Uživatel s deaktivovaným účtem

Páni, tak tento rok Slov.chovateľská výstava nemala chybu, čo sa týka parkovania, organizácie a informatiky.
Jo, perfektní. Tuto výstavu jsem obeslal z důvodu lepší propagace Anglického Indiána a možnosti získání nějakého chovatele pro náš klub a toto plemeno, (pohárků mám doma dost a vesele se na ně práší). Vím že nikdo nejsme bezchybní a zastávám názor že posouzení kolegů se nekomentuje. Jen mě trochu zamrzelo že na Slovenské národní výstavě mám vypsané lístky v polštině, a to např.
:92b: uvedeno pouze jedno doporučení bez vady
2x 92b: myslím že nejlepší z toho co jsem vystavil, každý měl dvě vady, oko a barvu (myslím že perlové oko ještě poznám a barva je druhotná)
Ostatní holubi 2x94b a 1x93b všichni jedno doporučení a jedna přednost.
Poplatky: 31eur a 300kč doprava
Přesto bych byl rád kdyby se našel nějaký chovatel, i Slovenský, který by rozšířil naše klubové řady. www.bradavicnatiholubi.wz.cz
Šulák.
Matúš02

XXX.XXX.82.177
Https://docs.google.com/forms/d/1N93boE8o1u3pM20bR6GVexWvSGSk7QAeKId4R3kAtRw/edit?usp=sharing
Nájdite si chvíľku a zanechajte svoje postrehy, pozorovania a názory na výstavu v krátkej anonymnej ankete. Dúfame že výsledky z nej pomôžu k ešte lepšiemu zvládnutiu budúcoročnej jubilejnej výstavy.
Zdravím Karla, beru ho jako opravdového odborníka posuzovatele, nikdy jsem neměl s jeho výroky problém, což bohužel se nedá říci o jiných, je mě přes 60 let, prakticky, kromně speciálky nevystavuji, vůbec se mi nelíbí nový systém, je paradoxní, když třeba šampion s 97 body, dostane na pouťové výstavce bodů 92, kde mu jsou přednosti vytknuty jako chyby, nejlepší, když stejný posuzovatel posuzuje ty samé holuby po pár týdnech a je tam rozdíl až 5 bodů, nebo z výborných kusů jsou výluky, na polévku
Ahoj Cendo ty body nastvou ale da se s tim zit, horsi je kdyz si z vystavy krome holubu privezes i moribundus a do tydne ti z 33 kusu 12 pojde a dalsi 2 jsou na pokraji smrti.to potesi a doda energii do dalsiho vystavovani.ps.:odcervuju, vakcinuju proti pseudo, obcas cesnek do vody, jogurt do vody, tlumim trycho i salmonely.peparazak
Dle mého názoru, který je podpořen každoroční účastí na této výstavě, byla opět tato akce zvládnuta na jedničku (vč. trhů a nedělní burzy). Čistota, prostory, péče o zvířata, celkový servis pro chovatele a návštěvníky, vstřícnost ze strany pořadatelů atd. Slováci prostě umí.Blahopřeji a taky drobet závidím.
Byl jsem trochu zaskočen a překvapen postojem funkcionářů našeho svazu k dané akci. Nepřipojili se k tomu, že tato výstava byla koncipována nejen jako CV SR, ale i jako 1. výstava Visegrádu. Nevím proč, nebudu to nijak zkoumat a ani mi to nepřísluší. Jejich stanovisko však neovlivnilo spoustu chovatelů z ČR, zejména z Moravy a svá zvířata na této mezinárodní akci, předvedli. A to je dobře.
Postoj našich představitelů mi v tomto případě připomíná drobátko servilitu mnoha našich politiků k EU. Nejsem si jist, jestli jsme se v Nitře v letošním roce vůbec prezentovali stánkem ČSCH, nikde jsem na něj nenarazil. Pokud jsem na něj nenarazil pouze já a byl tam instalován, tak se omlouvám.
Takže z mojí strany...super akce, kde se setkali chovatelé a lidé stejného "ražení" z mnoha zemí a měli možnost spolu podiskutovat a případně i navázat nová přátelství. A o to přece jde.
Jenom dodatek, aby nevznikl dojem, že kritizuji posouzení na speciálce v Holicích, nikdy jsem tam neměl výhrady k posouzení posují tam vyborní odborníci, vystavuji tam již přes třicet let, tam to je v pořádku, šlo vyloženě o malé, pouťové výstavy, za tím si stojím, již prakticky nevystavuji, rozhodně ne kvůli metálům, ale kolikrát až neuvěřitelným rozdílům.