kamil
napsal(a):
indický pávík
felegy a dál už né, nebo si na tom zlomím jazyk a stejně si to nikdy nezapamatuju
kamil
napsal(a):
felegy a dál už né, nebo si na tom zlomím jazyk a stejně si to nikdy nezapamatuju
poznaňský barevnohlávek
kamil
napsal(a):
polský racek
kariér, pro Jardu, na tuto fotku jsem čekal 15 min, už mě bolela ruka
kamil
napsal(a):
kariér, pro Jardu, na tuto fotku jsem čekal 15 min, už mě bolela ruka
hanácký voláč
kamil
napsal(a):
novočerkavský černoocasý
to je burza, king, rys, číňan, pávík, parukář a možná ještě něco
kamil
napsal(a):
to je burza, king, rys, číňan, pávík, parukář a možná ještě něco
taky burza, bialostocká krimka cena 600 zl za kus
kamil
napsal(a):
taky burza, bialostocká krimka cena 600 zl za kus
taky burza, berlínáci cena i 2500 zl za kus
justovi
napsal(a):
Kamile děkujeme. Justovi.
Kamile, opravdu velice vyvedené fotografie! Máte můj obdiv! Zajímalo by mě, o jakou výstavu šlo a jestli náhodou nemáte ještě nějaké fotografie barevných holubů z této výstavy, kteří jsou v Polsku celkem dost populární. Jde mi hlavně o hýly, norimberské skřivany, špačky atd. Díky Jakub H.
jakubh
napsal(a):
Kamile, opravdu velice vyvedené fotografie! Máte můj obdiv! Zajímalo by mě, o jakou výstavu šlo a jestli náhodou nemáte ještě nějaké fotografie barevných holubů z této výstavy, kteří jsou v Polsku celkem dost populární. Jde mi hlavně o hýly, norimberské skřivany, špačky atd. Díky Jakub H.
tak v polsku jsou nejpopulárnější rejdiči, malí velcí, dlouhozobí, krátkozobí, kotrlácí, cokoliv. Pak hodně bradivičnatí typu kariér, polský indiánek, indián. Pak fungujou i různé oblasti, třeba ve slezsku starviči, kingové a velcí holubi vůbec, poznan zase krátkozobí, varšava je tak všechno, ale hodně je tam srebniaku, populární jsou tam i bagdedy norimberské, NVH, rzeszovský - což je něco mezi NVH a norimberskou bagdetou atd. Těmto špačkům a hýlům vůbec nerozumím a ani jsem nedělal fotky. Navíc to bylo ztížené tím, že na výstavách v poslku jsou klece zablombovány, takže všechny fotky, kde dráty nejsou vidět jsem se trofoval mezi, což bylo dost složité, ale něco se povedlo. Fotek mám samozřejmě víc, ale dobrých moc není.