Mám od zdějšího holubáře polské rysi bydlíme od sebe tak 200m ale skoro káždý den kněm lítají i dokonce king, ale na noc jidou spát ke mě.Nevíte co mám dělat??Aby mi holubi k něm furt nelítali.Dost mě to štve protože je nemám doma.
Oni u něho přebudou tak nejvíce 4hod.
Děkuji vám moc za radu
letecm
napsal(a):
Mám od zdějšího holubáře polské rysi bydlíme od sebe tak 200m ale skoro káždý den kněm lítají i dokonce king, ale na noc jidou spát ke mě.Nevíte co mám dělat??Aby mi holubi k něm furt nelítali.Dost mě to štve protože je nemám doma.
Děkuji vám moc za radu
Opatřete jim kamarády. Holubi se rádi zdržují v hejnu. Souseda požádejte, aby Vaše holuby chytil, vypleskal je kapesníkem a vyhodil. Myslím ale, že je to i beztoho za čas přejde.
letecm
napsal(a):
Děkuji vám moc za radu
TAq ich skuste na cas zatvorit napriklad na tyzden 2 a potom ich skuste vipustit malo by to zabrat mne to doteraz vzdi vislo
makes
napsal(a):
TAq ich skuste na cas zatvorit napriklad na tyzden 2 a potom ich skuste vipustit malo by to zabrat mne to doteraz vzdi vislo
Skúste požiadať priateľa, aby svoje holuby mal niekoľko dní zatvorené a tie vaše by po prílete plašil. Bolo by lepšie, keby sa holuby ani nevideli. Ja som doniesol poštovú holubicu od chovateľa, ktorý rušil chov. Keď mala mláďatá som ju vypustil,
na druhý deň sa vrátila a je u mňa dodnes. Nenašla domov. Peter