JG 007

XXX.XXX.236.122
Zdravím všechny kteří sem kouknou.
Sháním holubici k tomuto holubovi. Burzy jsou teď v háji tak nevím kde jí sehnat. Díky za info.
Jsem z okresu svitavy.
JG 007

XXX.XXX.236.122
Chtěl jsem ho jako pomocníka na zlepšení postavy u pošťáků. Mám tady 2 pošťačky mizerné v postavě tak jsem ho chtěl k nim. Ale rozmyslel jsem si to tak sháním holubicu. Dovezl jsem ho z burzy Týniště nad Orlicí.
JG 007
napsal(a):
Zdravím všechny kteří sem kouknou.
Sháním holubici k tomuto holubovi. Burzy jsou teď v háji tak nevím kde jí sehnat. Díky za info.
Jsem z okresu svitavy.
Zdravím.
Podívejte se na stránky klubu NVH, je tam adresář všech chovatelů i s kontaktem.Určitě vám někdo holubici přenechá.Zdeněk FRANTA.
JG 007

XXX.XXX.236.122
Jaká je webová adresa na klub NVH ?
JG 007

XXX.XXX.236.122
Jakou barvu holubice by jste mi k němu doporučili ? Přemýšlím o modré strace.
JG 007
napsal(a):
Jakou barvu holubice by jste mi k němu doporučili ? Přemýšlím o modré strace.
Zdravím.
Doporučit barvu k plavému žlutopruhému je velmi jednoduché, ale na názoru mém, nebo jiných vůbec nezáleží.Záleží pouze na vás.Pokud hodláte na něho, vyjádřím se "namatlat" modrou straku, tak to udělejte.Ani Já, ani Vy neznáte původ oněch holubů, tak z toho může vzniknout cokoliv.Zbarvení strak se dost rozšířilo, i když pro mě je to pouze pracovní zbarvení a pro někoho to pravé ořechové.Můj názor je tedy jasný.Dát na něho opět krásnou plavou žlutopruhou holubici.Přeji ať máte radost z chovu.Z.FRANTA.
JG 007

XXX.XXX.236.122
Od kud jste ?
mirafer
napsal(a):
..na to musí být vytříbený orientační smysl..(:-..to najdou jen silní jedinci..
Míro, o tom, že jsi silný jedinec jsem nikdy nepochyboval, jinak by jsi neměl nejkrásnější bubláky a 8 krásných vnoučat.Zdraví Zdeněk.