Uživatel s deaktivovaným účtem

Poradí někdo co na bechy nebo čmelíky u holubů, nejde o peožrouty.
Jedná se o breberky které jsou v peří u kůže v chuchvalcích v chomáčkách v zadní časti holuba až k hrud.kosti, vytávám to po kusech peří drží málo. Zkoušel jsem natura spray, arpalit ale nic.Díky za radu.
napsal(a):
Jedná se o breberky které jsou v peří u kůže v chuchvalcích v chomáčkách v zadní časti holuba až k hrud.kosti, vytávám to po kusech peří drží málo. Zkoušel jsem natura spray, arpalit ale nic.Díky za radu.
Neostomosan.
napsal(a):
Lepší je zeptat Pol. Rus. Ukr. Lit. Já bych čechům moc nevěřil, mohli by špatně poradit-prostě síla.
xxxxhgggg

XXX.XXX.252.177
cajzek
napsal(a):
Lepší je zeptat Pol. Rus. Ukr. Lit. Já bych čechům moc nevěřil, mohli by špatně poradit-prostě síla.
lepší neodpovídat než odpo.kravinu.

cajzek
napsal(a):
nevím proč motáte páté přes deváté.

štítník
napsal(a):
Neostomosan.
Děkuji.
napsal(a):
nevím proč motáte páté přes deváté.
POL, RUS, UK, LIT.to jsou zlatý zákaznci, napíšou email, já jim pošlu foto holubů na prodej, oni napíšou datum, čas a místo odběru(pokaždé u obchodáku) a převážně že berou vše.Přijedou přehází z krabice do své bedny, nic neřeší, nesmlouvají zaplatí a jedou.cca 10 min.času.
Za Modeny dávají 10 € kingy 20 € -bavíme se o holoubatech cca 2-3 měs.starých.
BOA 3měsíce 15€,5ti 30 €,7mi 40 €.
Čech přijede pochválí, kochá se a pak se zeptá na cenu -a začne-je delší, hlava slabší, nohy, zobák pak by chtěl slevičku že jede z daleka-prostě síla.