Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2020 19:55
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Dobrý den, pošlete prosím fotky vašich rejdičů jeden pán poblíž je chová a tak jsem si chtěl vzít ale nevím co je ta za Rejdice jsou celí bílí a mají barevný ocas

7.2.2020 20:34
M.stehno

XXX.XXX.148.93

KLIMEK PETR napsal(a):
Dobrý den, pošlete prosím fotky vašich rejdičů jeden pán poblíž je chová a tak jsem si chtěl vzít ale nevím co je ta za Rejdice jsou celí bílí a mají barevný ocas

tolik rejdičů může takhle vypadat. a rejdiči nejsou moc dobří na začatek (můj názor)

7.2.2020 21:03
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

M.stehno napsal(a):
tolik rejdičů může takhle vypadat. a rejdiči nejsou moc dobří na začatek (můj názor)

Aha tak děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2020 21:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

M.stehno napsal(a):

Zrovna rejdiči (pokud nejsou krátkozobí) jsou lehcí a nenároční. Třeba birmighamští rolleři, rakovničtí kotrláci, středozobí pražáci-u těchto holubů není důvod, proč by je nemohli mít začátečníci.
Jejich chov pro radost není těžký. Měl jsem takly a rollery, jejich krev je i v mém nově vznikajícím plemeni, které je sice bílé s barevným ocasem, ale není to rejdič.

7.2.2020 21:36
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Ale nevím teda to plemeno rejdiče

8.2.2020 12:44
čendas

XXX.XXX.242.17

Hochu , seber odvahu, a zkus se zeptat toho chovbatele-majitele holubů, nebo je vyfoť a fotky ukaž, jinak to je diskusde o ničem , jen aby řeč nestála,jinak míchat tolik plemen v miniholubníku, kde si je vybírá jestřáb, jako svačinku, asi není to pravé

kvitko653

8.2.2020 14:34
kvitko653

XXX.XXX.156.85

Mládí vpřed, to je třeba a v chovatelství nejvíce, ale tímto směrem to asi nepůjde, je třeba získat vědomosti od chovatelů , při návštěvě se nebát zeptat, každý holubář rád poskytne potřebné skutečnosti, návštěva výstav ,burz, i já před 50 lety jsem tápal co bych chtěl ale nejprve jsem musel okoukat v jakém zařízení budou moji holoubci žít.... pak teprv co vlastně budu chovat.. Je to jako s matematikou nejprve od začátku , později příjde složitější. Proč tedy souseda nenavštívíš a nepohovoříte o jeho rejdičích, a hned by jsi věděl co potřebuješ, tady se tážeš co je rejdič ale nikdo Ti neodpoví, protože skupina rejdičů je velká a nikdo neví jakého rejdiče vlastně soused má. Chápeš... Přeji Ti aby jsi došel k cíli, chce to trpělivost a rozvahu, úspěch provází i časté neúspěchy na to si každý chovatel již zvykl a Ty přece chovatelem být chceš, tak vydrž..... zdraví Jarda S

8.2.2020 16:46
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

kvitko653 napsal(a):
Mládí vpřed, to je třeba a v chovatelství nejvíce, ale tímto směrem to asi nepůjde, je třeba získat vědomosti od chovatelů , při návštěvě se nebát zeptat, každý holubář rád poskytne potřebné skutečnosti, návštěva výstav ,burz, i já před 50 lety jsem tápal co bych chtěl ale nejprve jsem musel okoukat v jakém zařízení budou moji holoubci žít.... pak teprv co vlastně budu chovat.. Je to jako s matematikou nejprve od začátku , později příjde složitější. Proč tedy souseda nenavštívíš a nepohovoříte o jeho rejdičích, a hned by jsi věděl co potřebuješ, tady se tážeš co je rejdič ale nikdo Ti neodpoví, protože skupina rejdičů je velká a nikdo neví jakého rejdiče vlastně soused má. Chápeš... Přeji Ti aby jsi došel k cíli, chce to trpělivost a rozvahu, úspěch provází i časté neúspěchy na to si každý chovatel již zvykl a Ty přece chovatelem být chceš, tak vydrž..... zdraví Jarda S

Děkuji za krásný příspěvek

15.12.2020 12:37
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

Tak už je mám doma ale furt nevím co by to mohlo být

15.12.2020 12:39
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

15.12.2020 15:23
vori

XXX.XXX.119.146

Holokrčky jsou super, moc jich není. Kde chováte holuby? Myslím okres. Já jsem z Plzeňska, možná bych pro Vás něco měl. Voráček

15.12.2020 15:50
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

vori napsal(a):
Holokrčky jsou super, moc jich není. Kde chováte holuby? Myslím okres. Já jsem z Plzeňska, možná bych pro Vás něco měl. Voráček

Jsem okres Náchod u Jaroměř

15.12.2020 15:52
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

vori napsal(a):

1.0

27.3.2021 19:55
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

Tak jsou to holoubci se jménem koroniaz barwnoognasty nebo tak nějak 😅

27.3.2021 19:55
KLIMEK PETR

XXX.XXX.94.166

A ještě se jim prý říká dyriér

Přidejte reakci

Přidat smajlík