Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2018 09:20
Kristyna3103

XXX.XXX.221.170

Dobrý den, objevil se u mne na balkoně holub. Je vidět, že je udržovaný, hezký a má červený náramek. Nemohu ho z balkonu dostat. Vůbec se nebojí a vzdálí se vždy maximálně na vedlejší balkón a pak zase hezky zpátky na ten můj :)

Prosím o radu, co s ním. Mám ho nakrmit nebo někoho zavolat?

Děkuji.

Kristýna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2018 10:33

Kristyna3103 napsal(a):
Dobrý den, objevil se u mne na balkoně holub. Je vidět, že je udržovaný, hezký a má červený náramek. Nemohu ho z balkonu dostat. Vůbec se nebojí a vzdálí se vždy maximálně na vedlejší balkón a pak zase hezky zpátky na ten můj :)

Prosím o radu, co s ním. Mám ho nakrmit nebo někoho zavolat?

Děkuji.

Kristýna.

Jelikož už začali závody poštovních holubů tak se bude nejspíš jednat o zbloudilce...holuba nakrmte(pšenice, rýže, hrách záleží co máte doma) dejte mu vodu do misky pár dní si odpočine a pak by měl odletět...pokud máte možnost zkuste ho vyfotit a vložte fotku tady.

3.5.2018 14:02
Kristyna3103

XXX.XXX.221.170

Dobrý den, moc díky za Vaši odpověď a radu. Přikládám fotografii.

Děkuji a hezký den.

K.

4.5.2018 13:04

Kristyna3103 napsal(a):
Dobrý den, moc díky za Vaši odpověď a radu. Přikládám fotografii.

Děkuji a hezký den.

K.

Dobrý den, krásná roční holubice PH. Nevypadá příliš unaveně a rekonvalescence nebude trvat dlouho. Nakrmte ji a ona brzy jistě sama odletí domů. Pěkný den.

M.N.

Kis

28.4.2020 16:42
Kis

XXX.XXX.138.217

Dobrý den chtěla bych se zeptat měla jsem 3 Holubí na balkoně asi 30 vteřin tam seděli a pak odletěli co to znamená děkuji

28.4.2020 17:59
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Kis napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat měla jsem 3 Holubí na balkoně asi 30 vteřin tam seděli a pak odletěli co to znamená děkuji

čekali na píseň "Kde je dům holubí" a když jste nepochopil tak to vzdali
...Co by nikdy vám na balkoně nic nesedělo?...

28.4.2020 20:58
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Znamená to pouze to,že Vám na balkoně seděli tři holubi asi 30 vteřin. Nic jiného v tom nehledejte

Přidejte reakci

Přidat smajlík