Uživatel s deaktivovaným účtem

Krasavci, kdybych nemel obavy, ze mi je zlikviduje dravec hned bych jsi takove akrobaty poridil...na te prvni fotce co je to za stavbu?soucast chov.zarizeni ?...inspirace je vzdy malo...
Dík.
Ja ich mám zatiaĺ iba rok. Celé leto bolo v pohode bez strát. Az ked odletelo vtactvo, krivozobce utocili kazdy den. Aj ked mali malo uspechov, radsej som holuby nepustal, potrebujem predsa z niecoho nachovat mladinu...
Inak tieto holuby su dost odolne...pri utoku cast okamzite vystupa do vysok nad utociaceho dravca a odtial to iba za hladkeho letu sledovali. Druha cast sa schovala v obrovskej morusi, ktoru mam hned pri holubniku...
Dufam, ze tento rok to pojde lepsie. Je to super zabava...bavia ma aj farebne...cim su pestrejsi, tym lepsie, lahsie sa na oblohe rozoznavaju...
Na tej prvej fotke je stresny vetrak na starej druzstevnej mastali...mam to na takom starom druzstve...

Dekuju za odpoved, jsem netusil, ze toto plemeno ma takovou reakci na dravce...mate je v obdobi mimo chov.sezonu a ted kdyz je mate privrene...pustene celodene ?Nebo je poustite jen za vasi pritomnosti, treba jak u rejdicu poustet nenakrmene a pak pri dosedu na zavolani privret a nakrmit...?Koukam, ze podle fotek to nejsou zadni posedove po strese, casto sleduju deni na vychod nasi zeme, na Slovensko a dal, jsou tam nadherna plemena vysokoletcu, rejdicu.Letosni rok jsem chtel navstivit burzu v Monoru tesil jsem se jak male dite, ze vezmu kamose a ze neco dovezem..ja v lonskem roce jsem jsi poridil Budapestcke vysokoletce.A Altenburske bubkaky se kteryma jsem mel moznost se setkat a chovat pred 10 lety cca..maji taky zajimavy let, promenlivy nekdy vystartuji do vzduchu jak vrtulnik nebo pri proletu s cire radosti z pohybu delaji letecke zvraty...jinak jsem mel postaky od 13 let, ted mam docela dost moznosti kazdy rok rozsiruju chovatelske zazemi nejen pro holuby jeste trosku pokukuju, ale jak jsem jiz psal na vychod je tam trosku jinaci mentalita neni tam tak caste drzet holuby ve volierach a selektovat jen na krasu...tak jak rybe patri voda tak ptakum patri vzduch...

Jinak musim se priznat, vcera jsem prolezl cely internet ohledne tohoto plemene a dnes me zaujala vase odpoved co se tyce rekce vasich holubku vs dravec...
Tak na krasu ja mam brnakov. To su volierove papagaje, stastne a zdrave aj tam...
Kotrmeliaky mam na zabavu a potesenie. Aj tu samozrejme to chcem udrzat v type, ale na farby vobec neselektujem, cim pestrejsie, tym lepsie...
Su to enormne vitalne holuby, ale samozrejme s tymi dravcami a nejakymi stratami sa ratat musi...momentalne ich nepustam vobec. Su to vsetko chovne pary a musia nachovat nasledovnikov, s ktorymi budem zas lietat. Neskor, ked uz sa potrava pre krivozobych vrati z juznych zimovisk, to snad bude zas v pohode. Vtedy chovne pustam, az ked odtrenujem a zavriem mlade. Potom sa vysantia a maju volny prelet...
Ak by ste mal zaujem, kludne sa ozvite. Chovatelov, co poznam, vsetci velmi ochotne poskytnu na zaciatok nejaky material...(a vacsinou zadarmo, alebo za symbolicku cenu)...
Letu a chovu ZDAR!

Zdravim odepsal jsem vam zpravou nahore v pravo.Zadarmo bych nic nechtel a i kdyby jste na tom trval tak domaci palenka svestky domaci z me zahrady to jisti letos mam omezene moznosti musim rozsirit chov.zazemi pro Budapestaky, ktere bych chtel letos trenovat a jeste me cekaji upravy v materskem holubniku pro Altenburaky ktere planuju uz delsi dobu, ted je to nemozne uz mam lednove vyletky a nehodlam narusovat chovnou sezonu...Letu a chovu ZDAR!