Prosím potřeboval bych radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2008 12:41
letecm

XXX.XXX.63.48

Mám od zdějšího holubáře polské rysi bydlíme od sebe tak 200m ale skoro káždý den kněm lítají i dokonce king, ale na noc jidou spát ke mě.Nevíte co mám dělat??Aby mi holubi k něm furt nelítali.Dost mě to štve protože je nemám doma.
Oni u něho přebudou tak nejvíce 4hod.
Děkuji vám moc za radu

7.7.2008 14:15
kolovrat

XXX.XXX.165.56

letecm napsal(a):
Mám od zdějšího holubáře polské rysi bydlíme od sebe tak 200m ale skoro káždý den kněm lítají i dokonce king, ale na noc jidou spát ke mě.Nevíte co mám dělat??Aby mi holubi k něm furt nelítali.Dost mě to štve protože je nemám doma.
Děkuji vám moc za radu

Opatřete jim kamarády. Holubi se rádi zdržují v hejnu. Souseda požádejte, aby Vaše holuby chytil, vypleskal je kapesníkem a vyhodil. Myslím ale, že je to i beztoho za čas přejde.

7.7.2008 16:52
letecm

XXX.XXX.63.48

kolovrat napsal(a):
Opatřete jim kamarády. Holubi se rádi zdržují v hejnu. Souseda požádejte, aby Vaše holuby chytil, vypleskal je kapesníkem a vyhodil. Myslím ale, že je to i beztoho za čas přejde.

Já mám 16kusů a létají tam už dost dlouho.Nemyslím že by jich to přešlo.

10.12.2008 14:22
makes

XXX.XXX.81.188

letecm napsal(a):
Děkuji vám moc za radu

TAq ich skuste na cas zatvorit napriklad na tyzden 2 a potom ich skuste vipustit malo by to zabrat mne to doteraz vzdi vislo

10.12.2008 19:53
pekol

XXX.XXX.106.80

makes napsal(a):
TAq ich skuste na cas zatvorit napriklad na tyzden 2 a potom ich skuste vipustit malo by to zabrat mne to doteraz vzdi vislo

Skúste požiadať priateľa, aby svoje holuby mal niekoľko dní zatvorené a tie vaše by po prílete plašil. Bolo by lepšie, keby sa holuby ani nevideli. Ja som doniesol poštovú holubicu od chovateľa, ktorý rušil chov. Keď mala mláďatá som ju vypustil,
na druhý deň sa vrátila a je u mňa dodnes. Nenašla domov. Peter

Přidejte reakci

Přidat smajlík