Ve dnech 20-22.10.2006 proběhla v Hodoníně výstava (nejen) asi 800 holubů. Tož začneme Moravskými bagdetami, které sice nechovám, ale líbí se mi. Doufám, že zaujmou i Vás.
Moravská bagdeta žlutá
ccira
napsal(a):
Ve dnech 20-22.10.2006 proběhla v Hodoníně výstava (nejen) asi 800 holubů. Tož začneme Moravskými bagdetami, které sice nechovám, ale líbí se mi. Doufám, že zaujmou i Vás.
Moravská bagdeta žlutá
Červený tygr
ccira
napsal(a):
poslední
Moravský bělohlávek žlutě plavý. Má ještě pár nedostatků, ale ..
ccira
napsal(a):
Moravský bělohlávek žlutě plavý. Má ještě pár nedostatků, ale ..
Jeden z mých siváků
ccira
napsal(a):
Polský racek 2
Jediný zástupce slezských voláčů v Hodoníně (jinak je Kamilův, u mě je jen na návštěvě)
ccira
napsal(a):
Jediný zástupce slezských voláčů v Hodoníně (jinak je Kamilův, u mě je jen na návštěvě)
Robertův (SK) Slovenský voláč. Skutečně představil nádherné Slovenské voláče modré bělopruhé a černé. Další nádherné voláče - České staváky modré sedlaté představil p. Iskra (SK). Bohužel už má paměť ve fo´táku byla plná
ccira
napsal(a):
Robertův (SK) Slovenský voláč. Skutečně představil nádherné Slovenské voláče modré bělopruhé a černé. Další nádherné voláče - České staváky modré sedlaté představil p. Iskra (SK). Bohužel už má paměť ve fo´táku byla plná
Šmalklanďák př. Milana Míči ze Senice (SK)
ccira
napsal(a):
Šmalklanďák př. Milana Míči ze Senice (SK)
Př. František Kršek z Hodonína. Nedostižná autorita v chovu Anglických indiánů (od roku 1949) Organizoval celou holubářskou výstavu - horečka nehorečka. Stavěl, přebíral holuby, likvidoval výstavu a rozdával dobrou náladu
ccira
napsal(a):
Př. František Kršek z Hodonína. Nedostižná autorita v chovu Anglických indiánů (od roku 1949) Organizoval celou holubářskou výstavu - horečka nehorečka. Stavěl, přebíral holuby, likvidoval výstavu a rozdával dobrou náladu
anglický indián
ccira
napsal(a):
anglický indián
Moravský pštros černý šupinatý z chovu Rosti Bartošíka z Hodonína
ccira
napsal(a):
Moravský pštros černý šupinatý z chovu Rosti Bartošíka z Hodonína
Bartošík junior při kontrole výstavních aktivit svého táty
ccira
napsal(a):
Moravská bagdeta žlutá
Díky iFauně je nám umožněno kdykoliv se pokochat stím co nám připadne být krásné a uklidňujicí.Moravská bagdeta je jedním stěchto objektů a jsem přesvětčený,že nejenom pro mne! frk