Včera mě navštívil předseda klubu pan Drba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2009 18:00
junior

XXX.XXX.117.46

Zdravím všechny chovatele pávíků. Včera mě navštívil předseda našeho Klubu strukturových holubů a přivezl mi ukázat několik svých letošních odchovaných pávíků. Pořídil jsem pár fotek a tak můžete posoudit, jak se mu letos dařilo.

Toto je modrý pruhový. Oba rodiče jsou rovněž modří pruhoví pana Drby

18.7.2009 18:03
junior

XXX.XXX.117.46

junior napsal(a):
Zdravím všechny chovatele pávíků. Včera mě navštívil předseda našeho Klubu strukturových holubů a přivezl mi ukázat několik svých letošních odchovaných pávíků. Pořídil jsem pár fotek a tak můžete posoudit, jak se mu letos dařilo.

Toto je modrý pruhový. Oba rodiče jsou rovněž modří pruhoví pana Drby

Ještě jednou ten samý holoubek

18.7.2009 18:06
junior

XXX.XXX.117.46

junior napsal(a):
Ještě jednou ten samý holoubek

Oba rodiče tohoto stříbřitého pruhového jsou rovněž z přímého odchovu našeho předsedy. Otec červeně plavý, matka stříbřitá kapratá.

18.7.2009 18:09
junior

XXX.XXX.117.46

junior napsal(a):
Oba rodiče tohoto stříbřitého pruhového jsou rovněž z přímého odchovu našeho předsedy. Otec červeně plavý, matka stříbřitá kapratá.

Z tohoto almonda má pan Drba právem radost. Je po německých rodičích od Ruperta Steubla (modrý kapratý) a Uwe Frommolta (almond)

18.7.2009 18:15
junior

XXX.XXX.117.46

junior napsal(a):
Z tohoto almonda má pan Drba právem radost. Je po německých rodičích od Ruperta Steubla (modrý kapratý) a Uwe Frommolta (almond)

A malé překvapení na závěr. Z plnobarevných "vypadl" tento rozhodně použitelný výletek do štítníků. A co vy ostatní pávičkáři. Nechcete se podělit na těchto stránkách s ostatními o radost ze svého letošního odchovu? Snad nechcete, abych si myslel, že má letos pěkné výletky jen Saša s p. Drbou. Zdraví Vás Láďa

30.7.2009 17:11
bokhara

XXX.XXX.42.180

junior napsal(a):

Ten ALMOND - SUPER!! Pan Pavel letos bude mnet hodne vitezou!!!! Modre - to uz jeho KONICEK!! Ted budou jeste almondy!! Gratuluji pane Pavel!! Vase letosne vyletky - MOC KRASNE!! At se Vam dari!! S srdecnym pozdravem s Ukrajiny - Petro

Přidejte reakci

Přidat smajlík