SLAVONICE 10.JUB. OKRESNÍ VÝSTAVA HOLUBŮ:
jako vždy velice pěkná-pomalu s předvánoční náladou!!
beda
napsal(a):
SLAVONICE 10.JUB. OKRESNÍ VÝSTAVA HOLUBŮ:
jako vždy velice pěkná-pomalu s předvánoční náladou!!
...tak o tohle se bojovalo |včetně "Putovního poháru Trojmezí" :
beda
napsal(a):
...tak o tohle se bojovalo |včetně "Putovního poháru Trojmezí" :
-omlouvám se, ale předvedu pouze obrázky toho co jsem vystavoval:
VOLŽSKÝ REJDIČ LENTOVÝ |ČC-95 OSTATNÍ 94jeden 93-posuzoval Dr.CHrastil|
bohužel na pohár nesplnili podmínku 2ks výletků! \už jsem se jim omluvil\:
-jo červený:
beda
napsal(a):
-omlouvám se, ale předvedu pouze obrázky toho co jsem vystavoval:
VOLŽSKÝ REJDIČ LENTOVÝ |ČC-95 OSTATNÍ 94jeden 93-posuzoval Dr.CHrastil|
bohužel na pohár nesplnili podmínku 2ks výletků! \už jsem se jim omluvil\:
-jo červený:
...
beda
napsal(a):
.......
..teď voliera žlutých \jeden měl žluté i oči - dostal výluku-a pohár byl v pytli\ :
beda
napsal(a):
..teď voliera žlutých \jeden měl žluté i oči - dostal výluku-a pohár byl v pytli\ :
..tak ti žlutí:
beda
napsal(a):
....
...ten to zavinil|má ty žluté oči- v Německu by mu to prošlo:
\aspoň se tu nažeru\!!
beda
napsal(a):
...ten to zavinil|má ty žluté oči- v Německu by mu to prošlo:
\aspoň se tu nažeru\!!
...tak se podíváme do voliery VOLŽSKÝCH černých | dopadli dost špatně, ale je to velká vzácnost |není to dlouho,co jsem nevěděl,že vůbec jsou-mám je nejradši:
beda
napsal(a):
...tak se podíváme do voliery VOLŽSKÝCH černých | dopadli dost špatně, ale je to velká vzácnost |není to dlouho,co jsem nevěděl,že vůbec jsou-mám je nejradši:
..nemají totiž tu kresbu, tu bílou bradku |abych to do nich dostal musim je křížit přez žluté-a oni mně zase modrají v barvě|-ale povídej te to někomu....
beda
napsal(a):
..nemají totiž tu kresbu, tu bílou bradku |abych to do nich dostal musim je křížit přez žluté-a oni mně zase modrají v barvě|-ale povídej te to někomu....
...ta holubička to již docela má |co jsem přivezl- nemělo po bradce ani stopu |..ta nahoře...
beda
napsal(a):
...ta holubička to již docela má |co jsem přivezl- nemělo po bradce ani stopu |..ta nahoře...
..z \"ČILIKŮ\"-jsem vystavoval pouze volieru červených |abych mě zbylo na benzin|:.
beda
napsal(a):
..z \"ČILIKŮ\"-jsem vystavoval pouze volieru červených |abych mě zbylo na benzin|:.
-
beda
napsal(a):
-
..doma jsou |černý,žlutý,modrý pruh. dun|..TAGANROŽSKÝ rejdič "ČILIK" :
beda
napsal(a):
..doma jsou |černý,žlutý,modrý pruh. dun|..TAGANROŽSKÝ rejdič "ČILIK" :
.......
:
beda
napsal(a):
.......
:
...abych nepředstavil INDICKÉ PÁVÍKY jsem si neodpustil :---- tak nejdříve tahle bílá holka 95 bodů ČC \ ta si to zaslouží-dává mi spolu s milky klukem-holoubátka jak bílá, tak milky\!
beda
napsal(a):
...abych nepředstavil INDICKÉ PÁVÍKY jsem si neodpustil :---- tak nejdříve tahle bílá holka 95 bodů ČC \ ta si to zaslouží-dává mi spolu s milky klukem-holoubátka jak bílá, tak milky\!
...INDICKÝ PÁVÍK-hedvábný |nebyl posouzen-jde o novo-šlechtění, ale líbil se|:
beda
napsal(a):
...INDICKÝ PÁVÍK-hedvábný |nebyl posouzen-jde o novo-šlechtění, ale líbil se|:
... když už ho neocenili--tak ho dáme alespoň 2x :
beda
napsal(a):
... když už ho neocenili--tak ho dáme alespoň 2x :
... INDICKÝ PÁVÍK- žlutý.
beda
napsal(a):
... INDICKÝ PÁVÍK- žlutý.
...INDICKÝ PÁVÍK-- milky-barva:
beda
napsal(a):
..
...pokud jste vydrželi až sem, tak Vám děkuji--a jste milovníkem holubů ! a do kalendáře na rok 2009 si napište v prosinci-skvělá výstava ve SLAVONICÍCH,fajn a bezva lidi,výborný dančí gulášek, výborní holoubci a téměř předvánoční nálada ..........
beda
napsal(a):
...pokud jste vydrželi až sem, tak Vám děkuji--a jste milovníkem holubů ! a do kalendáře na rok 2009 si napište v prosinci-skvělá výstava ve SLAVONICÍCH,fajn a bezva lidi,výborný dančí gulášek, výborní holoubci a téměř předvánoční nálada ..........
..dám Vám bonus | holubi mého přítele- také "SOBĚSLAVŠTÍ" z této výstavy KOMÁRENSKÝ rejdič-žlutý 95b ČC |:
beda
napsal(a):
..dám Vám bonus | holubi mého přítele- také "SOBĚSLAVŠTÍ" z této výstavy KOMÁRENSKÝ rejdič-žlutý 95b ČC |:
... a od téhož chovatele-PRAŽSKÝ rejdič krátkozobý-žlutý : |jak jinak než |
beda
napsal(a):
... a od téhož chovatele-PRAŽSKÝ rejdič krátkozobý-žlutý : |jak jinak než |
..TAK NEZAPOMEŇ ... :
beda
napsal(a):
Vazeny pane!! Moc pekne holubi!! Mate krasne volzske!! Kresba vynikajice jeste k tomu bych postoj-ten ocas by mnel byt pod uhlem skoro-90st!! Ale to neni s takovym postojem i v Rusku... At se Vam dari!! S pozadravem - Petro
bokhara
napsal(a):
Vazeny pane!! Moc pekne holubi!! Mate krasne volzske!! Kresba vynikajice jeste k tomu bych postoj-ten ocas by mnel byt pod uhlem skoro-90st!! Ale to neni s takovym postojem i v Rusku... At se Vam dari!! S pozadravem - Petro
To jsou neni volzske!!!!!!! To je ALTAJSKIJE SALEVYJE!! Voni mam mensi uhel ocasu...A samozrejne vrkoc...Skusim vyfotit sve s Moskvy od pana Charlasina - uvidite postoj!.. Preji hezky den - Petro
bokhara
napsal(a):
Moc pekne komarenske!! Muzete poslat kontakt na chovatela?? Dekuji - Petro
--
ALE SAMOZŘEJMĚ,ŽE JSOU TO VOLŽSKÉ mohli bychom se bavit i o \ Rosťákách \
samozřejmě, že né \šálový-barevnoprsý\ -samozřejmě, že mají postavově ocásky až 90 st. - ale pokud je fotíte zestresované a ze zhora v kleci výstavy- a otevřete jim dveře pro focení ocásek svěsí. Jako ty vaše sice v klidu, ale zezhora! Snad ten černý tam trochu stojí v poze! Někteří mají chocholku-jiní né-úmyslně jsem vybíral netržené v zádech i když to mohou mít, ale unás se to neví! V časopise CHOVATEL byl veký článek o Volh. a všechny fotky byly pořízeny u mne, tam se podívejte na fotky když pozují!!!! CHovám je více než 12let a vim dobře jak mají vypadat \ znam i ty s rovnými ocásky-to nejsou postavový, ale letový| ty nedělám. Ten můj přítel je p. MÍIKA a ten ruské holuby sakra zná!
beda
napsal(a):
--
ALE SAMOZŘEJMĚ,ŽE JSOU TO VOLŽSKÉ mohli bychom se bavit i o \ Rosťákách \
samozřejmě, že né \šálový-barevnoprsý\ -samozřejmě, že mají postavově ocásky až 90 st. - ale pokud je fotíte zestresované a ze zhora v kleci výstavy- a otevřete jim dveře pro focení ocásek svěsí. Jako ty vaše sice v klidu, ale zezhora! Snad ten černý tam trochu stojí v poze! Někteří mají chocholku-jiní né-úmyslně jsem vybíral netržené v zádech i když to mohou mít, ale unás se to neví! V časopise CHOVATEL byl veký článek o Volh. a všechny fotky byly pořízeny u mne, tam se podívejte na fotky když pozují!!!! CHovám je více než 12let a vim dobře jak mají vypadat \ znam i ty s rovnými ocásky-to nejsou postavový, ale letový| ty nedělám. Ten můj přítel je p. MÍIKA a ten ruské holuby sakra zná!
..ještě jsem si to prohlédl jednou- skutečně klopí ocásky a mám za to, že jsou to reakce i na blesk, ale když se podíváte a porovnáte ty vaše tak také někteří klopí,jiní né-postavový se přece nefotí zezhora a musí se počkat -snad ta první moje fotka! Jinak se to musí prohlédnout pozorně a podívat se spíše na ty zadní. Ještě posílám jednu fotku, ale tam postoj zdaleka není optimální- prohlédněte si knížku p. Pangráce 111xholubi-tam jsou též obrázky mojich Volžáků!
Všiml jsem si ,že ocas při stresu na fotce sklápějí i ČILICI !
beda
napsal(a):
..ještě jsem si to prohlédl jednou- skutečně klopí ocásky a mám za to, že jsou to reakce i na blesk, ale když se podíváte a porovnáte ty vaše tak také někteří klopí,jiní né-postavový se přece nefotí zezhora a musí se počkat -snad ta první moje fotka! Jinak se to musí prohlédnout pozorně a podívat se spíše na ty zadní. Ještě posílám jednu fotku, ale tam postoj zdaleka není optimální- prohlédněte si knížku p. Pangráce 111xholubi-tam jsou též obrázky mojich Volžáků!
Všiml jsem si ,že ocas při stresu na fotce sklápějí i ČILICI !
....
beda
napsal(a):
....
Vazeny pane!! To je jista pravda,ze fotit postavove rejdice a docela i paviky v DOBRE POSTAVE - moc tezko!! Vony moc skvele vypada,kdyz chodi klidne po volieru cy holubiniku... A jarom - to je parada!! Kazdy samec chcy svou postavou zamilovat samice!!
At se Vam dari - Petro
beda
napsal(a):
...|přítel Kubík|-- pochlubil se již Míka, že lítáme s Birgmingeny.. ??
Nie ešte sa nepochválil s lietaním birminghamov.Telefonoval som s p. Míkom naposledy asi dva týždne po Soběslavskej výstave, ktorú sme navštívili a nespomínal nič. Tak prajem veľa úspechov, dobrých susedov, ktorým to nebude vadiť a hlavne aby váľali,tak ako majú! Umňa je to tento rok poslabšie, dobre lietajú, dobre držia kŕdel ale s tým váľaním je to slabšie, spravia 2-3 kotrmelce, ale poriadne "šnúry" nejako nechcú začať... Tak ešte raz veľa úspechov a trpezlivosti !
kupe
napsal(a):
Nie ešte sa nepochválil s lietaním birminghamov.Telefonoval som s p. Míkom naposledy asi dva týždne po Soběslavskej výstave, ktorú sme navštívili a nespomínal nič. Tak prajem veľa úspechov, dobrých susedov, ktorým to nebude vadiť a hlavne aby váľali,tak ako majú! Umňa je to tento rok poslabšie, dobre lietajú, dobre držia kŕdel ale s tým váľaním je to slabšie, spravia 2-3 kotrmelce, ale poriadne "šnúry" nejako nechcú začať... Tak ešte raz veľa úspechov a trpezlivosti !
..ďakujem pekně a zdravíme........