Leon111

XXX.XXX.149.109
Takže, jelikož inzerát neuspěl, tak nabízím křížence pošťáků a benešovských. Pomalu přecházím na chov pošťáků, zatím jsem se věnoval spíš masným plemenům. Jsou z volného chovu v lese, jen v zimě se mi vrací krahujec, tak jsou zavřeni. NEJSOU KROUŽKOVANÍ. Holoubata vyvádějí ve velkém množství :). Jsem ochotný jít i pod 50 za kus, ale chci je dát do dobrých rukou, nebo ať se na nich někdo naučí holubařit :). Nechci to řešit, tak že je budu muset vytlouct abych si uvolnil místo. Leon.
Uživatel s deaktivovaným účtem

luboss
napsal(a):
Tak je darujte, nebo ja vám dam za kus 20kč, to vám pomuže, ročně přebytek holubu u mne daruji jak do kuchyně nebo dle uvážení..
Do kuchyně bych ještě snesl...Druhá rada mi už pride morbidní...Nechat holuba cíleně ulovit dravcem(obzvlášť když nemá žádnou šanci) nebo nechat udusit a sežrat hadem? Jestli chceš tak za dvacet korun ti nakopu do kouli to ti taky pomůže a cestu si zaplatím sám jen stačí adresa !
Leon111

XXX.XXX.149.109
Co na to napsat... I ti kříženci se po vypuštění z 10 km vzdálenosti vrátili, sice jim to trvalo, ale je to v nich. A proto ani já, a ani je nechci dát někomu kdo je jen sežere.

Nebo dle uvážení...Co asi tím je myšleno?

Podobných zm etků jako si ty co vykupuji holuby po dvaceti je tady víc tak se nes er mezi chovatele...Chudák si maximálně ty když si schopný bez mrknutí oka dát holuby člověku který je použije jako krmení pro dravce...Jen tak kvůli svoji zábavy a koníčku... Narozdil od tebe všichni moji holubi mají ke mě důvěru nebojí se me a žerou mi z ruky...Dám ti tady metaforu...Budeš mít psa který ti je oddaný a důveruje ti...Taky ho prodáš aby ho někdo nebo něco sežral(o) ?

luboss
napsal(a):
Tak je darujte, nebo ja vám dam za kus 20kč, to vám pomuže, ročně přebytek holubu u mne daruji jak do kuchyně nebo dle uvážení..
20Kč za KS doporučuji se pokusit odchovat mládě za 20Kč/ks. Ta dvacka pomůže tak leda někoho urazit, ale dobře no...
JG 007

XXX.XXX.236.122
Zdravim. Já bych nikdy nedal holubi někomu na snězení i kdyby to sebevětší kříženec. Já jsem holubář 15 let a ještě jsem nezabil holuba. Já toho nejsem schopnej všechno chce žít. Já moc kamarádů nemám tak mám místo nich holubi. Když nechci holoubata vyhodím vajíčka nikdy nic nezabiju. A dát holubi na sežrání dravcům ta je ten člověk ubožák. Zvířata jsou lepší společníci než lidi.
JG 007
napsal(a):
Zdravim. Já bych nikdy nedal holubi někomu na snězení i kdyby to sebevětší kříženec. Já jsem holubář 15 let a ještě jsem nezabil holuba. Já toho nejsem schopnej všechno chce žít. Já moc kamarádů nemám tak mám místo nich holubi. Když nechci holoubata vyhodím vajíčka nikdy nic nezabiju. A dát holubi na sežrání dravcům ta je ten člověk ubožák. Zvířata jsou lepší společníci než lidi.
Nepoznám Vás, ale píšete mi zo srdca...robím to tak isto...

modena5
napsal(a):
A co kroužek 5 Kč. F:Z:.
No z kroužku se stal taky výhodný byznys nedávno tady byl inzerát na prodej osmi kroužku po ceně dvacet korun kus...
Musím s Vámi souhlasit i oponovat.
Jsem chovatel holubů, ale zajímám se také o dravce a zbožňuji sovy. Dravec je také živý tvor, který musí žrát. Pestrost stravy je důležitá, jak pro holuby tak dravce.
Pravda je, že 20 Kč je výsměch.
Souhlasím s tím, že holub je úžasný ptak. Sednout si do holubníku a sledovat holoubky je balzám na nervy, kdo neví o čem mluvím neuvěří.
JG 007

XXX.XXX.236.122
U holubů se uklidním je to pěkné pozorovat.