margetin
napsal(a):
0,1
Hezký pozdrav z Čech a jen v krátkosti. Až budeš prohlížet Moderované forum, podívej se k nám na TAKLY. Poslední dva snímky - je to 1.0 modrý kapratý po holubovi od Tebe, původen z RAK a Tvé holubičce, která je na prvním snímku. Je už dvouletý a teprve teď se začal pozvolna projevovat, bije, začal točit, ale hlavně se ukázal sloup. Jinak je na foru i pár foto novočerkasských.Zdraví Te Lumír a Anna.
justovi
napsal(a):
Hezký pozdrav z Čech a jen v krátkosti. Až budeš prohlížet Moderované forum, podívej se k nám na TAKLY. Poslední dva snímky - je to 1.0 modrý kapratý po holubovi od Tebe, původen z RAK a Tvé holubičce, která je na prvním snímku. Je už dvouletý a teprve teď se začal pozvolna projevovat, bije, začal točit, ale hlavně se ukázal sloup. Jinak je na foru i pár foto novočerkasských.Zdraví Te Lumír a Anna.
Srdečne Vás zdravím. Podľa vyjadrenia chovateľa z Turecka sa niektoré jedince začnú prejavovať až po 2 rokoch. V Turecku je však zaznávaný názor, že holuby, ktoré začínajú s predvádzaním výkonu neskôr bývajú o to kvalitnejšie. Ja som mal tento rok 2 preteky s takla tlieskačmi. V auguste holuby nepredviedli ani jediný premet ( pred začatím preperovania kotrmelcovali ) a v novembri na pretekoch v rámci EFU získali za 12 minút 103 b. No a čo sa týka novočerkasských. Sú veľmi pekné a rád by som sa nimi kochal i doma. Zdraví Andrej
margetin
napsal(a):
Srdečne Vás zdravím. Podľa vyjadrenia chovateľa z Turecka sa niektoré jedince začnú prejavovať až po 2 rokoch. V Turecku je však zaznávaný názor, že holuby, ktoré začínajú s predvádzaním výkonu neskôr bývajú o to kvalitnejšie. Ja som mal tento rok 2 preteky s takla tlieskačmi. V auguste holuby nepredviedli ani jediný premet ( pred začatím preperovania kotrmelcovali ) a v novembri na pretekoch v rámci EFU získali za 12 minút 103 b. No a čo sa týka novočerkasských. Sú veľmi pekné a rád by som sa nimi kochal i doma. Zdraví Andrej
Ahoj Andreji a díky za odpověď. Co se týká novočerkasských - maš je mít. První odchov je Tvůj. Zdraví Tě Lumír a Anna.
margetin
napsal(a):
Srdečne pozdravujem. A vopred veľmi pekne ďakujem. Skúšali ste ich aj po letovej stránke? I keď sa očividne jedná o čisto exteriérové plemeno. S pozdravom Andrej
Andreji, přesto, že jde o postavové rejdiče, musím Tě ujistit, že zatím více než polovina holubů si nezada s dobrým kotrlákem, navíc jeden létá nad zemi cca 50 cm jak vznášedlo, toči o život a dokonce má " zpátečku". Jsou to všechno mladí holoubci a vše ukáže čas. Více by mělo vyjít ve Fauně. Pokud chceš vědět něco více, můžeme Ti mailem poslat kopii článku. Měj se a ozvi se. Ahoj. LAJ.
vori
napsal(a):
Jo Andrej, to bude ta správná cesta. Takovýchto krasavců nebude mnoho. Čau Pepík.
mladý po importovaných holuboch od Erdic Ekinci -ho
margetin
napsal(a):
mladý po importovaných holuboch od Erdic Ekinci -ho
ďalšia nádej
margetin
napsal(a):
foto z chovu E. Ekinci
paráda čo
. To najkrajšie čo sa mi u neho páčilo
justovi
napsal(a):
Paráda je slabé slovo !!! Zdraví LAJ.
ale táto 0,1 z jeho chovu je už moja
margetín

margetin
napsal(a):
Tak páni, táto nádhera stojí 250 euro podľa dnešných informácií od tureckého priateľa.
margetín

margetín
napsal(a):
Tak páni, táto nádhera stojí 250 euro podľa dnešných informácií od tureckého priateľa.
Pardon, 350 euro.
margetin
napsal(a):
Srdečne pozdravujem. Dnes som len zo zvedavosti zobral do rúk počítadlo a ohodnotil let svojich 3 mardinov. Verte alebo nie, neskutočná podívaná. Hodnotil som IBA PREMETY - 310 premetov / 3 holuby /18 minút. Stĺpový let som nehodnotil, lebo sa to ani nedalo.
Som zvedavý čo to bude robiť za pár mesiacov
margetin
napsal(a):
Srdečne pozdravujem. Dnes som len zo zvedavosti zobral do rúk počítadlo a ohodnotil let svojich 3 mardinov. Verte alebo nie, neskutočná podívaná. Hodnotil som IBA PREMETY - 310 premetov / 3 holuby /18 minút. Stĺpový let som nehodnotil, lebo sa to ani nedalo.
Som zvedavý čo to bude robiť za pár mesiacov
mladé
mirek78
napsal(a):
Ahoj Andreji. Ty bronzové Takly to je fakt nádhera. Nemáš více fotek, nebo odkaz na nějakou webpage, kde jsou k vidění? Ta cena je skoro lidová .
Ahoj, no fakt ľudová cena, hlavne v našich zemepisných šírkach. Viac foto snáď nájdeš na http://www.spieltauben.ch/. Podľa Ekinciho od ktorého mám mardiny sa jedná o veľmi vzácnu novinku, ešte to ani nevidel na živo. Ale pozor, má to háčik, lebo ja mardiny sa začali šľachtiť na na exteriér a hlavne farby čo ide vždy na úkor letu. Najvýkonnejšie bývajú čierne!!!! Potom všetky tmavé, modré, kapraté a tiež biele.
margetin
napsal(a):
1,0 biely
no a toto bola moja prvá 0,1. Pred ňou stojí 1,0 Birmingham
margetin
napsal(a):
no a toto bola moja prvá 0,1. Pred ňou stojí 1,0 Birmingham
mardin