka v jeho inzerátech není z jeho vlastního chovu. Takže pouze ukradené fotky, použité jako ilustrační. To mi moc seriozní nepřipadá. S pozdravem Jirka Suda.

24.10.2016 21:47
honzapm

XXX.XXX.182.25

Je to dost rozporuplný inzerent.
Např. nyní, na konci října, ještě inzeruje chovatelské kroužky,
jindy zase inzeruje dost raritní rázy vlašek, opět s cizími fotkami,
navíc tam vypisuje, jak je vše kompletně vakcinované, což působí,
jako kdyby těch zvířat raritních rázů měl desítky-stovky. Zvláštní...

Zatím se ale nikdo neozval ve stylu: "Tak jsem zakoupil od XY a je to špatný."
Tak nevím, jak to vlastně je a co doopravdy prodává.

24.10.2016 21:58
chovatelpodluzi

XXX.XXX.51.47

Pane Suda, potvrzuji Vaši domněnuku, že inzeruje s užitím kradených fotek. Už několikrát jsem jeho inzeráty hlásil adminovi ke smazání. Poprvé jsem slušně nejprve informoval inzerenta s dotazem zda si je tohoto vědom. Dostalo se mi sprostých urážek, že mi je do toho ho... apod. Tak jsem inzerát nahlásil. Do týdne byl totožný inzerát u králíků s foto ČS modrého z chovu Mirka Cahy zpět. Problém je, že když už se to řeší "hodně" končí to smazáním inzerátu či zdejší diskuzí, ač jde o porušení autorských práv, klamání kupujících, apod. Na stranu druhou jsem rád, že to v ČR nedošlo ještě tak daleko jako v Německu, kde mi teď na speciálce zakázali fotit, pokud nemám oficiální delegaci svazového fotografa, protože pak "kradu" autorská práva na krásu zvířat jejich dokumentováním pro širokou veřejnost, která pak nemá důvod chodit na výstavu...

25.10.2016 07:02
ondřej1986

XXX.XXX.117.22

Zdravim pánové
Dovoluji si vám poznamenat že p.Rosy alias Rosťislav Vlas že Slavňovic u Tábora je totální nechovatel a lidský zmr.. ! Jeho chov nechov zdaleka nedosahující fotek a inzerátu který dává na faunu je katastrofický čítá několik nechovu se hodících plemen a špatného stavu holubů brodících se v bahně. Od každého plemena se u něj vyskytuje jeden max dvá kusy z poloviny neplodní viz blondinety s čímž se chlubí že musí někoho napálit nebo saský voláči kteří jsou dohromady asi 18 let starý který chce prodat píď záminkou že mu došli kroužky a dál jim staré. Nebo ČVSR modrý se u něj nacházel jeden kus a zbytek byli kríženci pro začínajícího chovatele trest nebo třeba kariéři se u něj nachází jen jedna holubice a neplodná. A to se nebudu rozepisovat o tom jak jezdí zapisovat posuzovateli p.Trešlovi kupuje na výstavě králíky a po měsíci když zjistí že nejsou kvalitní rodiče nebo chovu neschopné tak je prodává za větší peníze než je koupil chovatelům kterí chtějí zacit když na velkých výstavách vidíte vystavený Hodiv o kterých víme že nejsou jeho atd. Nebo kdyz Takový chovatelé by měli mít zakázaný chov výstavy i kontakt s lidmi. Z pozdravem

25.10.2016 09:18
Olánek

XXX.XXX.96.246

Domnívám se, že zkušenějším chovatelům je na první pohled jasné o co jde.

25.10.2016 10:03
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím tak to je hezký.zajímalo by mne, jak by řešil kdybych si u něj objednal třeba tři páry karierů nebo tři páry blondinet na založení chovu.jeho inzeráty se tu opakují celkem často.kde to bere, tu kvalitu proti všemu očkovanou.

25.10.2016 11:09
peparazak

XXX.XXX.162.50

Kdyby jste chtel tri pary karieru, tak by vam rekl ze uz ma posledni samici samozrejme v top kvalite, ockovanou i proti smrti a kdyby jste chtel jeji foto tak zacne delat mrtveho brouka a nic neposle z duvodu vysokeho pracovniho nasazeni.nechapu co ho bavi na davani takovych inzeratu?

25.12.2016 20:00
peparazak

XXX.XXX.162.50

Rosy Vlasik opet nabizi holuby na inzerci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2016 22:22

Zdravim ten clovek o kterem se bavite tam inzeruje neustale tu fotku kariera v inzerci ta se tam obevuje porad a vsude, chapu ze chovatele se snazi prodat svuj prebytek v chovu atd napisou jsi inzerci 1..2 ale dokaze me nas... jak se nekdo vnucuje nacvaka tam snad 20...30 inzeratu na to same...a to je presne ten...o kterem se bavite..opravdu je to otravne jsem holubar sleduju clanky, obcas diskuze a predevsim inzerci ifauny hlavne zvedavost co kdo v okoli chova, co se nabizi a zarazi me tskove inzeraty ktere se na strankach zobrazi 5 krat a to snad na kazde nasledujici strance se to opakuje...

25.12.2016 23:15
honzapm

XXX.XXX.182.25

peparazak napsal(a):
Rosy Vlasik opet nabizi holuby na inzerci.

Také nabízí vlašky - jako vynikající kvočny.

27.12.2016 08:41
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím. ano, tito takzvaní chovatelé jsou největší škůdci, takovýmto jednáním stoprocentně odradí každého začínajícího chovatele.prodají mu šunt za velké peníze, ale potom již začátečníka neznají, nemají žádné svědomí, že začátečníka podvedli a vydělali na něm, mají dokonce dobrý pocit, že se našel důvěřivec, který se dal obelstít, a začátečník žije v domnění, že když to bylo drahé, že to je kvalitní.a až sundá růžové brýle je znechucen a na chovatelství zanevře a má pocit že jsou takoví všichni.

27.12.2016 10:05
čendas

XXX.XXX.242.17

R osy je buď vtipkár nebo obrpodvodník, ale fotky si sehnal jedničkové, to se musí uznat.

27.12.2016 10:35

A pak se clovek divi proc mezi mladyma nechce nikdo holubarit kdyz je plno takovych podvodniku mnozitelu pro ktere je zisk prednejsi pred vsim ostatnim...zdrivejsich letcu jsou slipky, nebo je to prekrizene kdo vi cim, neplodne zamorene parazity nemocemi a to nemluve o pribuzenskem mnozeni a takovi se najdou... a zacinajici holubar bez zkusenosti duveruje prodavajicimu a pak je zklaman co jsi to vlastne domu privez a jak rikal predchudce cloveka to odradi a mysli jsi ze jsou tskovi vsicni...

28.12.2016 00:30
honzapm

XXX.XXX.182.25

No jo, ale to ten mladý začátečník nesmí být, s prominutím, zase úplný hlupák a naiva.
Dnes se dá během několika sekund zjistit, zda je fotka u inzerátu použita i jinde na netu,
dá se požádat inzerenta o sérii fotografií jeho vlastních zvířat. Dá se leccos dohledat, najít, vyčíst, než si zvíře koupíme. Opatrnosti je zapotřebí. Je to přece ten, kdo platí, aby věděl, za co. Ano, nemůžeme, my laikové, poznat drobné rozdíly mezi plemeny či kříženci, ale můžeme alespoň reagovat na kvalitní inzeráty. Pokud inzerující nedodá fotky svých zvířat, tak takový inzerát ani neotevírám. Jednoduché. I pár rozmazaných fotek z mobilu, narychlo, udělat může naprosto každý. No a pak ty jeho inzeráty o tom, jak má vlašky kompletně proočkované a vakcinované - haha, tak to bych se zasmál, jak skladuje např. vakcínu proti Markově chorobě v tekutém dusíku, a tak dále.

Prostě začátečník s drůbeží či holuby být můžeme, ale nesmíme být naivní hlupec.

28.12.2016 11:38

Tak i takovi se najdou, myslel jsem to vseobecne priklad moravske burzy Prerov kde pravidelne jezdim kupovat chov potreby, mineraly, krouzky a uz delsi dobu sleduju ze 50%chovatelu s holubi prodavaji na miste tzv odpad z chovu to jsou takovi ti nepodareni, ne v kresbe ale celkove at uz jedinci se spatne vyvinutou kostrou nemluve o skrytych vadach neplodnost a dalsich skutecnosti ktere prodavajici zatajuje proc tohoto jedince vyrazuje z chovu prebytek?ci jiny duvod ja osobne davam prednost nasteve u holubare jednak clovek vydi v jakych podminkach jsou holubi chovani, clovek vydi celkovy zdravotni stav chovanych jedincu, moznost vyberu na miste...

28.12.2016 11:42
chov.

XXX.XXX.79.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A pak se clovek divi proc mezi mladyma nechce nikdo holubarit kdyz je plno takovych podvodniku mnozitelu pro ktere je zisk prednejsi pred vsim ostatnim...zdrivejsich letcu jsou slipky, nebo je to prekrizene kdo vi cim, neplodne zamorene parazity nemocemi a to nemluve o pribuzenskem mnozeni a takovi se najdou... a zacinajici holubar bez zkusenosti duveruje prodavajicimu a pak je zklaman co jsi to vlastne domu privez a jak rikal predchudce cloveka to odradi a mysli jsi ze jsou tskovi vsicni...

- zde jde bohužel o mladého chovatele!
- není to ani vtipkár, ani obr-podvodník !
- mám dojem, že mu spíše přeskočilo !

28.12.2016 11:44

Ale chtel jsem rict ze se najde procento nezkusenych jedicu co zacinaji holubarit zajedou jsi treba na takovou burzu nechaji jse unest pestrosti plemen a od takoveho zminovaneho chovatele jsi koupi nestandartniho jedince treba neplodneho popripade jsi v horsim pripade zavlecou nejakou nemoc do chovu i byt by treba chovatel dodrzel karantenu...a pak je takovy chovatel zklaman protoze tady nejde zda to nekdo koupi nebo ne ale o ty lidske skodne co maji potrebu tak neseriozne jednat!

28.12.2016 18:28
voracek

XXX.XXX.211.153

Už jsem měl také příležitost se s tímto chovatelem potkat. Děkuji, už nemám víc zájem a docela se těším až na něho na nějaké akci narazím. Voráček.

3.1.2017 19:47
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím.tak momentálně opět sem pan rosy sází ty své inzeráty zrovna dnes ráno jsem si říkal, že už dlouho neinzeroval, a je to tady.

24.3.2017 17:38
hanácký voláč

XXX.XXX.208.150

Přidejte reakci

Přidat smajlík