Česká čejka červená bělopruhá a šupkatá

Česká čejka
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2020 22:07
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli by tu byl někdo, kdo by mi poradil, jak napářit správně čejky a celkově řady do chovu. Chtěl bych se věnovat jen těmto čejkám, ale nikoho kdo chová červené šupky kromě pana Jaroslava Erbana neznám. Od pana Erbana budu mít velký základ chovu.
Děkuji za odpovědi a rady.

4.7.2020 22:22
tono

XXX.XXX.23.24

KLIMEK PETR napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli by tu byl někdo, kdo by mi poradil, jak napářit správně čejky a celkově řady do chovu. Chtěl bych se věnovat jen těmto čejkám, ale nikoho kdo chová červené šupky kromě pana Jaroslava Erbana neznám. Od pana Erbana budu mít velký základ chovu.
Děkuji za odpovědi a rady.

A co si tak nechat poradit od pana Jaroslava Erbana ?

5.7.2020 18:08
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

Wooow ale chtěl jsem ještě od někoho jiného

6.7.2020 07:45
5555

XXX.XXX.113.251

Na cejky je u nás odborník Roman Kučera, je posuzovatel, tak si vyhledejte kontakt na svazovem webu. S.

6.7.2020 11:52
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

5555 napsal(a):
Na cejky je u nás odborník Roman Kučera, je posuzovatel, tak si vyhledejte kontakt na svazovem webu. S.

Ok děkuji

3.8.2020 21:44
chovatelskepotrebygrema@seznam.cz

XXX.XXX.106.200

Zdravíčko, doporučuji knihu Česká Čejka napsal Karel Jirků. Dále krom Romana Kučery má červené i pan Novotný. Já jsem letos červené a žluté definitivně zrušila, upřímně jsem to vzdala, protože sehnat kvalitní novou krev i po tisících naježděných kilometrech byl nadlidský úkon. Stříbřité a černé mám okrajově, hlavní část chovu mám modré rousné, hladkohlavé i chocholaté, rovné, bělopruhé a šupky. Do těch se shání lépe, má je více lidí a jsou ochotní prodat kvalitu. V hladkonohých se shání také velice dobře. Přeji plno úspěchů, čejky, když vás chytnou, tak vás jen tak nepustí. :)

5.8.2020 13:30
tauben

XXX.XXX.47.248

Přijeď na setkání čejkaru do Chmeliku 12.zari mužem pohovořit po netu či jinak to nemá smysl.cervenych chovám 15 páru a jetu sedmdesátka holoubat,červená je barvou hodně náročnou ,chce velký stav holubů a hodně znalosti ,,,aspoň tedy u čejek ,a pravda tu zazněla že není vůbec ale vůbec kde brát krev a v bezrousych už vůbec,,,vše na dlouhé povídání ale tady psát nechci ,,, Kučera

6.8.2020 11:42
KLIMEK PETR

XXX.XXX.14.170

tauben napsal(a):
Přijeď na setkání čejkaru do Chmeliku 12.zari mužem pohovořit po netu či jinak to nemá smysl.cervenych chovám 15 páru a jetu sedmdesátka holoubat,červená je barvou hodně náročnou ,chce velký stav holubů a hodně znalosti ,,,aspoň tedy u čejek ,a pravda tu zazněla že není vůbec ale vůbec kde brát krev a v bezrousych už vůbec,,,vše na dlouhé povídání ale tady psát nechci ,,, Kučera

Budete vystavovat na speciálce v chlumci mám v plánu tam jet abych trošku nakoukal typ a kresby

12.8.2020 14:12
tauben

XXX.XXX.59.88

Určitě ,,,budu vystavoval osmdesátku holubů

Přidejte reakci

Přidat smajlík