Vážení kolegové, přeji vám dobrý rozjezd nové holubářské sezony, která díky velké přízni počasí byla započata poměrně brzo. Dnes jsem nafotil pár fotek prvních výletků (na hnízdech) a přikládám i něco z exotů
5555
napsal(a):
Vážení kolegové, přeji vám dobrý rozjezd nové holubářské sezony, která díky velké přízni počasí byla započata poměrně brzo. Dnes jsem nafotil pár fotek prvních výletků (na hnízdech) a přikládám i něco z exotů
stříbřitý pávík
5555
napsal(a):
adelaida - samec
stříbřití povyskočili - foto 1 - právě se osamostatňující pískle
5555
napsal(a):
stříbřití povyskočili - foto 1 - právě se osamostatňující pískle
stejný stříbřitý
5555
napsal(a):
stejný stříbřitý
Za dvanáct dní je z něho jiný holub - poslední záběr původního holouběte
5555
napsal(a):
Za dvanáct dní je z něho jiný holub - poslední záběr původního holouběte
a původní stříbřitá z hnízda
5555
napsal(a):
a původní stříbřitá z hnízda
poslední záběr stříbřitých písklat
5555
napsal(a):
poslední záběr stříbřitých písklat
Něco z kudrnáčů - mladý pár z roku 07 z mého odchovu
5555
napsal(a):
Něco z kudrnáčů - mladý pár z roku 07 z mého odchovu
další pár žlutých běloušů - výletci z roku 07 - můj odchov - lépě je vidět holubice
5555
napsal(a):
další pár žlutých běloušů - výletci z roku 07 - můj odchov - lépě je vidět holubice
Poslední z mladých párů žlutých běloušů z mého odchovu 07 - napravo holubice oceněná 97 body, zítra budou první mladé...
slavo
napsal(a):
Ahoj Sasa no u tebie jak zvykle super kvalita
stříbřití pávíci ve stáří sedmi týdnů
5555
napsal(a):
stříbřití pávíci ve stáří sedmi týdnů
stejný stříbřitý
takac
napsal(a):
Ahoj. Vidím už sa Ti to rozbehlo.
Ahoj Tibore,
moc Te zdravím. Nejlépe se rozjeli kudrnáči modří bělouši, u kterých mě již první mláďata velmi povzbudila a jsem přesvědčen, že s kvalitou půjdu nahoru. Kudrnáči žlutí bělouši budou letos trochu pozdější, ale všechny páry již mají oplozené snůšky, takže se to opravdu snad rozjelo i u nich. Právě pávíci se rozjíždí velmi pozvolna, i když mám již dvanáct holoubat, a to v rázech bílý, černý, tmavý, stříbřitý kapratý, stříbřitý pruhový a též dva stříkané barevnoocasé. Jak budou holubi trochu figurovat, tak něco nafotím. Přeji ti, aby se také dařilo a věřím, že se strukturovými holuby se brzy pochlubí i naši kamarádi, které tímto všechny zdravím.
Saša Veselý
5555
napsal(a):
Ahoj Tibore,
moc Te zdravím. Nejlépe se rozjeli kudrnáči modří bělouši, u kterých mě již první mláďata velmi povzbudila a jsem přesvědčen, že s kvalitou půjdu nahoru. Kudrnáči žlutí bělouši budou letos trochu pozdější, ale všechny páry již mají oplozené snůšky, takže se to opravdu snad rozjelo i u nich. Právě pávíci se rozjíždí velmi pozvolna, i když mám již dvanáct holoubat, a to v rázech bílý, černý, tmavý, stříbřitý kapratý, stříbřitý pruhový a též dva stříkané barevnoocasé. Jak budou holubi trochu figurovat, tak něco nafotím. Přeji ti, aby se také dařilo a věřím, že se strukturovými holuby se brzy pochlubí i naši kamarádi, které tímto všechny zdravím.
Saša Veselý
jeden ze straků začíná figurovat, je ve stáří asi pěti týdnů - otec stříbřitý kapratý z mého chovu, matka modrá kapratá od Jirky
5555
napsal(a):
jeden ze straků začíná figurovat, je ve stáří asi pěti týdnů - otec stříbřitý kapratý z mého chovu, matka modrá kapratá od Jirky
tady pohled z boku
5555
napsal(a):
tady pohled z boku
Ahoj Sašo, tady tento výletek vypadá mnohem líp než ten stříbrný. Je pěkně kulatý a vypadá, že bude mít i dobré křídlo. Jen mi z těch fotek připadá, že má trochu problém s nasazením nohou a postojem. Ale to se asi lepší věkem.
Je fajn, že se Ti pávící rozjíždějí, ani ten stříbrný není marný, ale připadá mi moc vysoký. Nicméně na to, že chováš pávíky druhým rokem, je to pěkné.
Ať se Ti daří i dále.
Jirka