bflmpsvz

XXX.XXX.203.177
Chci se vrátit po 30 letech k chovu poštovních holubů.ale nevím jaké hodiny?za mně byly akorát mechanické benzing atd.nyní se používají elektonické nemám o tom ani páru.vystačím s původníma nebo už se nepoužívají.na holubníku nebudu mít elekřinu.poradíte co je lepší a jaké jsou ceny?a kde hodiny koupit?děkuji.milan
zdravím tímto do zo mariánské lázně.
bflmpsvz

XXX.XXX.203.177
bflmpsvz
napsal(a):
Chci se vrátit po 30 letech k chovu poštovních holubů.ale nevím jaké hodiny?za mně byly akorát mechanické benzing atd.nyní se používají elektonické nemám o tom ani páru.vystačím s původníma nebo už se nepoužívají.na holubníku nebudu mít elekřinu.poradíte co je lepší a jaké jsou ceny?a kde hodiny koupit?děkuji.milan
Adresa...
sdfawert@email.cz
děkuji za odpovědi.
bflmpsvz
napsal(a):
Zdravím vás, mechanické hodiny ještě někteří chovatelé používají a není v tom problém, pokud budete začínat tak vám určitě budou stačit. Pokud by jste chtěl ale konstatovat do EKS a nemáte na holubníku elektřinu tak v dnešní době už ani toto není problém, při závodě se dá systém klidně napojit na autobaterii a nemusíte mít elektřinu, znám několik chovatelů kteří mají takto napojenou autobaterii pro případ že vypadne elektřina. taky už se mi několikrát stalo že při závodě vypadla elektřina, ale mám to vyřešeno tak že pokud elektřina nejde tak mám v autě převaděč ze zapalovače auta na 220 V, používáme ho i při nasazování holubů a nikdy nebyl problém. LETU ZDAR.