Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2007 17:13

margetin napsal(a):
import z Rakúska

0,1

4.2.2007 06:58

margetin napsal(a):
0,1

Hezký pozdrav z Čech a jen v krátkosti. Až budeš prohlížet Moderované forum, podívej se k nám na TAKLY. Poslední dva snímky - je to 1.0 modrý kapratý po holubovi od Tebe, původen z RAK a Tvé holubičce, která je na prvním snímku. Je už dvouletý a teprve teď se začal pozvolna projevovat, bije, začal točit, ale hlavně se ukázal sloup. Jinak je na foru i pár foto novočerkasských.Zdraví Te Lumír a Anna.

4.2.2007 09:42

justovi napsal(a):
Hezký pozdrav z Čech a jen v krátkosti. Až budeš prohlížet Moderované forum, podívej se k nám na TAKLY. Poslední dva snímky - je to 1.0 modrý kapratý po holubovi od Tebe, původen z RAK a Tvé holubičce, která je na prvním snímku. Je už dvouletý a teprve teď se začal pozvolna projevovat, bije, začal točit, ale hlavně se ukázal sloup. Jinak je na foru i pár foto novočerkasských.Zdraví Te Lumír a Anna.

Srdečne Vás zdravím. Podľa vyjadrenia chovateľa z Turecka sa niektoré jedince začnú prejavovať až po 2 rokoch. V Turecku je však zaznávaný názor, že holuby, ktoré začínajú s predvádzaním výkonu neskôr bývajú o to kvalitnejšie. Ja som mal tento rok 2 preteky s takla tlieskačmi. V auguste holuby nepredviedli ani jediný premet ( pred začatím preperovania kotrmelcovali ) a v novembri na pretekoch v rámci EFU získali za 12 minút 103 b. No a čo sa týka novočerkasských. Sú veľmi pekné a rád by som sa nimi kochal i doma. Zdraví Andrej

4.2.2007 16:58

margetin napsal(a):
Srdečne Vás zdravím. Podľa vyjadrenia chovateľa z Turecka sa niektoré jedince začnú prejavovať až po 2 rokoch. V Turecku je však zaznávaný názor, že holuby, ktoré začínajú s predvádzaním výkonu neskôr bývajú o to kvalitnejšie. Ja som mal tento rok 2 preteky s takla tlieskačmi. V auguste holuby nepredviedli ani jediný premet ( pred začatím preperovania kotrmelcovali ) a v novembri na pretekoch v rámci EFU získali za 12 minút 103 b. No a čo sa týka novočerkasských. Sú veľmi pekné a rád by som sa nimi kochal i doma. Zdraví Andrej

Ahoj Andreji a díky za odpověď. Co se týká novočerkasských - maš je mít. První odchov je Tvůj. Zdraví Tě Lumír a Anna.

4.2.2007 17:30

justovi napsal(a):
Ahoj Andreji a díky za odpověď. Co se týká novočerkasských - maš je mít. První odchov je Tvůj. Zdraví Tě Lumír a Anna.

Srdečne pozdravujem. A vopred veľmi pekne ďakujem. Skúšali ste ich aj po letovej stránke? I keď sa očividne jedná o čisto exteriérové plemeno. S pozdravom Andrej

4.2.2007 19:29

margetin napsal(a):
Srdečne pozdravujem. A vopred veľmi pekne ďakujem. Skúšali ste ich aj po letovej stránke? I keď sa očividne jedná o čisto exteriérové plemeno. S pozdravom Andrej

Andreji, přesto, že jde o postavové rejdiče, musím Tě ujistit, že zatím více než polovina holubů si nezada s dobrým kotrlákem, navíc jeden létá nad zemi cca 50 cm jak vznášedlo, toči o život a dokonce má " zpátečku". Jsou to všechno mladí holoubci a vše ukáže čas. Více by mělo vyjít ve Fauně. Pokud chceš vědět něco více, můžeme Ti mailem poslat kopii článku. Měj se a ozvi se. Ahoj. LAJ.

8.2.2007 16:51

margetin napsal(a):
import z Rakúska

Jo Andrej, to bude ta správná cesta. Takovýchto krasavců nebude mnoho. Čau Pepík.

19.2.2007 22:25

vori napsal(a):
Jo Andrej, to bude ta správná cesta. Takovýchto krasavců nebude mnoho. Čau Pepík.

mladý po importovaných holuboch od Erdic Ekinci -ho

19.2.2007 22:26

margetin napsal(a):
mladý po importovaných holuboch od Erdic Ekinci -ho

ďalšia nádej

19.2.2007 22:27

margetin napsal(a):
ďalšia nádej

Erdinic Ekinci

19.2.2007 22:29

margetin napsal(a):
Erdinic Ekinci

foto z chovu E. Ekinci

19.2.2007 22:30

margetin napsal(a):
foto z chovu E. Ekinci

paráda čo . To najkrajšie čo sa mi u neho páčilo

22.2.2007 19:26

margetin napsal(a):
paráda čo . To najkrajšie čo sa mi u neho páčilo

Paráda je slabé slovo !!! Zdraví LAJ.

22.2.2007 19:57

justovi napsal(a):
Paráda je slabé slovo !!! Zdraví LAJ.

ale táto 0,1 z jeho chovu je už moja

margetín

30.4.2007 21:41
margetín

margetin napsal(a):

Tak páni, táto nádhera stojí 250 euro podľa dnešných informácií od tureckého priateľa.

margetín

30.4.2007 21:57
margetín

margetín napsal(a):
Tak páni, táto nádhera stojí 250 euro podľa dnešných informácií od tureckého priateľa.

Pardon, 350 euro.

1.5.2007 13:29

margetín napsal(a):
Pardon, 350 euro.

Houa, it's very expensive !!!!

31.5.2007 19:35

margetin napsal(a):

Srdečne pozdravujem. Dnes som len zo zvedavosti zobral do rúk počítadlo a ohodnotil let svojich 3 mardinov. Verte alebo nie, neskutočná podívaná. Hodnotil som IBA PREMETY - 310 premetov / 3 holuby /18 minút. Stĺpový let som nehodnotil, lebo sa to ani nedalo.
Som zvedavý čo to bude robiť za pár mesiacov

31.5.2007 20:41

margetin napsal(a):
Srdečne pozdravujem. Dnes som len zo zvedavosti zobral do rúk počítadlo a ohodnotil let svojich 3 mardinov. Verte alebo nie, neskutočná podívaná. Hodnotil som IBA PREMETY - 310 premetov / 3 holuby /18 minút. Stĺpový let som nehodnotil, lebo sa to ani nedalo.
Som zvedavý čo to bude robiť za pár mesiacov

mladé

31.5.2007 20:42

margetin napsal(a):
mladé

mladý po importoch

31.5.2007 20:45

margetin napsal(a):
mladý po importoch

súrodenec

2.6.2007 10:41

margetín napsal(a):

Ahoj Andreji. Ty bronzové Takly to je fakt nádhera. Nemáš více fotek, nebo odkaz na nějakou webpage, kde jsou k vidění? Ta cena je skoro lidová .

2.6.2007 11:10

mirek78 napsal(a):
Ahoj Andreji. Ty bronzové Takly to je fakt nádhera. Nemáš více fotek, nebo odkaz na nějakou webpage, kde jsou k vidění? Ta cena je skoro lidová .

Ahoj, no fakt ľudová cena, hlavne v našich zemepisných šírkach. Viac foto snáď nájdeš na http://www.spieltauben.ch/. Podľa Ekinciho od ktorého mám mardiny sa jedná o veľmi vzácnu novinku, ešte to ani nevidel na živo. Ale pozor, má to háčik, lebo ja mardiny sa začali šľachtiť na na exteriér a hlavne farby čo ide vždy na úkor letu. Najvýkonnejšie bývajú čierne!!!! Potom všetky tmavé, modré, kapraté a tiež biele.

3.6.2007 21:20

margetin napsal(a):
súrodenec

1,0 biely

3.6.2007 21:23

margetin napsal(a):
1,0 biely

no a toto bola moja prvá 0,1. Pred ňou stojí 1,0 Birmingham

17.6.2007 19:01

margetin napsal(a):
no a toto bola moja prvá 0,1. Pred ňou stojí 1,0 Birmingham

mardin