Uživatel s deaktivovaným účtem

chov.
napsal(a):
- neodpovím - zatím nevím?
Každopádně se tam scházíme každou neděli na kafčo, takže tam jsme!
Každopádně to bude bez peří!
Každopádně zde na Fauně bude zavčas oznámení co a jak!
Zatím je ještě čas a každý den se něco mění - dnes to řachlo asi 5 km od nás!
B.
Krásný večer,
tak jak uvedl př. Outrata, bude to bez peří, neboť stopka je momentálně vystavena na 3 měsíce.
Pokud se pletu, opravte mne.
M.N.

napsal(a):
Krásný večer,
tak jak uvedl př. Outrata, bude to bez peří, neboť stopka je momentálně vystavena na 3 měsíce.
Pokud se pletu, opravte mne.
M.N.
Cau martas sice sem to nejaky cas nesledoval ale mam zato ze stopka byla vystavena do konce ledna...
Otázky na MVDr Semeráda /i když by je měl položit někdo jiný/:
1) - proč jste vydal zákaz trhů ? Nestačilo pouze zákaz "peří" ? A to bych ještě uvažoval o holubech a exotech? /měli jste na zjištění min 10 let/
2) - dle čeho se určují pásma ochranné a dozorovací? Něco jsem četl 3 a 10 km? Když se ale podívám na mapu tak ?
- tak to jsem tedy koukal
- včera byl-nebyl v Sobíku TRH - sešlo se nás tam a bez zvířat, téměř jako když se konají normální trhy!
- předem jsme zveřejnili, že TRH je zakázán a pokud bude někdo chtít a bez zvířat, tak je zatopeno a kafčo se vaří!
- parádně jsme si u kafíčka a u kamen popovídali, postěžovali i se pochlubili!
- někteří si odvezli krmení, jiní grit !
- takže všem děkujeme a snad v lepších časech - se těšíme!
- a ještě dodám - jestli se přeci jen málo nemodlíme:?
chov.
napsal(a):
- tak to jsem tedy koukal
- včera byl-nebyl v Sobíku TRH - sešlo se nás tam a bez zvířat, téměř jako když se konají normální trhy!
- předem jsme zveřejnili, že TRH je zakázán a pokud bude někdo chtít a bez zvířat, tak je zatopeno a kafčo se vaří!
- parádně jsme si u kafíčka a u kamen popovídali, postěžovali i se pochlubili!
- někteří si odvezli krmení, jiní grit !
- takže všem děkujeme a snad v lepších časech - se těšíme!
- a ještě dodám - jestli se přeci jen málo nemodlíme:?
Nelze s tím než souhlasit.Krásné dopoledne, krásně jsme vše probrali a klubovna plná stejně zaměřených kamarádů a to přijeli i dosti zdaleka.St.Toman sice ujel než jsem přijel Já, ale byl tam také, tak mu posílám foto z mé divočiny.U brány jsem potkal maminu, která vedla děti na zvířátka a tak byla škoda, že jsou trhy zakázány plošně.Něco chlupatého tam mohlo být.Tak snad v březnu bude opět krásně.Zdraví všechny Kouťák.
Zdravím Zdenka, Bedu a všechny ostatní. Jó, přátelé musíte ráno dřív vstávat, vím, že je neděle a že se nechce z postele a hlavně bez zvířat, tak to je úplně nanic. Tak snad příští termín se sejdeme. Já pospíchal na jinou akci a tak jsem jen vypil kafíčko, koupil od Jirky D. pochutnáníčko pro holuby a mazal domů.
..jé, vy tak hezky o těch trzích v Sobíku píšete, že bych se tam hned rozjel, ale dozorové pásmo je dozorové pásmo..
všechny zdraví,
Míra Fér.