SLAVONICE |29.-30.XI.2008|okresní výstava holubů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2008 22:20
beda

XXX.XXX.5.86

SLAVONICE 10.JUB. OKRESNÍ VÝSTAVA HOLUBŮ:
jako vždy velice pěkná-pomalu s předvánoční náladou!!

29.11.2008 22:25
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):

...tak o tohle se bojovalo |včetně "Putovního poháru Trojmezí" :

29.11.2008 22:36
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...tak o tohle se bojovalo |včetně "Putovního poháru Trojmezí" :

-omlouvám se, ale předvedu pouze obrázky toho co jsem vystavoval:
VOLŽSKÝ REJDIČ LENTOVÝ |ČC-95 OSTATNÍ 94jeden 93-posuzoval Dr.CHrastil|
bohužel na pohár nesplnili podmínku 2ks výletků! \už jsem se jim omluvil\:
-jo červený:

29.11.2008 22:39
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
-omlouvám se, ale předvedu pouze obrázky toho co jsem vystavoval:
VOLŽSKÝ REJDIČ LENTOVÝ |ČC-95 OSTATNÍ 94jeden 93-posuzoval Dr.CHrastil|
bohužel na pohár nesplnili podmínku 2ks výletků! \už jsem se jim omluvil\:
-jo červený:

...

29.11.2008 22:43
beda

XXX.XXX.5.86

29.11.2008 22:52
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..přidám:

..stále červení:

29.11.2008 22:58
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..stále červení:

.......

29.11.2008 23:02
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
.......

..teď voliera žlutých \jeden měl žluté i oči - dostal výluku-a pohár byl v pytli\ :

29.11.2008 23:06
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..teď voliera žlutých \jeden měl žluté i oči - dostal výluku-a pohár byl v pytli\ :

..tak ti žlutí:

29.11.2008 23:11
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..tak ti žlutí:

..

29.11.2008 23:16
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..

žlutý přihodim:

29.11.2008 23:20
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
žlutý přihodim:

....

29.11.2008 23:25
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
....

...ten to zavinil|má ty žluté oči- v Německu by mu to prošlo:
\aspoň se tu nažeru\!!

29.11.2008 23:35
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...ten to zavinil|má ty žluté oči- v Německu by mu to prošlo:
\aspoň se tu nažeru\!!

...tak se podíváme do voliery VOLŽSKÝCH černých | dopadli dost špatně, ale je to velká vzácnost |není to dlouho,co jsem nevěděl,že vůbec jsou-mám je nejradši:

29.11.2008 23:43
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...tak se podíváme do voliery VOLŽSKÝCH černých | dopadli dost špatně, ale je to velká vzácnost |není to dlouho,co jsem nevěděl,že vůbec jsou-mám je nejradši:

..nemají totiž tu kresbu, tu bílou bradku |abych to do nich dostal musim je křížit přez žluté-a oni mně zase modrají v barvě|-ale povídej te to někomu....

29.11.2008 23:56
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..nemají totiž tu kresbu, tu bílou bradku |abych to do nich dostal musim je křížit přez žluté-a oni mně zase modrají v barvě|-ale povídej te to někomu....

...ta holubička to již docela má |co jsem přivezl- nemělo po bradce ani stopu |..ta nahoře...

30.11.2008 00:06
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...ta holubička to již docela má |co jsem přivezl- nemělo po bradce ani stopu |..ta nahoře...

..z \"ČILIKŮ\"-jsem vystavoval pouze volieru červených |abych mě zbylo na benzin|:.

30.11.2008 00:12
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..z \"ČILIKŮ\"-jsem vystavoval pouze volieru červených |abych mě zbylo na benzin|:.

-

30.11.2008 00:17
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
-

..doma jsou |černý,žlutý,modrý pruh. dun|..TAGANROŽSKÝ rejdič "ČILIK" :

30.11.2008 00:21
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..doma jsou |černý,žlutý,modrý pruh. dun|..TAGANROŽSKÝ rejdič "ČILIK" :

....... :

30.11.2008 05:28
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
....... :

...abych nepředstavil INDICKÉ PÁVÍKY jsem si neodpustil :---- tak nejdříve tahle bílá holka 95 bodů ČC \ ta si to zaslouží-dává mi spolu s milky klukem-holoubátka jak bílá, tak milky\!

30.11.2008 05:34
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...abych nepředstavil INDICKÉ PÁVÍKY jsem si neodpustil :---- tak nejdříve tahle bílá holka 95 bodů ČC \ ta si to zaslouží-dává mi spolu s milky klukem-holoubátka jak bílá, tak milky\!

...INDICKÝ PÁVÍK-hedvábný |nebyl posouzen-jde o novo-šlechtění, ale líbil se|:

30.11.2008 05:38
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...INDICKÝ PÁVÍK-hedvábný |nebyl posouzen-jde o novo-šlechtění, ale líbil se|:

... když už ho neocenili--tak ho dáme alespoň 2x :

30.11.2008 05:44
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
... když už ho neocenili--tak ho dáme alespoň 2x :

... INDICKÝ PÁVÍK- žlutý.

30.11.2008 05:47
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
... INDICKÝ PÁVÍK- žlutý.

...INDICKÝ PÁVÍK-- milky-barva:

30.11.2008 05:50
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...INDICKÝ PÁVÍK-- milky-barva:

..

30.11.2008 06:00
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..

...pokud jste vydrželi až sem, tak Vám děkuji--a jste milovníkem holubů ! a do kalendáře na rok 2009 si napište v prosinci-skvělá výstava ve SLAVONICÍCH,fajn a bezva lidi,výborný dančí gulášek, výborní holoubci a téměř předvánoční nálada ..........

30.11.2008 06:07
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
...pokud jste vydrželi až sem, tak Vám děkuji--a jste milovníkem holubů ! a do kalendáře na rok 2009 si napište v prosinci-skvělá výstava ve SLAVONICÍCH,fajn a bezva lidi,výborný dančí gulášek, výborní holoubci a téměř předvánoční nálada ..........

..dám Vám bonus | holubi mého přítele- také "SOBĚSLAVŠTÍ" z této výstavy KOMÁRENSKÝ rejdič-žlutý 95b ČC |:

30.11.2008 06:12
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
..dám Vám bonus | holubi mého přítele- také "SOBĚSLAVŠTÍ" z této výstavy KOMÁRENSKÝ rejdič-žlutý 95b ČC |:

... a od téhož chovatele-PRAŽSKÝ rejdič krátkozobý-žlutý : |jak jinak než |

30.11.2008 07:00
beda

XXX.XXX.5.86

beda napsal(a):
... a od téhož chovatele-PRAŽSKÝ rejdič krátkozobý-žlutý : |jak jinak než |

..TAK NEZAPOMEŇ ... :

30.11.2008 10:47
bokhara

XXX.XXX.13.245

beda napsal(a):

Vazeny pane!! Moc pekne holubi!! Mate krasne volzske!! Kresba vynikajice jeste k tomu bych postoj-ten ocas by mnel byt pod uhlem skoro-90st!! Ale to neni s takovym postojem i v Rusku... At se Vam dari!! S pozadravem - Petro

30.11.2008 10:55
bokhara

XXX.XXX.13.245

bokhara napsal(a):
Vazeny pane!! Moc pekne holubi!! Mate krasne volzske!! Kresba vynikajice jeste k tomu bych postoj-ten ocas by mnel byt pod uhlem skoro-90st!! Ale to neni s takovym postojem i v Rusku... At se Vam dari!! S pozadravem - Petro

To jsou neni volzske!!!!!!! To je ALTAJSKIJE SALEVYJE!! Voni mam mensi uhel ocasu...A samozrejne vrkoc...Skusim vyfotit sve s Moskvy od pana Charlasina - uvidite postoj!.. Preji hezky den - Petro

30.11.2008 10:58
bokhara

XXX.XXX.13.245

beda napsal(a):

Moc pekne komarenske!! Muzete poslat kontakt na chovatela?? Dekuji - Petro

30.11.2008 15:57
beda

XXX.XXX.4.99

bokhara napsal(a):
Moc pekne komarenske!! Muzete poslat kontakt na chovatela?? Dekuji - Petro

--
ALE SAMOZŘEJMĚ,ŽE JSOU TO VOLŽSKÉ mohli bychom se bavit i o \ Rosťákách \
samozřejmě, že né \šálový-barevnoprsý\ -samozřejmě, že mají postavově ocásky až 90 st. - ale pokud je fotíte zestresované a ze zhora v kleci výstavy- a otevřete jim dveře pro focení ocásek svěsí. Jako ty vaše sice v klidu, ale zezhora! Snad ten černý tam trochu stojí v poze! Někteří mají chocholku-jiní né-úmyslně jsem vybíral netržené v zádech i když to mohou mít, ale unás se to neví! V časopise CHOVATEL byl veký článek o Volh. a všechny fotky byly pořízeny u mne, tam se podívejte na fotky když pozují!!!! CHovám je více než 12let a vim dobře jak mají vypadat \ znam i ty s rovnými ocásky-to nejsou postavový, ale letový| ty nedělám. Ten můj přítel je p. MÍIKA a ten ruské holuby sakra zná!

30.11.2008 16:25
beda

XXX.XXX.4.99

beda napsal(a):
--
ALE SAMOZŘEJMĚ,ŽE JSOU TO VOLŽSKÉ mohli bychom se bavit i o \ Rosťákách \
samozřejmě, že né \šálový-barevnoprsý\ -samozřejmě, že mají postavově ocásky až 90 st. - ale pokud je fotíte zestresované a ze zhora v kleci výstavy- a otevřete jim dveře pro focení ocásek svěsí. Jako ty vaše sice v klidu, ale zezhora! Snad ten černý tam trochu stojí v poze! Někteří mají chocholku-jiní né-úmyslně jsem vybíral netržené v zádech i když to mohou mít, ale unás se to neví! V časopise CHOVATEL byl veký článek o Volh. a všechny fotky byly pořízeny u mne, tam se podívejte na fotky když pozují!!!! CHovám je více než 12let a vim dobře jak mají vypadat \ znam i ty s rovnými ocásky-to nejsou postavový, ale letový| ty nedělám. Ten můj přítel je p. MÍIKA a ten ruské holuby sakra zná!

..ještě jsem si to prohlédl jednou- skutečně klopí ocásky a mám za to, že jsou to reakce i na blesk, ale když se podíváte a porovnáte ty vaše tak také někteří klopí,jiní né-postavový se přece nefotí zezhora a musí se počkat -snad ta první moje fotka! Jinak se to musí prohlédnout pozorně a podívat se spíše na ty zadní. Ještě posílám jednu fotku, ale tam postoj zdaleka není optimální- prohlédněte si knížku p. Pangráce 111xholubi-tam jsou též obrázky mojich Volžáků!
Všiml jsem si ,že ocas při stresu na fotce sklápějí i ČILICI !

30.11.2008 16:43
beda

XXX.XXX.4.99

beda napsal(a):
..ještě jsem si to prohlédl jednou- skutečně klopí ocásky a mám za to, že jsou to reakce i na blesk, ale když se podíváte a porovnáte ty vaše tak také někteří klopí,jiní né-postavový se přece nefotí zezhora a musí se počkat -snad ta první moje fotka! Jinak se to musí prohlédnout pozorně a podívat se spíše na ty zadní. Ještě posílám jednu fotku, ale tam postoj zdaleka není optimální- prohlédněte si knížku p. Pangráce 111xholubi-tam jsou též obrázky mojich Volžáků!
Všiml jsem si ,že ocas při stresu na fotce sklápějí i ČILICI !

....

30.11.2008 19:25
bokhara

XXX.XXX.59.148

beda napsal(a):
....

Vazeny pane!! To je jista pravda,ze fotit postavove rejdice a docela i paviky v DOBRE POSTAVE - moc tezko!! Vony moc skvele vypada,kdyz chodi klidne po volieru cy holubiniku... A jarom - to je parada!! Kazdy samec chcy svou postavou zamilovat samice!! At se Vam dari - Petro

1.12.2008 07:01
kupe

XXX.XXX.30.5

beda napsal(a):

Srdečne zdravím, veľmi pekné holúbky. A tie "bonusové" sú určite od p.Míku...Prajem všetko dobré, veľa úspechov v chove a odovzdajte aj pozdrav p.Míkovi!

1.12.2008 18:17
beda

XXX.XXX.4.99

kupe napsal(a):
Srdečne zdravím, veľmi pekné holúbky. A tie "bonusové" sú určite od p.Míku...Prajem všetko dobré, veľa úspechov v chove a odovzdajte aj pozdrav p.Míkovi!

OK

1.12.2008 19:54
beda

XXX.XXX.4.99

beda napsal(a):
OK

...|přítel Kubík|-- pochlubil se již Míka, že lítáme s Birgmingeny.. ??

2.12.2008 06:35
kupe

XXX.XXX.30.5

beda napsal(a):
...|přítel Kubík|-- pochlubil se již Míka, že lítáme s Birgmingeny.. ??

Nie ešte sa nepochválil s lietaním birminghamov.Telefonoval som s p. Míkom naposledy asi dva týždne po Soběslavskej výstave, ktorú sme navštívili a nespomínal nič. Tak prajem veľa úspechov, dobrých susedov, ktorým to nebude vadiť a hlavne aby váľali,tak ako majú! Umňa je to tento rok poslabšie, dobre lietajú, dobre držia kŕdel ale s tým váľaním je to slabšie, spravia 2-3 kotrmelce, ale poriadne "šnúry" nejako nechcú začať... Tak ešte raz veľa úspechov a trpezlivosti !

3.12.2008 18:45
beda

XXX.XXX.4.83

kupe napsal(a):
Nie ešte sa nepochválil s lietaním birminghamov.Telefonoval som s p. Míkom naposledy asi dva týždne po Soběslavskej výstave, ktorú sme navštívili a nespomínal nič. Tak prajem veľa úspechov, dobrých susedov, ktorým to nebude vadiť a hlavne aby váľali,tak ako majú! Umňa je to tento rok poslabšie, dobre lietajú, dobre držia kŕdel ale s tým váľaním je to slabšie, spravia 2-3 kotrmelce, ale poriadne "šnúry" nejako nechcú začať... Tak ešte raz veľa úspechov a trpezlivosti !

..ďakujem pekně a zdravíme........

Přidejte reakci

Přidat smajlík