utrzenyzeretezu
napsal(a):
Můžete sem dát někdo prosím pěkné fotky kvalitních anglických voláčů? Nebo mi doporučit nějaké stránky, zkoušel jsem je hledat, i zahraniční, a moc úspěšný jsem nebyl. Stránky o AV jsem sice našel, ale bez fotek nebo jen z pár obrázky.
Děkuji
Mám množstvo snímkov anglických hrvoliakov z viacerých výstav, vrátene špeciálok AH v Nitre 2004 a v chorvátskej Virovitici 2008.. Pokiaľ mi pošlete e-mailovu adresu, mohol by som vám poslať aj CD s množstvom snímkov. Najlepšie AH sú určite v Európe. Pripájam 2 snímky z môjho chovu AH modré, nechce sa mi snímky zmenšovať ale skúsim ich poslať Peter
pekol
napsal(a):
Mám množstvo snímkov anglických hrvoliakov z viacerých výstav, vrátene špeciálok AH v Nitre 2004 a v chorvátskej Virovitici 2008.. Pokiaľ mi pošlete e-mailovu adresu, mohol by som vám poslať aj CD s množstvom snímkov. Najlepšie AH sú určite v Európe. Pripájam 2 snímky z môjho chovu AH modré, nechce sa mi snímky zmenšovať ale skúsim ich poslať Peter
1.O veľký modrý, na Slovensku máme klub chovateľov AH so sídlom v Košiciach
pekol
napsal(a):
1.O veľký modrý, na Slovensku máme klub chovateľov AH so sídlom v Košiciach
Peter, tvoji angličani byli pro mě osobně největším zážitkem z celé Nitry. Gratuluju a smekám velmi hluboko. Mám fotky z mezinárodní speciálky z nitry - je to 2-3 roky? Mrknu na to a jestli to k něčemu bude tak to dám na svoje stránky (www.slezkyvolac.estranky.cz), ale jestli se nepletu, tak tam měli klece zamčené, takže to asi nebude úplně ono. Kamil
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Můžete sem dát někdo prosím pěkné fotky kvalitních anglických voláčů? Nebo mi doporučit nějaké stránky, zkoušel jsem je hledat, i zahraniční, a moc úspěšný jsem nebyl. Stránky o AV jsem sice našel, ale bez fotek nebo jen z pár obrázky.
Děkuji
Přidávám pár A V
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Děkuji
a další
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Děkuji
ještě
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Děkuji
+
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Děkuji
Veselé Vánoce