ČESKÉ BUDĚJOVICE- jsou známé, především výstavou holubů-trhem (neboli, jak nám zakazují-burzou) holubů (15. a 29. III.), pak Budvarem, méně již hokejem a ještě méně fotbalem! Před chvílí jsme se vrátili a jsme promočeni až na kost! Návštěva dobrá (chovatelé nejsou až tak vidět, neb jsou pod přístřeškem kvůli dešti) a u občerstvení, jež pořadatel zajistil ( proslulé dlouhé párečky,pivečko, kávička, groček)!Debata je jak, kdo přezimoval, kdo již nepřezimoval, o nemocech a o holubech. O krizi se nedovíte nic! Přiložim pár fotek, aby jste věděli - o čem to je!!
beda
napsal(a):
ČESKÉ BUDĚJOVICE- jsou známé, především výstavou holubů-trhem (neboli, jak nám zakazují-burzou) holubů (15. a 29. III.), pak Budvarem, méně již hokejem a ještě méně fotbalem! Před chvílí jsme se vrátili a jsme promočeni až na kost! Návštěva dobrá (chovatelé nejsou až tak vidět, neb jsou pod přístřeškem kvůli dešti) a u občerstvení, jež pořadatel zajistil ( proslulé dlouhé párečky,pivečko, kávička, groček)!Debata je jak, kdo přezimoval, kdo již nepřezimoval, o nemocech a o holubech. O krizi se nedovíte nic! Přiložim pár fotek, aby jste věděli - o čem to je!!
beda
napsal(a):
.asi se mi ten strýc zalíbil (snad už ho tam nedám)-přiznám se koukám při tom na CHELSEA a P.Čecha!!!
beda
napsal(a):
.asi se mi ten strýc zalíbil (snad už ho tam nedám)-přiznám se koukám při tom na CHELSEA a P.Čecha!!!
beda
napsal(a):
(hurá CHELSEA vede 1:0 !
...hrozný faul na DROGBU-(Man. city-jsou surovci)--ale již jsem u Vás.........
beda
napsal(a):
...hrozný faul na DROGBU-(Man. city-jsou surovci)--ale již jsem u Vás.........
beda
napsal(a):
..jasný faul a desítka na ANELKU-(ten černej posuzovatel)-to nefouk !!
beda
napsal(a):
..jasný faul a desítka na ANELKU-(ten černej posuzovatel)-to nefouk !!
P.ČECH-chytá opět výborně !! Přátelé na SLOVENSKU-5.září (v kvalifikaci naMS)-nemáte šanci-prostě špatně Vás vylosovali.........
beda
napsal(a):
P.ČECH-chytá opět výborně !! Přátelé na SLOVENSKU-5.září (v kvalifikaci naMS)-nemáte šanci-prostě špatně Vás vylosovali.........
...já vim, fotky jsou hodně nekvalitní, ale strašně lilo--holuba by člověk nevyhnal!!
beda
napsal(a):
...já vim, fotky jsou hodně nekvalitní, ale strašně lilo--holuba by člověk nevyhnal!!
...musel jsem Vám to rychle odeslat - večer hraje SK SLAVIA Praha s Jabloncem a to mohu zkončit na ARU !! (a opět v ČB)!
PĚKNÉ JARO VŠEM CHOV. PŘÁTELŮM !!
beda
napsal(a):
...musel jsem Vám to rychle odeslat - večer hraje SK SLAVIA Praha s Jabloncem a to mohu zkončit na ARU !! (a opět v ČB)!
PĚKNÉ JARO VŠEM CHOV. PŘÁTELŮM !!
--jo a zapomněl jsem na přátele v POLSKU-zavřete se do holubníků -kdy? 10.X.(kvalifikace MS 2010) !
beda
napsal(a):
--jo a zapomněl jsem na přátele v POLSKU-zavřete se do holubníků -kdy? 10.X.(kvalifikace MS 2010) !
Ahoj.
Víte o tom, že trenér České fotbalové repre.Rada je od dětství také holubář.
V současnosti chová s jedním kámošem Polské rysy modré pruhové.
Z těch Budějc je nejhezčí to holoubě na té dlani.
arleta
napsal(a):
Ahoj.
Víte o tom, že trenér České fotbalové repre.Rada je od dětství také holubář.
V současnosti chová s jedním kámošem Polské rysy modré pruhové.
Z těch Budějc je nejhezčí to holoubě na té dlani.
AHOJ-no samozřejmě, je to v Řitce u Prahy-(ale co dělá nároďák,tak již holuby nestíhá a nedělá) - hned proti němu je další velký chovatel, má holuby ode mne, byl jsem tam již několikrát! A že nejvíce holubů nakoupil na EV v Praze majitel CHelse -Abramovič, to vim také, sám jsem ho zavedl k počítači při nákupu! Taky dělá holuby Roman Vonášek za Sparty! - (hrál jsem fotbal celý život-teď už jen holuby)!
beda
napsal(a):
AHOJ-no samozřejmě, je to v Řitce u Prahy-(ale co dělá nároďák,tak již holuby nestíhá a nedělá) - hned proti němu je další velký chovatel, má holuby ode mne, byl jsem tam již několikrát! A že nejvíce holubů nakoupil na EV v Praze majitel CHelse -Abramovič, to vim také, sám jsem ho zavedl k počítači při nákupu! Taky dělá holuby Roman Vonášek za Sparty! - (hrál jsem fotbal celý život-teď už jen holuby)!
Mě se nejvíc líbí ta holubička se státním znakem na prsou
beda
napsal(a):
...musíme to péří občas také proložit něčim jíným, aby nenarostlo i nám (tak se nezlobte, že je tam něco o fotbale a.....)!!
Kluci ale sme vám to natřeli aj ten vaš gol bol náš a neni to prvo aprilovy žart s pozdravom zo slovenska D. G.
danielgregac
napsal(a):
Kluci ale sme vám to natřeli aj ten vaš gol bol náš a neni to prvo aprilovy žart s pozdravom zo slovenska D. G.
ty náš bratře,netahej sem ty čutálisty nám to teď moc nejde tak nás to tolik nebaví-:),víš jak se to říká mezi slepýma jednooký král ale samozřejmě gratulujem hráli jste dobře
hlinik
napsal(a):
ty náš bratře,netahej sem ty čutálisty nám to teď moc nejde tak nás to tolik nebaví-:),víš jak se to říká mezi slepýma jednooký král ale samozřejmě gratulujem hráli jste dobře
Gól sem, gól tam ,hlavne, že chováme holuby a teraz sa veselo liahnu. Takže čakáme čo s nich bude
pekol
napsal(a):
Gól sem, gól tam ,hlavne, že chováme holuby a teraz sa veselo liahnu. Takže čakáme čo s nich bude
....slušnost je se ozvat--takže pozdrav všem příznivcům kopané-pozdrav z ARA-mám dva bajpasy -ještě,že to nebylo 1:4 (měl bych čtyři)-myslel jsem, že pouze chovatelský život je těžký, ale ...........(gratulace, ale Slavia-by vám dala bůra)!!! Takže zase zpět k holubům !!! Béda
ferdík

XXX.XXX.19.43
beda
napsal(a):
.......dědečku...tohle není přeci holub..to je slepice..(chovatelka Hlásné Třebáně)katka
autratajan
napsal(a):
Tu slečnu znám!Ta byla potom s Barošem oslavovat prohru..Asi osobní asistentka...................nebo,že by gólová instruktorka?Jen je divné,že má kancelář v hotelu Praha?!
,,,tohle vše je nepodstatné--hlavně, že se přítel RADA vrací k nám, k chovatelům holubů- (věděl jsem, že udělá vše, aby se mohl k holoubkům vrátit)- no a co -povedlo se !!!