Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2009 10:49
troj

XXX.XXX.0.54

Dobrý den. Poradíte, o jakou barvu jde? Pár moravských pštrosů černých šupinatých odchoval jedno holoubě černé a druhé to, které je na obrázku. Rodiče páru jsou z obou stran fenotypově černí šupinatí. Nevylučuji, že holubici mohl pojímat i káník modrý bělopruhý.

1.8.2009 17:34
kolovrat

XXX.XXX.159.217

troj napsal(a):
Dobrý den. Poradíte, o jakou barvu jde? Pár moravských pštrosů černých šupinatých odchoval jedno holoubě černé a druhé to, které je na obrázku. Rodiče páru jsou z obou stran fenotypově černí šupinatí. Nevylučuji, že holubici mohl pojímat i káník modrý bělopruhý.

Že holubici odpojímal zmíněný káník je evidentní. Přepelícháním se dost změní. Vyčkejte.

2.8.2009 10:18
postak

XXX.XXX.18.207

kolovrat napsal(a):
Že holubici odpojímal zmíněný káník je evidentní. Přepelícháním se dost změní. Vyčkejte.

souhlasím s panem Kolovratníkem,mám v páru černého káníka s modrou bělopruhou holubicí a holoubata vypadjí přesně takto

5.8.2009 22:46
troj

XXX.XXX.0.54

postak napsal(a):
souhlasím s panem Kolovratníkem,mám v páru černého káníka s modrou bělopruhou holubicí a holoubata vypadjí přesně takto

Děkuju za názory. Bohužel jsem nevyčkal na přepeření. Stejně si stále myslím, že některý z rodičů mohl mít předka modrého bělopruhého pštrosa, protože černé holubě nemělo ani jednu letku bílou, což se nestávalo, když jsem kdysi "šlechtil" červené šupinaté káníky křížením červených s červenýmišupinatými pštrosy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík