Straubing - trh 5. listopadu 2017

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2017 11:45
jakubh

XXX.XXX.203.230

Dobrý den, jen pro informaci, trh ve Straubingu NEBUDE NA TŘI KRÁLE, ale 5.11.2017 od 5:00 hod. Vzhledem k předchozí dvouleté přestávce z důvodu nepříznivé nákazové situace (ptačí chřipka) očekávají pořadatelé masivní účast cca 10.000 zvířat (králíci, holubi, drůbež...).

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2017 13:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

To na 100 %.

27.10.2017 21:17
jakubh

XXX.XXX.29.41

Mám tu informaci přímo od manželů Mildenbergrových ze Straubingu, což jsou členová tamní chovatelské organizace. Více také na jejich stránkách: http://www.gzv-straubing.de.

29.10.2017 21:30
lukas.p

XXX.XXX.42.2

Bude skutečně trh ve Straubingu 5.11.2017 a v jakém rozsahu? Nemá někdo informace? Posledně, když byl trh v únorovém termínu, to byla slabota.

30.10.2017 00:06
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ano, trh bude.

Má jít o jeden z největších trhů.
Po nucené pauze jsou prý prodávající a nakupující náležitě natěšeni,
a má jít o velké množství prodejců a zvířat.

Zítra by měl být k dispozici seznam přihlášených zvířat.
(protože teprve dnes končila ve Stranbingu velká bavorská zemská výstava
- měli toho organizování hodně).

30.10.2017 19:58
jakubh

XXX.XXX.29.41

Seznam už je na webových stránkách chovatelů ze Straubingu (odkaz viz výše) - záložka "Dreikönigsmarkt aktuell". Vypadá to, že si tam všichni přijdeme na své, byť plemen králíků tam není moc, ale drůbežáři a holubáři určitě přivezou "novou krev" do svých chovů.

5.11.2017 20:00
mysak

XXX.XXX.54.2

Jak se vám líbil trh?

5.11.2017 20:30
chov.

XXX.XXX.168.84

- ukázalo se, že TRH v Soběslavi úspěšně konkuruje i Straubingu !
- zatím co v Sobíku údajně /byli jsme ve Straub./ plný dům a údajně i plné klece zvířat tady, pro nás, kteří jsme čekali, že bude přeplněno chovateli i zvířaty zklamání!
Když napíši všeho tak čtvrtina - nepřeženu!
Vstupné sice opět podražilo, ale návštěvnost je především z Česka !
Přesto jsme nakoupili a přivezli nějaké holuby, kachničky i zakrslíky.
Ale, že jsme byli po 10 hodině již doma, mluví za vše!
Takže celkový dojem /- jak ta Slávie/!
Béda.

5.11.2017 21:27
jakubh

XXX.XXX.29.41

Musím přiznat, že jsme byli taky zklamáni. Na základě avizace straubingských chovatelů o 10 tis. kusech zvířat jsme čekali přeplněné haly a klece, ale to se ani zdaleka nekonalo, byť je pravda, že jsme i přes tu bídu každý něco vybrali a koupili... tak snad to příště bude lepší...

6.11.2017 18:08
kouták

XXX.XXX.168.33

Tak ve Straubingu jsem nebyl a i když jsou všichni zklamáni, tak já jsem spokojen.Požádal jsem kamaráda Bedu, když by ve Straubingu uviděl holubici plavou žlutopruhou NVH, tak aby jí koupil.Byl jsem si vědom toho, že kupovat někomu holuba je sázka do loterie, ale spoléhal jsem na to, že Beda byl mnoho let spoluposuzovatelem s Míkou a do Sttraubingu s ním jeli další dva posuzovatelé.Holubici jsem převzal hned jak Beda přijel a bez prohlédnutí jí odvezl domů.Po mém posouzení, zodpovědně prohlašuji, že i když je nechovatel NVH, tak vybral a přivezl krásnou kvalitní holubici.Klobouk dolů.Už se těším na jaro a až budu fotit, tak jí předvedu.Zdraví Kouťák.

7.11.2017 21:07
chov.

XXX.XXX.168.84

- slyšeli jste to - /tak to jsem si oddychl a padl kámen z mého srdce/!
- pochopí ten kdo již někde, pro někoho něco z holubů nakupoval !
- tak ať se jí daří u Kouťáckých Výstavních Holubů
Béda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík