Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2008 21:18
margetin

XXX.XXX.96.252

Na požiadavku p. Hrabala a pána, ktorý prosil o foto KV.

9.9.2008 21:19
margetin

XXX.XXX.96.252

margetin napsal(a):

1,0

9.9.2008 21:20
margetin

XXX.XXX.96.252

margetin napsal(a):
1,0

foto -košické vysokoletce z 15 ročného Plemenného chovu. Okrem iného budú vystavené a predajné na medzinárodnej výstave v Prahe.
chov a foto: Jozef Hrabal

9.9.2008 21:21
margetin

XXX.XXX.96.252

margetin napsal(a):
foto -košické vysokoletce z 15 ročného Plemenného chovu. Okrem iného budú vystavené a predajné na medzinárodnej výstave v Prahe.
chov a foto: Jozef Hrabal

Chov: Andrej Margetín

11.9.2008 07:35
slavo

XXX.XXX.97.178

margetin napsal(a):
1,0

Zdravim Andrej moc krasne te kośicaki a jak hezko letaju.Ja tez mam z toho sameho póvodu,krasne letaju a se ne tratu naopak od polskych zamojskych vysokoletcu te tes super letaju ale na10 kusu vyletku zostalo 2 akośickich ne stratil se ani kus.Pozdravy z Polska Sławek Przygoda

11.9.2008 09:09
mikahel

XXX.XXX.21.250

slavo napsal(a):
Zdravim Andrej moc krasne te kośicaki a jak hezko letaju.Ja tez mam z toho sameho póvodu,krasne letaju a se ne tratu naopak od polskych zamojskych vysokoletcu te tes super letaju ale na10 kusu vyletku zostalo 2 akośickich ne stratil se ani kus.Pozdravy z Polska Sławek Przygoda

Zatial len vo fantazii...

Viem si vo fantazii predstavit chov "biele cepelske vysokoletky" a "cierne kosicke vysokoletky" ma jednom chovatelskom dvore, kde letune su len (kazdy druhy den) vo vzduchu.

Krajsie triedene holubarske lety vysokoletiek v praxi neurobite!

17.9.2008 07:24
kupe

XXX.XXX.30.5

margetin napsal(a):

Pridám aj ja niečo zo svojho plemenného chovu.

17.9.2008 09:03
mikahel

XXX.XXX.21.250

kupe napsal(a):
Pridám aj ja niečo zo svojho plemenného chovu.

Geneticky velmi spravne "cierna bez cevenej" je ako noc bez vecera

19.9.2008 13:17
kupe

XXX.XXX.30.5

margetin napsal(a):

Ešte Košické vysokoletúny červené

19.9.2008 13:19
kupe

XXX.XXX.30.5

margetin napsal(a):

.

19.9.2008 13:20
kupe

XXX.XXX.30.5

margetin napsal(a):

.

19.9.2008 19:30
slavo

XXX.XXX.54.28

kupe napsal(a):
.

Ahoj pane Kubik rad bym koupit ze 3 pary cervenych kośicaku.Bude v Nitre na vystavie.Pozdravy z polska.Slawek

22.9.2008 06:26
kupe

XXX.XXX.30.5

slavo napsal(a):
Ahoj pane Kubik rad bym koupit ze 3 pary cervenych kośicaku.Bude v Nitre na vystavie.Pozdravy z polska.Slawek

Zdravím Vás srdečne Slawek ! V Nitre určite budem vystavovať a strávim tam celú sobotu a polovicu nedele, je to predsa náš chovateľský sviatok. Ešte predtým musím dať nejaké holuby do Košíc na výstavu mláďat. Ak bude po výstave niečo na predaj, môžeme sa dohodnúť . Píšte mi na moju mailovú adresu. Prajem veľa úspechov.

22.9.2008 07:31
slavo

XXX.XXX.97.178

kupe napsal(a):
Zdravím Vás srdečne Slawek ! V Nitre určite budem vystavovať a strávim tam celú sobotu a polovicu nedele, je to predsa náš chovateľský sviatok. Ešte predtým musím dať nejaké holuby do Košíc na výstavu mláďat. Ak bude po výstave niečo na predaj, môžeme sa dohodnúť . Píšte mi na moju mailovú adresu. Prajem veľa úspechov.

Pane Kubik napiste mne na muj e-mail bo vaseho ne znam muj e-mail .slawo.przyg@op.pl

midar

27.9.2008 21:15
midar

XXX.XXX.151.2

slavo napsal(a):
Pane Kubik napiste mne na muj e-mail bo vaseho ne znam muj e-mail .slawo.przyg@op.pl

Zdravím vás chovatelé a především milovníky Košických.Je tomu pár týdnů co jsem si přivez od p.Hrabala tři páry těchto nádherných holoubků.Není udivem že jsem na ně dostal na Třinecké výstavě čestnou cenu ,posuzovatelem byl p.ing.Jaderníček . Týden nato jsme jeli se svými krasavci podpořid jednu menší výstavu na Těrlicku,tam jsem se bohužel dočkal nemilého překvapení,na pos.lístku bylo napsáno"CHYBÍ ČESKÝ VZORNÍK"posuzovatel byl p.Evžen Gaš.Tak by mě jen zajímalo co si otom myslíte.Radim

Přidejte reakci

Přidat smajlík