bezdikov
napsal(a):
chtěl bych zkusit přidat pár fotek z našeho chovu
černý tygr
bezdikov
napsal(a):
černý tygr a černý lysý používám je do tygrů
bezdikov
napsal(a):
benešovský červený 1,0
bezdikov
napsal(a):
benešovský červený 1,0
bezdikov
napsal(a):
černý tygr letošní 0,1
bezdikov
napsal(a):
Nazdar Miloši, konečně sem přišly fotky pořádnejch tygrů. Mohu zatím jenom koukat a tiše závidět. Snad pořídím po té moji predátorské návštěvě zase něco na střechu. Určitě !!! Zatím je ve stavbě holubárna na novém statku, kam jsem se přestěhoval. Hodně zdraví a chovatelských úspěchů. Jo a ještě se ozvu na toho kohoutka. Zdraví St. Toman
bezdikov
napsal(a):
Tak to je můj šálek kávy Právě se snažím založit chov černých lysých. Jedna fotečka ode mě
bezdikov
napsal(a):
bydlim ve Staré Vožici což je asi 15 km od Tábora
ty fotky to byl takový pokus jak to bude vypadat příště se pokusím udělat lepší
Přidám pár fotek " im memoriam ". Ti se už takhle nikdy nepostaví.
st toman
napsal(a):
Přidám pár fotek " im memoriam ". Ti se už takhle nikdy nepostaví.
další
st toman
napsal(a):
.
Už končím, to je poslední. Vám všem přeji hodně zdraví a chovatelských úspěchů po celý rok 2008. A chovu zdar a predátorům zmar ! / vím, že mě budou ochránci kamenovat, ale nemůžu jinak/ Zdraví St. Toman
bezdikov
napsal(a):
pár nových fotek
bezdikov
napsal(a):
Zdravím, Miloši. Ty jsi se ale rozjel jen co je pravda, ale díky za to, už to tu bylo skoro mrtvý. Sluníčko ale dělá divy nejenom s holuby, ale i s námi . Nemám pravdu ? Už máš holoubata od staváků a co ti benpštrosy? Jak to vypadá? Co kohoutek,kokrhá ? Mě už sedí sice zatím v maštaly tři páry, něco z těch holoubat od Tebe. Jsem na to zvědav. Měj se! St. Toman
st toman
napsal(a):
Zdravím, Miloši. Ty jsi se ale rozjel jen co je pravda, ale díky za to, už to tu bylo skoro mrtvý. Sluníčko ale dělá divy nejenom s holuby, ale i s námi . Nemám pravdu ? Už máš holoubata od staváků a co ti benpštrosy? Jak to vypadá? Co kohoutek,kokrhá ? Mě už sedí sice zatím v maštaly tři páry, něco z těch holoubat od Tebe. Jsem na to zvědav. Měj se! St. Toman
no kohoutek je docela divoch nemůžu ho pustit protože by se s tim jedním australákem umlátili takže ho vždycky pustím když jsem doma a můžu je hlídat jinak je boužel zavřenej koukni se na drůbež tam jsem taky dal nějaký fotky je tam novej vousáč co jsem přives z toho Kolína od přítele Šálka je to ten tmavší s tima delšíma srpama není vůbec špatnej staváci mi sedí asi tak 13 párů ale holoubata ještě nemám dva páry už se mi na to vykašlali protože mladí holoubci vůbec neseděli a holubice to samy nevydrželi benešáky teprve pářím ale už mi také dva páry sedí jinak je to paráda to je rachotu když je takový krásně jako dneska zatim Miloš