Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2009 19:27
st toman

XXX.XXX.32.219

No tak co je pane Bédo? Stále čekám na nějaké fotky a ono nic. Ani u drůbeže se nic ze Seběslavi neobjevilo. St. Toman

5.10.2009 20:00
beda

XXX.XXX.106.170

st toman napsal(a):
No tak co je pane Bédo? Stále čekám na nějaké fotky a ono nic. Ani u drůbeže se nic ze Seběslavi neobjevilo. St. Toman

......moc a moc se omlouvám, byl to takový blázinec, že jsem ani neměl čas fotografovat- snad někdo nějakou fotku dodá -prodalo se mraky králíků,drůbeže, holubů ať již z volier, nebo na burze lidí také moc, prodejci ze stánků také moc spokojeni! Hodně holubů šlo i do Polska a Rakouska! Dnes se uklízelo a teď ležim a mám 38st teplotu!
Děkuji PánuBohu za počasí, všem co vystavovali a všem co se u nás líbilo!! Beda

5.10.2009 20:07
beda

XXX.XXX.106.170

beda napsal(a):
......moc a moc se omlouvám, byl to takový blázinec, že jsem ani neměl čas fotografovat- snad někdo nějakou fotku dodá -prodalo se mraky králíků,drůbeže, holubů ať již z volier, nebo na burze lidí také moc, prodejci ze stánků také moc spokojeni! Hodně holubů šlo i do Polska a Rakouska! Dnes se uklízelo a teď ležim a mám 38st teplotu!

.....pokud to není k přečtění-tak toto poděkování u nás dostal každý vystavující /který nebyl z naší organizace/- a tam dole je napsáno heslo naší výstavy...\"Bez Vás bychom to nedokázali\"!! B.

5.10.2009 20:11
beda

XXX.XXX.106.170

st toman napsal(a):

pokud bude někdo mít zájem-pošlu katalog / autratabeda@seznam.cz /!!

5.10.2009 20:25
st toman

XXX.XXX.32.219

beda napsal(a):

Tak přeji brzké uzdravení. Já jsem tam byl v pátek hned na začátku. Výstava jako vždy pěkná, ale bylo tam dost prázdných klecí u králíků a hlavně žádné malé činčily. Potřeboval jsem samce ! Nakoupil jsem teda dvě samičky zebřiček a jednu strakatou korelu. U těch ptáků by bylo dobré mít i cenovky, co který pták stojí. Je to pro rychlejší rozhodování a i orientaci. Teda alespoň si to tak myslím. Jasně ,Soběslav je hlavně výstava rejdičů, kteří nejsou na jiných výstavách vidět a také pštrosů. Moje srdeční záležitost - staváci byli také parádní. Potřeboval jsem ještě kohoutka antverpských vousáčů, ale ty tam měl pouze kamarád Miloš ,tak že pro mě nic, neboť jsme přes chov vousáčů příbuzní. Co bych chtěl ještě pochválit tak to byla ta klobása, fakt byla z masa ! Potkal jsem Vás, pane Bédo u těch čiliků na burze, jak jste jim dával zobání a řekl jsem Vám , že se mi líbí ty Vaše komentáře na fauně. Trochu jste se zarazil a tak jsem si myslel, když jsem neviděl žádnou fotku z výstavy, že jste na tuto formu komunikace zanevřel. Proto ta výzva na Vás. Tak že čajíček, obklady a ať jste brzy fit. Zdraví St. Toman

6.10.2009 06:29
beda

XXX.XXX.71.245

st toman napsal(a):
Tak přeji brzké uzdravení. Já jsem tam byl v pátek hned na začátku. Výstava jako vždy pěkná, ale bylo tam dost prázdných klecí u králíků a hlavně žádné malé činčily. Potřeboval jsem samce ! Nakoupil jsem teda dvě samičky zebřiček a jednu strakatou korelu. U těch ptáků by bylo dobré mít i cenovky, co který pták stojí. Je to pro rychlejší rozhodování a i orientaci. Teda alespoň si to tak myslím. Jasně ,Soběslav je hlavně výstava rejdičů, kteří nejsou na jiných výstavách vidět a také pštrosů. Moje srdeční záležitost - staváci byli také parádní. Potřeboval jsem ještě kohoutka antverpských vousáčů, ale ty tam měl pouze kamarád Miloš ,tak že pro mě nic, neboť jsme přes chov vousáčů příbuzní. Co bych chtěl ještě pochválit tak to byla ta klobása, fakt byla z masa ! Potkal jsem Vás, pane Bédo u těch čiliků na burze, jak jste jim dával zobání a řekl jsem Vám , že se mi líbí ty Vaše komentáře na fauně. Trochu jste se zarazil a tak jsem si myslel, když jsem neviděl žádnou fotku z výstavy, že jste na tuto formu komunikace zanevřel. Proto ta výzva na Vás. Tak že čajíček, obklady a ať jste brzy fit. Zdraví St. Toman

...tak já Vás příteli S.T.- také zdravim -/že jsem se zarazil/, bylo snad proto,že jsem honem přemýšlel, zda se známe či né /škoda, že jste se mi nepředstavil-hned bych věděl, s kým mám tu čest /, ale dobře si vzpomínám! Pokud jde o králíky-na zahájení bylo vše zaplněno, ale zájem byl veliký! Místo samce činčily-korelu- no nevim zda to bude fungovat! Ceny tam nejsou, to je fakt, ale jsou tam chovatelé a rádi si před prodejem popovídají a poinformují! Pokud jde o klobásku-měl jste si dát ještě gulášek byl u nás v kuchyňce/byl za 30,-/ a vynikající a druhý den byl ještě lepší, i když vrabci-také paráda! Jdu si dát paralének-v pátek již posuzujeme v Budišově a tak to asi přikrmim, v sobotu mě přemlouvají na Monor a za týden krajská v Táboře a mezi tím ještě do kostela, aby počasí vydrželo! Jo dnes ještě zaplatit Nitru a nakrmit a uklidit! Větší nemoc, než je to moje nachlazení, si nemohu dovolit!!

6.10.2009 17:25
beda

XXX.XXX.71.245

beda napsal(a):
pokud bude někdo mít zájem-pošlu katalog / autratabeda@seznam.cz /!!

... již jsou konečně nějaké fotky z naší výstavy na -drůbež-! Snad se někdo přidá s holubama??

6.10.2009 18:11
mysak

XXX.XXX.15.147

beda napsal(a):
... již jsou konečně nějaké fotky z naší výstavy na -drůbež-! Snad se někdo přidá s holubama??

Dám jen co budu mít čas, ono vybrat to a zmenšit všechno na velikost 200 kB není hned. Mám nafoceno i když né tolik jako loni. Takže snad o víkendu. Omlouvám se.
Výstava jako vždy pěkná, jen je mi líto, že už tam nejsou 2. rok vránohlávky zlatokrké. Zřejmě chov zemřel i s jeho majitelem:-(
Hlavně jsem si odvezl 4 bagdety ostravské a jednoho poštrosa červeného.
Jen tak dál, přátelé, Soběslav začla být mou pravidelnou štací.
Juraj Kafka

6.10.2009 18:56
bezdikov

XXX.XXX.134.242

st toman napsal(a):

zdravím příteli výstava v Soběslavi opět pěkná hlavně to počasí bylo vymodlený, chtěl bych se tě zeptat (nejsem si jist) máš nebo nemáš antverpské vousáče tříbarevné protože mi volal nějaký pán z Ostravy že je schání (dva kohouty) a já si nejsem jistý jestli jsi je měl nebo ne chová i AV křepelčí že by se možná dal sehnat kohout u něj kdyžtak mi sem odepiš a já se ozvu Miloš

6.10.2009 20:03
st toman

XXX.XXX.32.219

bezdikov napsal(a):
zdravím příteli výstava v Soběslavi opět pěkná hlavně to počasí bylo vymodlený, chtěl bych se tě zeptat (nejsem si jist) máš nebo nemáš antverpské vousáče tříbarevné protože mi volal nějaký pán z Ostravy že je schání (dva kohouty) a já si nejsem jistý jestli jsi je měl nebo ne chová i AV křepelčí že by se možná dal sehnat kohout u něj kdyžtak mi sem odepiš a já se ozvu Miloš

Nazdar Miloši ! AV mám pouze křepelčí a jenom jednu slepičku trojbarevnou. Zase ti psi. Letos 48 kousků, ale nejhorší je to, že nevím dodneska který a čí pes to byl. Mám pouze jistotu, že moji určitě ne. Kohoutci AV mají letos ocasy nastranu, nevím čím by to mohlo být. Že to mají čím dál tím víc rousní a posuzovatelé to nevidí a nebo nechtí vidět, to je dneska normální, ale u AV jsem to ještě neviděl a hlavně jsem to doma ještě neměl. Jo Miloši, jak jsi na tom s barnaveldkama? Po té kalamitě mi zůstali tři kohoutci. Jeden je dost dlouhý, má černá prsa, ale má pěknej hřebínek , druhej má špatnej hřebínek , no a ten třetí má krásnou figuru, kresbu na prsou, ale ten hřebínek je hnus. Tak bych potřeboval něco do chovu. Když tak se ozvu a nebo zajedu. Čeká mě cesta do Kardašovo Řečice a tak se možná stavím.Jinak k té výstavě chci ještě říci, že se na ní vždycky moc těším a užívám si ji, neboť je to výstava v době, kdy už máme na polích téměř hotovo a doma tudíž moc nechybím. Naši kluci by byli určitě radši, kdyby ty výstavy byly ob den,to abych doma moc neprudil. Zdraví St. Toman

6.10.2009 20:13
st toman

XXX.XXX.32.219

mysak napsal(a):
Dám jen co budu mít čas, ono vybrat to a zmenšit všechno na velikost 200 kB není hned. Mám nafoceno i když né tolik jako loni. Takže snad o víkendu. Omlouvám se.
Výstava jako vždy pěkná, jen je mi líto, že už tam nejsou 2. rok vránohlávky zlatokrké. Zřejmě chov zemřel i s jeho majitelem:-(
Juraj Kafka

Nazdárek Juraji. Máš pravdu, ti červení pštrosové, co byli na burze v horní kleci byli fak super. Furt jsem kolem nich chodil a nevěděl jak se rozhodnout. Jeden Sláva mi říkal" kup je" a ten Sláva druhej zase "neblbni, vždyť máš toho doma plnou maštal". No nakonec jsem to ustál. Vždyť jsem domů s prázdnou nejel. Koupil jsem dvě samičky zeber a jednu pěknou korelku, Láďa koupil manželce asi 20 kaktusů, no a v kufru ješte byly dvě divoký kachny a jeden kohout - to koupil další spolujezdec. Tak to má ale bejt. Z výstavy se musí jet s plným kufrem zvířat. Už se těším na Tábor, Zaječov,a pak hurá na bratry Slováky. Zdraví St. Toman

6.10.2009 22:14
beda

XXX.XXX.71.245

st toman napsal(a):
Nazdárek Juraji. Máš pravdu, ti červení pštrosové, co byli na burze v horní kleci byli fak super. Furt jsem kolem nich chodil a nevěděl jak se rozhodnout. Jeden Sláva mi říkal" kup je" a ten Sláva druhej zase "neblbni, vždyť máš toho doma plnou maštal". No nakonec jsem to ustál. Vždyť jsem domů s prázdnou nejel. Koupil jsem dvě samičky zeber a jednu pěknou korelku, Láďa koupil manželce asi 20 kaktusů, no a v kufru ješte byly dvě divoký kachny a jeden kohout - to koupil další spolujezdec. Tak to má ale bejt. Z výstavy se musí jet s plným kufrem zvířat. Už se těším na Tábor, Zaječov,a pak hurá na bratry Slováky. Zdraví St. Toman

...přátelé-děláte mně radost-nehonili jsme se nadarmo a když něco vyděláme, jde to opět do arealu.Jistě jste si všimli téměř všechny klece v burze nové, u drůbeže rovněž nejméně půlka nová, u králíků půlka klecí nová a nové kompletní osvětlení ! Vše co nám dáváte, snažíme se vám opět vrátit! A aby bylo pěkné počasí-to není také zadarmo!

7.10.2009 15:20
bezdikov

XXX.XXX.134.242

st toman napsal(a):
Nazdar Miloši ! AV mám pouze křepelčí a jenom jednu slepičku trojbarevnou. Zase ti psi. Letos 48 kousků, ale nejhorší je to, že nevím dodneska který a čí pes to byl. Mám pouze jistotu, že moji určitě ne. Kohoutci AV mají letos ocasy nastranu, nevím čím by to mohlo být. Že to mají čím dál tím víc rousní a posuzovatelé to nevidí a nebo nechtí vidět, to je dneska normální, ale u AV jsem to ještě neviděl a hlavně jsem to doma ještě neměl. Jo Miloši, jak jsi na tom s barnaveldkama? Po té kalamitě mi zůstali tři kohoutci. Jeden je dost dlouhý, má černá prsa, ale má pěknej hřebínek , druhej má špatnej hřebínek , no a ten třetí má krásnou figuru, kresbu na prsou, ale ten hřebínek je hnus. Tak bych potřeboval něco do chovu. Když tak se ozvu a nebo zajedu. Čeká mě cesta do Kardašovo Řečice a tak se možná stavím.Jinak k té výstavě chci ještě říci, že se na ní vždycky moc těším a užívám si ji, neboť je to výstava v době, kdy už máme na polích téměř hotovo a doma tudíž moc nechybím. Naši kluci by byli určitě radši, kdyby ty výstavy byly ob den,to abych doma moc neprudil. Zdraví St. Toman

je to škoda jo kdybych to věděl dřív tak jsem neprodal v Soběslavi sedum slepiček barnaveldek ale když budeš chtit tak tady ještě dvě jsou tak ti je nechám Miloš

7.10.2009 16:56
st toman

XXX.XXX.32.219

bezdikov napsal(a):
je to škoda jo kdybych to věděl dřív tak jsem neprodal v Soběslavi sedum slepiček barnaveldek ale když budeš chtit tak tady ještě dvě jsou tak ti je nechám Miloš

Nazdar, ale já potřebuju parádního kohouta. No do jara je sice ještě čas, ale kdyby byl pěknej, tak sem s ním bez čekání. S.T.

mirlub

16.10.2009 23:06
mirlub

XXX.XXX.48.2

mysak napsal(a):
Juraj Kafka

Juraji stáhni si z netu prográmek JPEG ReSizer. Tam hodíš 100 fotek , zadáš velikost co potřebuješ a vše ti to zmenší během pouhé minuty až dvou. Trápit se s každou fotkou zvlášť, to se už dnes nenosí !!!Byl jsem u syna v Chotýšanech u Benešova a tak jsme se tam s kamarádama zajeli podívat. Moc jsem nefotil, ale pár snímků pro ukázku mohu dát. Zdraví Mirek Lubas st.

mirlub

16.10.2009 23:09
mirlub

XXX.XXX.48.2

mirlub napsal(a):
Juraji stáhni si z netu prográmek JPEG ReSizer. Tam hodíš 100 fotek , zadáš velikost co potřebuješ a vše ti to zmenší během pouhé minuty až dvou. Trápit se s každou fotkou zvlášť, to se už dnes nenosí !!!Byl jsem u syna v Chotýšanech u Benešova a tak jsme se tam s kamarádama zajeli podívat. Moc jsem nefotil, ale pár snímků pro ukázku mohu dát. Zdraví Mirek Lubas st.

Soběslav

mirlub

16.10.2009 23:09
mirlub

XXX.XXX.48.2

mirlub

16.10.2009 23:10
mirlub

XXX.XXX.48.2

mirlub

16.10.2009 23:13
mirlub

XXX.XXX.48.2

mirlub

16.10.2009 23:13
mirlub

XXX.XXX.48.2

mirlub

16.10.2009 23:14
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

7

mirlub

16.10.2009 23:15
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

8

mirlub

16.10.2009 23:16
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

8

mirlub

16.10.2009 23:17
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

9

mirlub

16.10.2009 23:18
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

10

mirlub

16.10.2009 23:19
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

11

mirlub

16.10.2009 23:19
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

12

mirlub

16.10.2009 23:20
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

13

mirlub

16.10.2009 23:21
mirlub

XXX.XXX.48.2

beda napsal(a):

14

mirlub

16.10.2009 23:22
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

15

mirlub

16.10.2009 23:22
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

16

mirlub

16.10.2009 23:23
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

17

mirlub

16.10.2009 23:24
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

18

mirlub

16.10.2009 23:24
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

19

mirlub

16.10.2009 23:25
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

20

mirlub

16.10.2009 23:26
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

21

mirlub

16.10.2009 23:26
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

22

mirlub

16.10.2009 23:28
mirlub

XXX.XXX.48.2

st toman napsal(a):

23

mirlub

16.10.2009 23:30
mirlub

XXX.XXX.48.2

17.10.2009 06:56
beda

XXX.XXX.66.38

mirlub napsal(a):
24

... MOC DĚKUJI-za každou fotku z naší výstavy ...sám jsem na naší výstavě fotit nestačil /dvě ruce, dvoje nohy-nic moc/!!- a co říkáte tomu počasí, to jsme zase jednou měli kliku Béda A.

17.10.2009 07:42
st toman

XXX.XXX.32.219

beda napsal(a):
... MOC DĚKUJI-za každou fotku z naší výstavy ...sám jsem na naší výstavě fotit nestačil /dvě ruce, dvoje nohy-nic moc/!!- a co říkáte tomu počasí, to jsme zase jednou měli kliku Béda A.

Kdo umí, ten umí. Fakt kliku s počasím ,to jste teda měli. Možná je to tím, že Jižní Čechy ještě nejsou tak úplně zkažené a že nás má Pán Bůh asi fakt rád. Zdraví St. Toman

17.10.2009 09:11
ennys

XXX.XXX.99.34

beda napsal(a):

Zdravím, musela to být krásná výstava. Bédo, holoubkům se daří dobře, zvykli si rychle. Krmit jsem začala dle Tvých instrukcí, nadšení však nebyli, ale museli:-)))). Rozrostli jsme se o 4 andulky - ach jo, pořád jen uklízím peří a proso. Hlavně že dítko je blahem bez sebe. Hana

18.10.2009 02:58
beda

XXX.XXX.101.229

ennys napsal(a):
Zdravím, musela to být krásná výstava. Bédo, holoubkům se daří dobře, zvykli si rychle. Krmit jsem začala dle Tvých instrukcí, nadšení však nebyli, ale museli:-)))). Rozrostli jsme se o 4 andulky - ach jo, pořád jen uklízím peří a proso. Hlavně že dítko je blahem bez sebe. Hana

....... mrzí mě, že již nemám také dítka a že když si udělám radost a něco nového si přivezu-nemám to na koho svést ! Holoubky nerozmazluj a krm-ječmen + kukuřicu, na jaře jim to vynahradíš! B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík