Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bavorák

28.1.2007 13:29
bavorák

pár rejdiču a racků z evropské výstavy v Lipsku
Staroněmecký racek červeně plavý

bavorák

28.1.2007 13:32
bavorák

bavorák napsal(a):
pár rejdiču a racků z evropské výstavy v Lipsku
Staroněmecký racek červeně plavý

jednobarevný racek

bavorák

28.1.2007 13:34
bavorák

bavorák napsal(a):
jednobarevný racek

stardgardský trasokrký rejdič žlutý

bavorák

28.1.2007 13:37
bavorák

bavorák napsal(a):
stardgardský trasokrký rejdič žlutý

rumunský holokrký rejdič -velice špičkové zvíře

bavorák

28.1.2007 13:41
bavorák

bavorák napsal(a):
rumunský holokrký rejdič -velice špičkové zvíře

konizzberský/královecký barevnohlávek žlutý

bavorák

28.1.2007 14:19
bavorák

bavorák napsal(a):
konizzberský/královecký barevnohlávek žlutý

berlínský krátkozobý rejdič izabelový/hnědě plavý/

bavorák

28.1.2007 14:22
bavorák

bavorák napsal(a):

jeptiška červená

bavorák

28.1.2007 14:27
bavorák

bavorák napsal(a):
jeptiška červená

uzbecký rejdič/tleskač/ bílí

bavorák

28.1.2007 14:29
bavorák

bavorák napsal(a):
uzbecký rejdič/tleskač/ bílí

čínský rejdič

bavorák

28.1.2007 16:29
bavorák

bavorák napsal(a):
čínský rejdič

krasnodarský rejdič/tleskač / červenoprsí
dnes již i v mém chovu

bavorák

28.1.2007 16:36
bavorák

bavorák napsal(a):
krasnodarský rejdič/tleskač / červenoprsí
dnes již i v mém chovu

staroholandský rejdič

bavorák

28.1.2007 17:28
bavorák

pokud ti nějak vadí ty i y na konci je to jen tvuj problém tak se na to nedívej a chot někde na stránky o češtině nechápu že se do toho pořád někdo sere a nezasírej moje téma kravinama zdar Roman pokud chceš odpovídat naser si to na nemoderovanou dík

29.1.2007 06:56

Ahoj Juraji, my jsme na těchto stránkách v prvé řadě holubáři a ne profesoři češtiny takže když tam nějaké i Romanovi nebo někomu jinému ulítne tak to hned neopravuj . A ty Romane se drž hesla se slušností nejdál dojdeš. Hoši my se divíme,že němci jsou v holubaření dál není to tím,že spolupracují a určitě jeden druhého nenapadají .Když to vidím na těchto stránkách nepřipadá mi to někdy jako diskuse,ale jak když se čeká na chybu druhého a pak do něj.Já osobně jsem vděčen za každou fotku a článek o holubech o tom to tady je někdo pošle fotku méně kvalitní, někdo udělá pravopisnou chybu to není důležité, VŽDYŤ JDE JEN O HOLUBY! Mám za to, že všichni co sem píšem a čtem jsme zanícení holubáři tak se přátelé-holubáři podle toho chovejme,a posouvejme české holubářství dopředu. Hliník

29.1.2007 07:46

bavorák napsal(a):
pokud ti nějak vadí ty i y na konci je to jen tvuj problém tak se na to nedívej a chot někde na stránky o češtině nechápu že se do toho pořád někdo sere a nezasírej moje téma kravinama zdar Roman pokud chceš odpovídat naser si to na nemoderovanou dík

Romane díky za fotky. Sám jsem jich na obou akcích udělal také dost, ale fotit barevné holuby, to je nesmírný kumšt (nepostojí...).... a rejdičů zas tolik plemen....

K úrovni této moderky jsem se již vyjádřil, ale myslím si, že je to v lidech.. Tady mi připadne, že občas natrefíme na mistra světa nebo mistra evropy, případně mistra ČR v chovu holubů nebo žáka pana Havlína. Sám jsem navštívil různé moderky na německých či anglických stránkách - nikde žádné povyšování, všude věcnost, vstřícnost, atd. Možná je to tím, že tam nemusí řešit měkké a tvrdé I. Někdo je dobrý na gramatiku a někdo zas umí posuzovat holuby.... Saša

29.12.2012 15:43
eddie

XXX.XXX.159.161

bavorák napsal(a):

Do Lipska jsem jako chovatel Pražských krátkozobých rejdičů jel s představou že vlastně uvidím v minimálně 90% holuby které znám,i tak klobouk dolů před pestrostí a počtem zde vystavených jedinců,kteří upoutali velký zájem zahraničních chovatelů a byli vděčným tématem fotografů z předních světových časopisů,také se jich většina prodejných prodala takže se dostanou do různých koutů světa,což je jen dobře.Co mě ale naprosto uchvátilo byla speciální výstava a expozice Berlínských krátkozobých rejdičů a dalších přidružených plemen,která byla ve vedlejším pavilónu,toto plemeno samozřejmě znám z literatury ale naživo jich vidět tolik a špičkové kvality to bylo něco,opravdu zážitek navíc jejich typický projev třepání krkem při vzrušení mě uchvátil tak že jsem se rozhodl si je pořídit,zatím nevím v jakém rázu to bude,ale zrovna tyhle izabely se mi líbí,celkově mám slabost pro tygříky,těch tam bylo ale málo,hezcí byli i čápci,bílí atd. Navíc sme tam objevili stánek s občerstvením,které měl ve své režii klub, s posezením přímo mezi klecemi,s příjemnou obsluhou a za lidové ceny,většinou levnější jak v ČR to se nám pak krásně pozorovalo,a diskutovalo.

29.12.2012 19:06
chov.

XXX.XXX.79.3

Romane - moc pěkné fotky /kór, když jde o rejdiče/!
A k tomu co ty a hliník tam píšete - je to tak a je to pravda! Jsou zde "ničitelé" a vede se jim!
Všiml jsem si kolik nás /co jsme se v jednom vláknu představovali - nás zde již ubylo/!
I já býval mezi prvními, co se v noci vrátil z nějaké výstavy a ráno jste zde již měli fotky! Ti "ničitelé" zde jen čekají na nějakou chybičku a již se předvádějí a když jí nenajdou, tak si něco vymyslí!
Vedle na "anonymce" to vlákno - no to je přeci neuvěřitelná paráda ! Když to přečteš, musíš nabýt přesvědčení, že bez "stanov" - neodchováš holoubata- ani kdyby si se podělal !! smajlík

29.12.2012 20:29
kouták

XXX.XXX.40.110

chov. napsal(a):
Romane - moc pěkné fotky /kór, když jde o rejdiče/!
A k tomu co ty a hliník tam píšete - je to tak a je to pravda! Jsou zde "ničitelé" a vede se jim!
Všiml jsem si kolik nás /co jsme se v jednom vláknu představovali - nás zde již ubylo/!
I já býval mezi prvními, co se v noci vrátil z nějaké výstavy a ráno jste zde již měli fotky! Ti "ničitelé" zde jen čekají na nějakou chybičku a již se předvádějí a když jí nenajdou, tak si něco vymyslí!
Vedle na "anonymce" to vlákno - no to je přeci neuvěřitelná paráda ! Když to přečteš, musíš nabýt přesvědčení, že bez "stanov" - neodchováš holoubata- ani kdyby si se podělal !! smajlík

Souhlas.smajlík Kouťák

Německá jeptiška

10.11.2015 17:56

Německá jeptiška

10.11.2015 17:57
Německá jeptiška

XXX.XXX.84.136

bavorák napsal(a):
jeptiška červená

Německá jeptiška
http://zakonniczka-niemiecka.flog.pl/.

Přidejte reakci