Zdravím Vás zo Slovenska. Pridávam pár fotiek z celoštátnej výstavy zvierat Nitra 2007. Samozrejme nie je to kompletný, preto prosím každého kto má niečo naviac nech pridá.
takac
napsal(a):
Zdravím Vás zo Slovenska. Pridávam pár fotiek z celoštátnej výstavy zvierat Nitra 2007. Samozrejme nie je to kompletný, preto prosím každého kto má niečo naviac nech pridá.
CV Nitra 07
takac
napsal(a):
CV Nitra 07
takac
napsal(a):
Ahoj Tibore. Máš nadělané pěkné fotky. I když jsou to poměrně známá plemena u čísla tři jsem na vážkách o co jde. Škoda že jsi nenapsal o jaké holuby na fotkách kráčí. Jsou tu na moderce i začátečníci a ti s tím určováním budou asi dost bojovat... Jinak moc pěkné ,ale i potřebné, aby to tu neusnulo . Na Slovensko zdraví Mirek L. st.
mirlub
napsal(a):
Ahoj Tibore. Máš nadělané pěkné fotky. I když jsou to poměrně známá plemena u čísla tři jsem na vážkách o co jde. Škoda že jsi nenapsal o jaké holuby na fotkách kráčí. Jsou tu na moderce i začátečníci a ti s tím určováním budou asi dost bojovat... Jinak moc pěkné ,ale i potřebné, aby to tu neusnulo . Na Slovensko zdraví Mirek L. st.
Zdravím Vás, musím sa Vám ako aj ostatným ospravedlniť, že som nenapísal k tým fotkám o aké plemeno sa jedná, bohužiaľ som si myslel,že si to zapamätám. Nestalo sa to, ale ak sa nemýlim je to nikolajevský letúň. Fotil som tie holuby dnes doobeda tak narýchlo, mal som okolo mojich vystavených dosť...Sorry, kto spozná hociktoré plemeno nech tam dopíše plemeno. Vďaka. Tibor
takac
napsal(a):
Zdravím Vás, musím sa Vám ako aj ostatným ospravedlniť, že som nenapísal k tým fotkám o aké plemeno sa jedná, bohužiaľ som si myslel,že si to zapamätám. Nestalo sa to, ale ak sa nemýlim je to nikolajevský letúň. Fotil som tie holuby dnes doobeda tak narýchlo, mal som okolo mojich vystavených dosť...Sorry, kto spozná hociktoré plemeno nech tam dopíše plemeno. Vďaka. Tibor
OK. To tak někdy bývá. Dobře tu nestíhačku znám.Nic si z toho nedělej . Hlavně že se je na co pokoukat. A dík za pěkné foto. Mirek L. st.
takac
napsal(a):
To k tej prvej fotke
Ani mne sa nepodarilo dať pod foto, preto napíšem takto:
1.kaliningradský letúň- farebnohlavý žltý
2.Severokaukazsky letúň- čierný
3.je už vyššie
4.Debrecínsky kotrmeliak-mandlový
5.Košický kotrmeliak- biely
6.Sliezsky farebnohlávok- čierny
7.Dánsky stehlík
8.Lucernský holub- zlatokrký plavý
9.Rys polsky
10.Moravská bagdeta- biela
11.Viedenska sliepočka
12.Karier
13.Moravský pštros- žltý
14.Piešťansky obor
15.Pomoranský hrvoliak- bielý
16.-17. Pávik
18. Poľský letúň dlhozobý
19.Parochniak
20.Šmalkadský farebnohlávok - čierny
21.Damascen
takac
napsal(a):
Ani mne sa nepodarilo dať pod foto, preto napíšem takto:
1.kaliningradský letúň- farebnohlavý žltý
2.Severokaukazsky letúň- čierný
3.je už vyššie
4.Debrecínsky kotrmeliak-mandlový
5.Košický kotrmeliak- biely
6.Sliezsky farebnohlávok- čierny
7.Dánsky stehlík
8.Lucernský holub- zlatokrký plavý
9.Rys polsky
10.Moravská bagdeta- biela
11.Viedenska sliepočka
12.Karier
13.Moravský pštros- žltý
14.Piešťansky obor
15.Pomoranský hrvoliak- bielý
16.-17. Pávik
18. Poľský letúň dlhozobý
19.Parochniak
20.Šmalkadský farebnohlávok - čierny
21.Damascen
Ešte mám pár fotiek. Rys modrý šupinatý
takac
napsal(a):
CV Nitra 07 Rys
takac
napsal(a):
Pomoranský hrvoliak čierny
takac
napsal(a):
Orientálna sovka
takac
napsal(a):
Orientálna sovka
takac
napsal(a):
Nemecká sovka farebnochvostá čierna
takac
napsal(a):
Pražský krátkozobý letúň
takac
napsal(a):
Pražák
takac
napsal(a):
Budapeštiansky letúň krátkozobý
takac
napsal(a):
Budapeštiansky vysokoletúň
takac
napsal(a):
Budapeštiansky vysokoletúň
Budapeštiansky letúň papučatý
takac
napsal(a):
Brčkáň
takac
napsal(a):
Brčkáň
Posledná fotka z môjho foťáku, je to Slovenský hrvoliak. Väčšinou som vyberal holuby ocenené Čestnou cenou alebo Šampionom SR , tzn. 94-96 bodov ale k konkrétnym fotkám bodové ohodnotenie to sorry....Príjemné študovanie . Tibor
slavo
napsal(a):
To je kralovecki barvnohlavek
Ahoj kolegovie trosku fotek dodam i ja
slavo
napsal(a):
Ahoj kolegovie trosku fotek dodam i ja
Bucharki bublak, po polsku,,bucharski turkot,,
slavo
napsal(a):
Bucharki bublak, po polsku,,bucharski turkot,,
Hanacki garłacz
slavo
napsal(a):
Takoveho brnaka davno isem ne videl
Brnenski isabel ale to neni co ten modry
slavo
napsal(a):
Brnenski isabel ale to neni co ten modry
Słowacki garłacz
bokhara
napsal(a):
Ahoj Slawek!! Napis, prosim od ktereho chovatela ten buchar?? Moc pekny!!
S pozdravem - Petro
Servus Tibor no to dolozim trosku letunuv.Budapestsky vysokoletun vencovy
bokhara
napsal(a):
Ahoj Slawek!! Napis, prosim od ktereho chovatela ten buchar?? Moc pekny!!
S pozdravem - Petro
budapestsky vysokoletun
slavo
napsal(a):
Kosicki letun
Sleske volace p.Demetera vyborni kvalita
slavo
napsal(a):
king
Dobrý den. Popisoval jsem své pocity z výstavy v Nitře na moderovaném fóru v sekci drůbež. Nadpis jsem zadal: Nitra po dvaceti letech. Zmínil jsem, se že u holubů jsem strávil hodně času. Fotku Damascéna a Dánského stehlíka jsem tu našel. Nemáte někdo vyfoceného Hýla a Norimberského škovránka ? (česky to neznám protože zatím holuby nechovám)
S pozdravem JAN
saltator
napsal(a):
Dobrý den. Popisoval jsem své pocity z výstavy v Nitře na moderovaném fóru v sekci drůbež. Nadpis jsem zadal: Nitra po dvaceti letech. Zmínil jsem, se že u holubů jsem strávil hodně času. Fotku Damascéna a Dánského stehlíka jsem tu našel. Nemáte někdo vyfoceného Hýla a Norimberského škovránka ? (česky to neznám protože zatím holuby nechovám)
S pozdravem JAN
Pardon. To že nejsem holubář mě neomlová škovránok je vlatně skřivan.
JAN
saltator
napsal(a):
Pardon. To že nejsem holubář mě neomlová škovránok je vlatně skřivan.
JAN
Moje ulubene plemena
slavo
napsal(a):
Servus Tibor kolegovie moc radi z pavikov,mne se moc libila ta cierna samicka,co vzial ten prvsi z tom parom andaluskich.Ja isem nabyl tri kusy slovenskych hrvoliakov ciernych velmi velmi pekna farba.
K těm " rysům ". Myslím si, že tak jako Němci udělali prostřednictvím pštrosa štrasera, mohli by nyní z těchto, podle mě kříženců s mondénem udělat třeba rysera a nebo rysdéna. Polský rys dříve létal normálně do polí. Vím dnes je to již nepopulární, ale alespoň na tu střechu by měl vyletět. Jiná barva i kresba rysa než modrá to ZATÍM dokáže. Ne, že by to nebyl zajímavý holub, ale polský rys to určitě není. !!! St. Toman
st toman
napsal(a):
K těm " rysům ". Myslím si, že tak jako Němci udělali prostřednictvím pštrosa štrasera, mohli by nyní z těchto, podle mě kříženců s mondénem udělat třeba rysera a nebo rysdéna. Polský rys dříve létal normálně do polí. Vím dnes je to již nepopulární, ale alespoň na tu střechu by měl vyletět. Jiná barva i kresba rysa než modrá to ZATÍM dokáže. Ne, že by to nebyl zajímavý holub, ale polský rys to určitě není. !!! St. Toman
nenašel by se někde katalog z Nitry Díky
st toman
napsal(a):
mate pravdu. Ty nemci si robia sami čo chcu
ved sa len pozrite na Moravsky volač sedlatý verzus Elster, a na Český stavak sedlatý verzus Steller. Daju to ny vyššie nohy a už majú svetoznáme plemeno a stare plemená zaniknú a stratia sa. A nikto sa proti tomu nebráni.
Alebo Pštros verzus Strasser.
takac
napsal(a):
Dobrý deň, niečo som ešte našiel: pomoranský hrvoliak
takac
napsal(a):
Dobrý deň, niečo som ešte našiel: pomoranský hrvoliak
Ešte jeden
takac
napsal(a):
A už sme preskočili 100- ku : pávik
takac
napsal(a):
Má niekto ešte niečo? pridajte