Uživatel s deaktivovaným účtem
vlnovy
napsal(a):
Dobrý den, byl někdo na této výstavě?Cena vstupenky?Cena katalogu?Přesná adresa výstavy?Jak nakupovat holuby?
Byl a doporučuji.Nakupuje se stylem - prohlídnu si zvířata, poznačím si číslo klece ať už v katalogu, nebo na papírek a jdu k prodejní pokladně, tam mi zvíře pod číslem najdou a řeknou buď, že už je prodané a nebo ještě volné. Načeš zvíře zaplatíte a jdete s účtenkou za garantem v příslušné části expozice. A ten vám zvíře vydá.
- popravdě, je to poněkud složitější...
... s papírkem se stojí min 2 hod u prodejní pokladny, tam řeknou, že zvíře je prodané /nejčastěji v den posuzování/ - pokud není, zaplatíte a s účtenkou jdete za garantem v příslušné části expozice a zjistíte, že garanti zřejmě vymřeli a sháníte ho min 2 hodiny a když budete mít opravdu kliku, tak vám zvíře nakonec vydá...
A jestli nemám pravdu, tak ať se z toho východního Německa propadnu do západního... B.
Nechápu, proč v době bezkontaktních karet neexistuje na takto velkých výstavách systém, kde si na informačních panelu najdete číslo zvířete, pokud je volné, zvolíte koupi, zaplatíte kartou, vyjede vám potvrzení. Až si výstavu v klidu prohlédnete, tak si zajdete za garantem, který vám zvíře vydá.
Kdyby alespoň existovala obří obrazovka, na kterou by promítali prodaná zvířata v jednotlivých sekcích.
Nejlepší je jet ve více lidech - doprovod postavíte "naslepo" do fronty na koupi zvířat, poté se vydáte obhlídnout zvířata, a vrátíte se do fronty k doprovodu nebo si zavoláte. Pro jistotu doprovodu předem napíšete čísla zvířat, o která by byl teoreticky zájem, doprovod bude klidnější, kdyby náhodou fronta postupovala rychleji, a vy budete také klidněji vybírat na hale. Většinou je pak šance, že aspoň některé z těch zvířat je k mání.
To, že zvíře je v danou hodinu prodané, nemusí znamenat, že už není naděje.
Na jaře v Lysé jsem kupoval např. tři vlašky dle katalogu - naslepo.
Poté se u klecí ukázalo, že je to jiný barevný ráz, než mají (chybně) uvedeno
v katalogu, takže jsem zvířata bez problému "vrátil". A nejenom já.
Ozývaly se také hlasy od králíkářů a dalších. To znamená, že to můžete
zkusit, až třeba později fronta poleví (pokud tedy poleví).
Naděje umírá poslední.
Ovšem s lidmi, kteří o tom rozhodují, se plošných obrazovek či prodejních panelů
nedožijeme.