Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2016 19:26
krivak

XXX.XXX.46.252

Proč jse objevuji na inzerci koupím kroužky 2017 jestli nejsou členy at nekroužkuji asi je jim lito penize za členskou znamku vždyt je prosinec

16.12.2016 20:19
Rotvik

XXX.XXX.190.86

On se také kroužkovaný holub lépe prodává, že, jako oceněný, atd...

17.12.2016 12:46
peparazak

XXX.XXX.162.50

Rotvik napsal(a):
On se také kroužkovaný holub lépe prodává, že, jako oceněný, atd...

U nas ve spolku se krouzky obednavaji v cervenci a kdyz si pak poridite nove plemeno mate smulu a krouzky si kupujete jak to jde.nevim jake chovate plemeno holubu ale ze by se holuby prodavali nejak dobre no to nevim.lidi co chteji holuby je jako safranu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.12.2016 13:23

Tak pro me krouzek ma vyznam, ze jedinec je nejakym zpusobem identifikovany at uz svazovym nebo klasickym rok, registracnim cislem pocinaje zeme puvodu co se da sehnat na burze...clovek ma lepsi prehled v chovu pokud jsi vede zaznam nejakou knihu chovu kvuli pribuznosti.svazove chteji nekteri ted uz sehnat protoze k tomu nemaji pristup, pokud nejsou cleny nejake chovatelske organizace, krouzkovani neni nutnosti pokud clovek nepodhleha ze ma plemenny chov, nezavodi a chova holuby jen tak pro poteseni...v mem pripade je to pro poteseni ale krouskuju at mam prehled o chovanych jedincich pocinaje a je pravdou ze o okrouzmovane jedince ne zravidla veci zajem protoze zajemci davate najevo ze mate v chovu poradek, prehled a dokazete mu sestavit pary co se tyce nepribuznosti...u chovneho hejna brzy statite prehled...krouzkovani je identifikace a je na kazdem znas jak k chovu pristupuje.

17.12.2016 13:24

Pardon je vetsi zajem, pisu v rychlosti...

17.12.2016 14:12

No jde o to ze ne kazdy chce byt clenem CSCH at uz s osobnich nebo vlastnich nebo jinych duvodu(podotykam ze ja clen jsem jak CSCH tak i celorepublikoveho klubu)...zalezi cemu se chce chovatel venovat jestli cilevedomemu chovu kde je krouzkovani nutnost aby mohl vystavovat nebo se jen venovat hobby chovu kde krouzkuje jen pro evidenci ale i to se da nahradit uzaviracimi znackovacimi krouzky...nevim jak ostatni chovatele ale ja sveho holuba poznam ikdyby nemel krouzek a muze to byt stejna barva a kresba kazdy holub je necim "vyjmecny"co se chovateli vrazi do pameti hlavne kdyz ho sam odchova...se vsemi holoubaty pracuju prakticky od vylihnuti a vsechny pozoruju takze znam jejich chovani i jejich"osobnost"takze bych krouzky ani prakticky nepotrebova...nekteri chovatele si ztoho udelali i vcelku nevim jestli vynosny byznys ale obednavaji treba 100ks krouzku a pak je tady za vetsi peniz nabizeji v inzerci a bylo tady uz i par inzeratu na zahranicni krouzky i skartami pro postaky kde uz se dle meho nazoru jedna o umyslny podvod na kupujiciho chovatele ktery takto okrouzkovaneho holuba koupi.

17.12.2016 14:58

Ano naprosto souhlasim...

17.12.2016 15:26

A jeste k tomu poznavani jedincu, je to tak opravdovy holubar srdcar sve holuby rozezna...

Brázda

17.12.2016 15:35
Brázda

XXX.XXX.181.104

17.12.2016 20:01
Vlasta1975

XXX.XXX.0.233

Brázda napsal(a):
Odkaz na prodej kroužků:
http://krouzkysas.cz/kategorie-produktu/krouzky-pro-holuby-a-drubez/.

TTakové kroužky když dáte holubům, tak vám je nikdo na výstavě neposoudí, nejsou to kroužky ČSCH. Měl by být přísný zákaz prodeje kroužků zde nečlenům.

Květek

17.12.2016 21:52
Květek

XXX.XXX.48.28

Plně s Vámi souhlasím

17.12.2016 22:25
poty76

XXX.XXX.145.250

peparazak napsal(a):
U nas ve spolku se krouzky obednavaji v cervenci a kdyz si pak poridite nove plemeno mate smulu a krouzky si kupujete jak to jde.nevim jake chovate plemeno holubu ale ze by se holuby prodavali nejak dobre no to nevim.lidi co chteji holuby je jako safranu.

Objednávky kroužků by měli být do 31.7. odeslané ze ZO na OO a odsud na svaz. To není jen u vás, je to celorepublikové. Co se týče vámi zmiňovaného kdyz si pak poridite nove plemeno mate smulu a krouzky si kupujete jak to jde. Smůlu opravdu nemáte! Protože kroužky se dají přes ZO doobjednat a to v termínech 1.1.,1.3. a 1,5.2017. To je poslední možný termín doobjednávky svazových kroužků. Základní objednávka je 5kč / ks, doobjednávka je 7kč /ks. Toť jediný rozdíl. Tohle by jste měl jako holubář, kerý odebírá kroužky každoročně znát. Zdravím Potůček B.

18.12.2016 08:12
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Ano.nečlen by neměl mít ke svazovámu kroužku přístup.ale jak už tady někdo zmínil, jsou tací, kteří jim to místo pěti korun za patnáct prodají.objednávají je po stovkách a pak s nimi kšeftují.zisk je u nich vždy až na prvním místě, at je z čehokoli.

18.12.2016 08:16
peparazak

XXX.XXX.162.50

poty76 napsal(a):
Objednávky kroužků by měli být do 31.7. odeslané ze ZO na OO a odsud na svaz. To není jen u vás, je to celorepublikové. Co se týče vámi zmiňovaného kdyz si pak poridite nove plemeno mate smulu a krouzky si kupujete jak to jde. Smůlu opravdu nemáte! Protože kroužky se dají přes ZO doobjednat a to v termínech 1.1.,1.3. a 1,5.2017. To je poslední možný termín doobjednávky svazových kroužků. Základní objednávka je 5kč / ks, doobjednávka je 7kč /ks. Toť jediný rozdíl. Tohle by jste měl jako holubář, kerý odebírá kroužky každoročně znát. Zdravím Potůček B.

Dekuji za info, zavolam panovi co u nas ve spolku obednava krouzky a tuto informaci mu zdelim.nova plemena si neporizuju tak casto a proto nejake doobednavani neznam, letos jsem dostal tri pary bublaku dalsi dva dokoupil a urcite je budu chtit krouzkovat.ve spolku jsem uz 31 let.Josef Razak.

18.12.2016 19:00
poty76

XXX.XXX.145.250

peparazak napsal(a):
Dekuji za info, zavolam panovi co u nas ve spolku obednava krouzky a tuto informaci mu zdelim.nova plemena si neporizuju tak casto a proto nejake doobednavani neznam, letos jsem dostal tri pary bublaku dalsi dva dokoupil a urcite je budu chtit krouzkovat.ve spolku jsem uz 31 let.Josef Razak.

Ano požádejte jednatele vaší ZO, je škoda nekroužkovat. Ať vám doobjedná! Sleduji diskusi a vím, že jste byl na setkání bubláčkářů a dovezl jste bubláky. Moc hezké plemeno, vážně o nich také uvažuji. Pro oživení dvora, tak 3 - 5 párů, proto jsem si objednal 10ks 12. Pokud je nevyužiji, což je už teď víc než pravděpodobné, spojím se s vámi a mile rád vám je zašlu ať si chytíte hned začátek sezony. Ať se vám Pepo daří a máte spousty kvalitních holoubat. S pozdravem Bohouš Potůček.

18.12.2016 20:34

Nejsi člen nekroužkuj-jednoduché.To by mohl někdo říct nejsi člen nesmíš chovat.
A pro po co je kroužek ČSCH ? A co klubový ? Dříve tam bylo csch dnes ne, a dnes už tam není ani zobrazena hlava holuba.
Dneska kroužek na holuby, drůbež, čsch, klub žádný rozdíl.

19.12.2016 04:01
jo012810

XXX.XXX.96.211

Kroužky ČSCH mají EE (členství v evropské chovatelské organizaci). Je škoda, že z nich zmizela hlavička holuba. Byl a nebo možná to je ještě, chráněný průmyslový vzor. Tak, ale rozhodla VH, když si žádala změnu kroužků pro drůbež a s tím šly i kroužky pro holuby. Kluby ČSCH používaly a používají vždy kroužky ČSCH. Na ostatních chovatelích, nečlenech ČSCH, je pak rozhodnutí, zda použijí kroužky nabízené na burzách, bez EE a nebo si u výrobců např. v Polsku, nechají vyrobit vlastní kroužky. Kroužek ČSCH umožňuje účast a oceňování na výstavách ČSCH a je "občankou" pro evidenci v chovu. Ostatní kroužky jsou tou "občankou" pro evidenci v chovech. Takže, když nejsi člen ČSCH, neznamená to, že nejsi chovatel...

19.12.2016 09:02
peparazak

XXX.XXX.162.50

poty76 napsal(a):
Ano požádejte jednatele vaší ZO, je škoda nekroužkovat. Ať vám doobjedná! Sleduji diskusi a vím, že jste byl na setkání bubláčkářů a dovezl jste bubláky. Moc hezké plemeno, vážně o nich také uvažuji. Pro oživení dvora, tak 3 - 5 párů, proto jsem si objednal 10ks 12. Pokud je nevyužiji, což je už teď víc než pravděpodobné, spojím se s vámi a mile rád vám je zašlu ať si chytíte hned začátek sezony. Ať se vám Pepo daří a máte spousty kvalitních holoubat. S pozdravem Bohouš Potůček.

Dobry den, prvni bublaky jsem si opravdu privezl ze setkani bublackaru z Osinalic, dva jsem dostal od Miry Fera a dalsi dva od Vladi Cerveneho, k Mirovy Cervenemu jsem si jel pro jednoho zluteho holuba a dovezl jsem si jich sest .dalsi dva mi dovezl Beda Autrata z jiznich cech.Timto chci jeste jednou vsem panum holubarum moc podekovat.zaklad chovu mam a uz se tesim na pristi rok.jsou to opravdu moc pekni a mily holoubci.pokud krouzky nevyuzijete, rad si je vezmu.Zdravim, Pepa Razak.

27.12.2016 20:16
klifton

XXX.XXX.209.11

poty76 napsal(a):

Ano Bohušu, máš svatou pravdu. Jednatel ZO objedná v termínech, ale pak se nic neděje. Když se podívám na spolkový web, na průběžný stav registrace, kde je zaregistrováno přes devadesát procent ZO (okres) a visí to na registraci OO, tak si dovede každý představit jak to kde funguje.
Již jsem se dvakrát spálil a to jsem řádný člen. Není vše tak svítivé jak to vypadá.
Jinak Bohušu ať se daří v chovu v příštím roce.
BS.

28.12.2016 11:45

Nevím proč se tu rok co rok řeší prodej kroužků, komu to vadí at je neprodává komu je to jedno at si je prodává když to jde.Já znám člověka ten objedná každý rok vel.9 300 ks, vel.10 300 ks a sám jich zpotřebuje po 15ti, ostatní prodá -A znovu PROČ NÉ, KDYŽ TO JDE.

Prvnímu komu by to mělo vadit je vedení svazu, a na rovinu - těm je to šumák.

Kdyby byli kroužky evidované na jméno a každý chovatel by dostal ke kroužkům kartu s číslama kroužků které vyfasoval s razítkem ÚV ČSCH, a se kterou by se pokazoval na výstavách při přijmu zvířat tak by se tomu hodně zamezilo a HLAVNĚ nikdo by nemohl vystavit koupeného houba(cizí peří) a byl by klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík